לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-05-2006, 00:01
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
17 משפחות מעקורי נווה דקלים עדיין שוהות במלונות בירושלים

17 משפחות מעקורי נווה דקלים עדיין שוהות במלונות בירושלים
23:35, 15 מאי 2006 / י"ז באייר תשס"ו

היום, כמעט תשעה חודשים לאחר ההתנתקות, רבים מהמגורשים עדיין נמצאים ביישובים זמניים, באוהלים ובמלונות. זאת, למרות ההבטחה שהושמעה במהלך ההתנתקות והיא "פתרון לכל מתיישב". כך מדווחים בוועד מתיישבי גוש קטיף.

הוועד פירסם היום עדכונים על פריסת התושבים:
25 משפחות מנצרים עוברות בימים אלה מקרני שומרון לאריאל. מגורשי גדיד התחילו במעבר לקראוילות בעין צורים, וזאת בניגוד למה שהובטח להם והקראוילות לא היו מוכנות לפני חג הפסח.

50 המשפחות של קהילת קטיף סיימו כולם את המעבר מכפר הנופש באשקלון לאמציה שבחבל לכיש. המעבר החל לפני חג הפסח והסתיים אחריו.

מגורשי נצר חזני שוהים כרגע בבית ההארחה בקיבוץ עין צורים וחפץ חיים. הובטח להם שהקראוילות שלהם יהיו מוכנות לפני פסח, ואולם גם במקרה זה הקראוילות שלהן עדיין לא מוכנות, ורובן עדיין בשלבי בניה ראשוניים. תושבי נצר חזני עדיין מחכים לקבלת תאריך בו יוכלו לעבור למשכנם החדש.

רוב המשפחות מנווה דקלים כבר עברו לקראוילות בעין צורים, למעט 17 משפחות שעדיין שוהות במלונות בירושלים, עקב ליקויים חמורים בקראוילות שלהם. בוועד מקווים שעד שבועות יעברו כל המשפחות לקראוילות.

50 משפחות, מתושבי אלי סיני, היו אמורים לעבור לקיבוץ פלמ"חים, אולם התכנית "נתקעה" ועדיין לא ידוע לאן ומתי הם יעברו. בינתיים, הם שוהים במחנה האהלים ביד מרדכי, קרוב לתשעה חודשים ללא קורת גג לראשם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-05-2006, 11:16
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
במקרה אני יודע שלמעלה משני שלישים הועסקו ע"י מוסדות יש"ע השונים
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "הלו, אתה כל כך טוטאלי. מקצין לכל כיוון. או שחור או לבן."

אין לדבר הזה כל אח ורע בישראל - אפילו לא ברמת גן.

בתוך השליש הנותר, היו גם אנשי עמל. אני משוכנע שאלו מצאו את מקומם ואינם מתגוררים כיום בבתי מלון על חשבון המדינה. "קשיי היום" הם אלו שנהנו תמיד מכספי ציבור וממשיכים בזאת כיום, כמתוך הרגל.

אני מעריך מאד את אותם האנשים, החרוצים, המאמינים, הציונים האמיתיים, האמיצים, היצירתיים וכל אלו שאינם חיים בשוטף, אך ורק על חשבון הציבור, אפילו אם הם מתנחלים. יחד עם זאת כל הסימפטיה שלי אליהם אובדת כאשר הם "מחבלים" בהחלטות ממשלה ויוצרים עבורם מצבים בלתי אפשריים, המכניסים בראש וראשונה את עצמם לסבל ואינם ששים, בלשון המעטה, לקבל פתרונים, אפילו זמניים, המוצעים להם. בעוד מספר שנים (אלמלא התנגדותם ההליך היה עשוי להיות קצר יותר), כולנו "נקנא" בהישיגיהם.
ישן 16-05-2006, 11:08
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דן, האנטישמיות שלך לעתים שוברת את השיאים של עצמה...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הרגילו אותם שנים לחיות על חשבון המדינה - מה פתאום להפסיק?"

בתנ"ך יש סיפור המתאים לך בדיוק, ושמו כרם נבות. אני לא אגלה לך את הסוף, אבל אתה הוא
אחאב...
האנשים האלה עבדו ושילמו מסים לפחות כמוך, רק שבניגוד אליך הם גורשו מביתם על לא עוול בכפם.
איש לא דאג להם לפתרון, וצדיקים מסוגך שמחאו כפיים לטרנספר היהודים הגדול - לא טרחו לפנות
עצמם מבתיהם בכדי שהמגורשים לא יצטרכו לחיות בבתי מלון.
עד שלא תתכבד ותזיז עצמך לאיזו חרטאווילה, ותשאיר ביתך למגורשים, הרי שכל ציוץ שלך בדבר
פרזיטיות של המגורשים, רק יזכיר את תמיכתך בטרנספר ליהודים בלבד.

עדיף היה לו הלכת להפגין נגד הכיבוש בבלעין, במקום לשוב ולהראות לנו את שנאתך ליהודים...
ישן 16-05-2006, 11:39

המלחמה שלך כנגד דברי אמת בעזרת השמצות אינה מזיזה את קצה שערות ראשי
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, האנטישמיות שלך לעתים שוברת את השיאים של עצמה..."

ספור כרם נבות מתאים יותר לאלו שהשתלטו על כרמים "נטושים", על מקומות "ללא תושבים", על מקורות המים ועל מה לא? ללא כל התחשבות בתושבי המקום.
אני יודע שתגובתך תהיה, שגם אני נהגתי כך - אכן כן. תספר זאת להנייה, אולי הוא איננו ידע על זאת. בכל מקרה אתה שותף בכיר לכל אלו המנסים לסלקנו ממדינת ישראל ולהחזיר אליה את הפליטים שעזבו את שטחי המדינה במהלך מלחמת העצמאות שלנו והנכבה שלהם.
לא הייתי צריך לפנות את ביתי המדינה הציע למפונים מספר אלטרנטיבות שקומיות והם דחו את כולן על הסף (מה זה דחו - לא רצו לשמוע את ההצעות). אפילו אם הייתי מפנה את ביתי זה לא היה מספק אותם הם רוצים להשאר כולם ביחד, כלומר היו צריכים לפנות "חצי" רמת גן.
"אנשים האלה עבדו" - נניח שכן, מרביתם בעבודות לא פרודוקטיביות ששכרם שולם ע"י הציבור. "שילמו מסים " - כלל וכלל לא, כמו כל אזרח במדינה. הם קבלו הקלות מהקלות שונות. כמו כן כל ההשקעות בתשתיות מומנו על ידי המדינה, מה שאזרח מן השורה סופג במלואן או באופן חלקי.

כשאתה תצא להפגין נגד כיבושי מלחמת העצמאות אשכול האם להצטרף להפגנות כנגד כיבושי 1967.
באשר לבלעין, ההפגנות או יותר נכון דרך ההפגנות, בהן ננקטת אלימות והפרת חוק, אינם על פי טעמי ואני מתנגד בתוקף להפגנות כאלו.

אם נחזור לתנ"ך אני מעדיף להיות דוד המלך מאשר אחאב. לדוד היתה בת-שבע ולאחאב היתה איזבל.
ישן 16-05-2006, 14:45

מילא אני הרשע-אבל אתה כ"מחבק" את המתנחלים מרחוק, תרמת משהו משלך להקלת "סבלותיהם"
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, במקום לחזור על שטויותיך, אנא פנה ביתך והעבירו למגורשים..."

אם הם כל כך יקרים לך צא וסייע להם.

אני סייעתי (לבטח תאמר שזהו שקר גס), לפיתוח שטחי מתנחלי חבל עזה-כפי שהם כינו את עצמם, (ולא רק של מתנחלי רצועת עזה), שמרביתם מצויים באזור חבל הבשור, הרבה הרבה טרם המדינה קבלה החלטה נבונה להוצאתם מרצועת עזה.
הם ביוזמתם, בסיוע המדינה, תקעו יתד בתוך מדינת ישראל, מתוך המחשבה שלא לעולם חוסן.
מנהיגיהם חסרי החזון והתבונה הוליכו אותם לאן שהוליכו.
אני רוצה להזכירך, שלא אני יזמתי, פעלתי ובצעתי את המשימה הקדושה - זאת היתה פעולתה של ממשלת שרון ולבטח אתה יודע היטב מי היו בין מרכיביה.
אחד מהם מתפאר בהצלחותיו הכלכליות - נכון כל הכבוד לו ותרומתו היתה רבה להצלחה. אבל מבלי פעולה מדינית, אפילו חד צדדית, מוצלחת, לא ההינו מגיעים להישגים וכל הפעולות הראויות לא היו מניבות דבר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר