לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-05-2006, 23:42
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yakir1111 שמתחילה ב "מאוכזב מהפורום2"

יקיר, דבר ראשון אני מסכים איתך.
טל - גם לדעתי אתה לוחץ מהר מדי על ההדק. אתה נועל אשכולות מהר מדי. תן לאנשים להתבטא ולהגיד מה שיש להם, ותפסיק לסתום פיות אחרי שאתה אומר מה שיש לך להגיד.
אתה פה בשביל לעשות סדר, ולא בשביל להגיד את המילה האחרונה (ושתקו גם אתה וגם משה, אין לי כוח לשטויות שלכם ).

דבר שני, בתקופה האחרונה הצטרפו לפורום מלא (!!!) אנשים חדשים (בין אם שמת לב לכך, ובין אם לאו). נפתחים מדי יום למעלה מעשרה אשכולות עם תמונות שונות ומשונות, וקשה להגיב לכולן.
אני אישית מסתכל בכל האשכולות של כולם, אבל ממש לא מגיב לצילומים שלא מדברים אלי (כפי שאמר מעלי אבנר).

ברור שזה מבאס לא לקבל תגובות לצילומים שלך, אבל כמו שאמרו לי בזמנו בבמה חדשה. רוצה לקבל תגובות? תגיב לאחרים גם. היה פעיל בפורום ואנשים יגיבו לך יותר.
ככל שהתגובות שלך יהיו רציניות יותר, כך גם תגובתם של אנשים אחרים אליך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-05-2006, 23:52
צלמית המשתמש של RoseQuartz
  RoseQuartz RoseQuartz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "יקיר, דבר ראשון אני מסכים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
אבל כמו שאמרו לי בזמנו בבמה חדשה. רוצה לקבל תגובות? תגיב לאחרים גם. היה פעיל בפורום ואנשים יגיבו לך יותר.

אני חושב שהגישה הזאת היא גרועה מאד, ו(גם)בגללה רבים וטובים שונאים את במה חדשה.
אתה באמת רוצה לאלץ אנשים להגיב? לאלץ? זאת לא הדרך. מי שמרגיש צורך, יגיב. ומי שלא ירגיש צורך, לא יגיב. אנחנו פה כדי ליהנות, ואין חובות לאף אחד- שכל אחד יעשה מה שהוא נהנה ממנו.

בכל מקרה, בקשר לנושא הספציפי הזה- הייתי מבין אם מישהו היה מתלונן על חוסר היענות לאשכולות חדשים בפורום ככלל, ולא כמשהו אישי שנובע מאי אלה סיבות לא רלוונטיות בכלל. אבל המקרה הוא ספציפי לחלוטין, בעוד הפורום כללו מתפקד נאמנה ובצורה מרשימה מאד ברב שעות היום. הרי ברור שאף אחד לא בא להתנכל לו אישית, ושאין חרם על הבחור, אז מה הטעם באשכול טענות אישי שכזה? שהוא קיבל עוד שלוש תגובות הפעם, ויקבל חמש תגובות פחות בפעם הבאה כנראה? חסר טעם, זה לא מביא למודעות חיובית, וכנראה אפילו לשלילית.

אני עם טל הפעם.
ישן 15-05-2006, 00:05
צלמית המשתמש של RoseQuartz
  RoseQuartz RoseQuartz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "מכיר שאתה כותב הודעה ארוכה..."

אני לא בטוח שאני מכיר את פוטוסיג ואת מה שניסית להגיד.

בכל מקרה, הגישה הזאת מעודדת "מקצוענים" להגיב, שרובם ככולם היו מגיבים בכל מקרה, ודווקא מרחיקה משתמשים "חדשים" או יותר חובבניים שלא תמיד יודעים מה להגיד. זאת הצורה ליצור קהילה סגורה, ולא קהילה פתוחה לכלל העולם החובב והמקצועי כאחד.

אתה צודק שראוי ואף רצוי לעודד את כל המשתתפים בפורום באמת להשתתף, כי אכן פורום הוא מקום לדיונים ולא ל"תנו לי ביקורת!", אבל אוי לנו אם זה יהפוך להיות תנאי קיום. מן הסתם הוא תנאי לפופולריות, אבל אני אישית לא מסתבל למי אני מגיב אלא על מה אני מגיב, וטוב יהיה לנו אם כולם היו עושים כך.

תחשוב על זה. אני חושב שזה חשוב.
ישן 15-05-2006, 00:05
  משתמש זכר yakir1111 yakir1111 אינו מחובר  
מנהל פורום מוטוריקה ורכב

חבר מתאריך: 08.02.06
אני שמח מאוד ממה שאמרתה וגם אני מסכים איתך.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "יקיר, דבר ראשון אני מסכים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
יקיר, דבר ראשון אני מסכים איתך.
טל - גם לדעתי אתה לוחץ מהר מדי על ההדק. אתה נועל אשכולות מהר מדי. תן לאנשים להתבטא ולהגיד מה שיש להם, ותפסיק לסתום פיות אחרי שאתה אומר מה שיש לך להגיד.
אתה פה בשביל לעשות סדר, ולא בשביל להגיד את המילה האחרונה (ושתקו גם אתה וגם משה, אין לי כוח לשטויות שלכם ).

דבר שני, בתקופה האחרונה הצטרפו לפורום מלא (!!!) אנשים חדשים (בין אם שמת לב לכך, ובין אם לאו). נפתחים מדי יום למעלה מעשרה אשכולות עם תמונות שונות ומשונות, וקשה להגיב לכולן.
אני אישית מסתכל בכל האשכולות של כולם, אבל ממש לא מגיב לצילומים שלא מדברים אלי (כפי שאמר מעלי אבנר).

ברור שזה מבאס לא לקבל תגובות לצילומים שלך, אבל כמו שאמרו לי בזמנו בבמה חדשה. רוצה לקבל תגובות? תגיב לאחרים גם. היה פעיל בפורום ואנשים יגיבו לך יותר.

תודה לך
ואמרתי שגם אם התמונות שהעלתי לא מצאו חן בעני המתבונן לפחות ליכתוב מה יש לתמונה שהיא לא יפה ככה לומדים יותר טוב לפעם הבאה... וככה יהיו ביצועים יותר טובים ועוד רעיונות...
ד"א אנשים מעלים לכאן תמונות כדי שכולם או לפחות חלק קטן יגיב לתמונות שהוא העלה גם אם זה יפה וגם אם לא אז אחרת למה מעלים לכאן תמונות שאף אחד לא יסתכל עליהם או יגיב?...
(אני גם בסך הכל חדש בעסק צילום ואמרתי כמה פעמים שכל הערה תיתקבל בשימחה כי מיזה לומדים!.)
ואני גם בטוח שאפילו הכי מיקצוען כאן בפורום בצילום יעלה את התמונות הכי יפות שהוא צילם ויהיה 1000 צופים ו 2 תגובות אני בטוח שהוא יעלב ואפילו התבאס וזה גם מוריד את החשק לעלות תמונות...

נערך לאחרונה ע"י yakir1111 בתאריך 15-05-2006 בשעה 00:12.
ישן 15-05-2006, 00:51
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי yakir1111 שמתחילה ב "אני שמח מאוד ממה שאמרתה וגם אני מסכים איתך."

הבעיה עם העלאת תמונות גרועות לפורום בשביל לקבל פידבקים שליליים היא שבשלב מסויים המערכת מתעייפת או משתדרגת.
כלומר, או שנמאס לאנשים להגיב "פוקוס בקידמת הפרים, צבעים אנמיים, אין הקפדה על קומפוזיציה" ואז לדבר שעה על כל אחד מהדברים הללו, או שהאיכות של הפורום כל כך השתדרגה מעבר לרמה ההתחלתית, כך שכשמגיעים חדשים, מאוד קשה להם להגיע לרמה כזו שתניב תגובה רצינית לצילומים שלהם.

המלצה שלי - קח לך איזה יום חופשי, ולך לדפים האחוריים של האתר.
דפדף ככה חצי שנה אחורה ותסתכל על אשכולות שנפתחו אז, וקרא את התגובות לצילומים.
כשתרגיש שהבנת פחות או יותר מה קרה אז, ושתראה את איכות הצילומים שלנו אז, תחזור שוב לפורום ותן אשכול חדש.

ישן 15-05-2006, 01:15
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06

הבעיה היא שלא תמיד לכולם בה להגיב על כול תמונה. זה גם תלוי בשם האשכול. כמובן שלאנשים מוקרים מתיחסים יותר. אבל אסור לישקוח שזה יותר קל להגיד שהתמונה טובה וליסגור ענין מלהגיב ברצינות מה לא בסדר בתמונה ואך הפשר לשפר את זה. מאת מהאנשים באמת אושים את זה. גם אני לא תמיד מגיב לכול תמונה ואומר מה שאני לא אוהב בה. גם ליפעמים לא נעים לי כי אני מרגיש כמו סימון מאמריקן אידול. אבל ליפעמים אתה מקבל יותר תגובות וליפעמים לא. אין מה לאשות אתה פשות צריך לקבל את זה. אני למשל ניכנס לכול אשכול בפורום ומגיב בלי שום קשר לשם של האדם. אפילו אני משתדל שלא ליכרו את השם של מי שפתך את האשכול. אבל אני לא מגיב לכול אשכול. במיוחד לא לאלו שיש להם הרבה תגובות. ואף פעם אני לא מגיב לתמונות של חתולים.

אני רק רוצה לצין שמי שבאמת מגיב בצורה הטובה ביותר הוא אולג. וכול הכבוד לו.
ישן 15-05-2006, 01:57
צלמית המשתמש של DStyle
  DStyle DStyle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.06
שלח הודעה דרך ICQ אל DStyle שלח הודעה דרך MSN אל DStyle

אחי תבין גם אני הייתי פותח אשכולות עם תמונות לא מעניינות ובקושי היו תגובות ושפתחתי אשכול עם תמונה מענינת אז יותר הגיבו לי בכיתי ?? אמרתי משהו למישהו .ץ??? לא פשוט מאוד אני מבין את זה שצריך להביא את התמונות הטובות לפורום ולא כל דבר שמצלמים לפרסם ....כי זה יכול להיות תמונה סתמית ולא מעניינת שאין טעם להגיב עלייה תביא תמונות סבירות שיהיה אפשר להגיד לך איפה טעית ומה אפשר לתקן ועם הזמן תאמין לי שאתה תשתפר ויהיו לך תמונות הרבה יותר טובות והרבה יותר תגובות אז בינתיים תהנה ותגיב לכמה שיותר תתחבר לאנשים ותאמין לי שברגע שיכירו אותך גם יגיבו לך לא בגלל התמונה בגלל שהם מכירים אותך .....

מקווה שעזרתי לך להבין משהו ..

דודו.

ישן 15-05-2006, 02:00
צלמית המשתמש של אודי אבן חיים
  אודי אבן חיים אודי אבן חיים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל אודי אבן חיים שלח הודעה דרך MSN אל אודי אבן חיים

האמת לא ראיתי את התמונה שלך אבל אני אגיד לך מתי אני מגיב-

*כשהתמונה מעניינת אותי וגורמת לי להתקע עליה ולא לעבור הלאה
*כשאני מרגיש שהתמונה פוספסה לגמרי בגלל משהו קטן שהיה משדרג אותה ברמות מטורפות ואז אני מפרט מה אני חושב
*כשאני רואה שבאמת צריך הכוונה ושזה קריטי..

כשאני רואה תמונות בנאליות אני לא טורח להגיב... אם זה לא גרם לי לעניין מסויים יהיה קשה לי להגיב על זה כי לא השקעתי מספיק בלצפות בתמונה ואני לא אצפה במשהו שלא מעניין אותי בכח (כמו שאתה לא רואה סרטים מעאפנים שלא מעניינים אותך- אלא אם כן אתה עם בחורה )

בקיצור אל תפגע- תמשיך לנסות להעלות תמונות ולעניין את הצופים- כשהתחלתי בדיספוט לא הבנתי למה לא מגיבים לתמונות שלי אנשים אבל לאט לאט תפסתי את הראש וזה רק שדרג אותי. אני חושב שזה שירדו לי על הצורה על שאלות ששאלתי ועל תמונות שהעלתי הביא אותי לרמה שאני נמצא בה היום.

ישן 15-05-2006, 04:07
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile

יקיר,

לא ברור לי על מה המהומה ועל איזה תמונות אתה מדבר ויש מצב שאפילו ראיתי אותן ודילגתי על האשכול אבל אם אתה רואה בזה משהו אישי, זו באמת, עם כל הכבוד והסימפטיה, בעיה שלך.
אני אוהב בד"כ להסביר את עצמי אז תישאר איתנו רק עוד שניה, אחרי זה תחליט לאן אתה הולך. טוב?
כשאני התחלתי לכתוב פה בפורום.. תאמין לי, אולי הייתי מקבל תגובה אחת, וגם זה היה איזה ירידה או משהו. אתה חושב שהגבתי בצורה כזו ילדותית? ממש לא. אתה יודע למה זה דחף אותי? לצלם יותר טוב ולנסות לתת לאנשים מה שהם רוצים ואתה יודע מה זה? כן, זו תמונות מיוחדות ולא בנאליות. אם לא אהבו את התמונה שלך מספיק כדי להגיד לך אפילו שהיא סתם, אל תתרגש, זו צריכה להיות בשבילך דחיפה קדימה לרצות להיות צלם יותר טוב, יותר מרגש.
אני בטוח שאחרי שתירגע, תדע שאף אחד לא מכיר אותך פה אישית מספיק כדי שיהיה להם משהו אישי נגדך אז בטח שאין פה הפליה, כולנו שווים וכמו שרועי אמר, אין בפורום הזה לחץ (חוץ ממתן שכולם מפלים אותו לרעה אבל זה בגלל שהוא גם שמן, גם קיבוצניק וגם חבר של אודי גילת).
יאלה, רד מהעניין כי זה באמת לא לרמה של הפורום ואני יודע שהרבה חבר'ה מרגישים שמשהו השתנה בפורום, אז בקצרה אני אומר, יאללה, בואו נעלה את הרמה של הפורום שלנו, בכל המישורים.

שבוע טוב לכולם

ישן 15-05-2006, 13:05
צלמית המשתמש של ArnonG
  ArnonG ArnonG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.05

יש לי הצעת יעול !!
כנס ל-www.dpreview.com
תעלה תמונה באחד הפורומים המקצועיים שלהם.
תראה מה זה פורום מאד מאד מאד מקצועי עם קהילה סגורה מאד שקשה "להתקבל" אליה.
לא שאני מנסה לשכנע אותך להשאר -
אבל בתור כותב קבוע שכבר כמה חודשים לא כותב כלום אלא רק קורא -
אני עדין חושב שהפורום הזה הוא המשפחתי ביותר והפתוח ביותר.

וכמו שמשה אמר - תצטיין. תעלה תמונות שיגררו תגובות.
חלק אפילו הלכו על הכיוון של לזעזע. גם עובד.
יש לי מעל 50,000 תמונות על המחשב. אולי 100 הגיעו לפורום. ואז הן קיבלו תגובות.
אז פשוט תתאמץ קצת. אולי אפילו הרבה.

ועכשיו אפשר לנעול ...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:10

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר