לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2006, 21:04
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי FireB2ll שמתחילה ב "שלום לכולם שאלה בקשר לקניית מצלמת ריפלקס..."

השידרוג הכי זול שיהיה לך זה או הניקון d50 או קאנון d350 את הקאנון אתה יכול למצוא במחירות של יד שנייה במצב ממש אבל ממש חדש עם אביזרים ואיזה עדשה שניים ב3500 ש"ח כנ"ל גם הd50
אמרת "מצלמה+פלאש" על עדשות לא חשבת?זהו החלק החשוב ביותר במערכת. לדעתי אתה יכול לקנות את הניקון והקנון +פלאש +איזה עדשה דיי נחמדה בתקציב של 5 אלף ...(לא לשכוח יש גם את עיניין בכרטיס זיכרון +סוללה רזרבית+פילטרים וכדומה...) ציין מה אתה אוהב לצלם בעיקר ואנו נמליץ לך על עדשה שתכנס לך לתקציב..... עצה שלי אישית לך על הd50 מצלמת כניסה מדהימה! יש הרבה חבר'ה בפורום שמחזיקים אותה דבר איתם יותר לעומק....
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-05-2006, 00:32
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי FireB2ll שמתחילה ב "צילום לילה.."

אתה חייב רפלקס?
כי בשביל מועדונים וצילומי לילה אני יכול להמליץ לך על מצלמות P&S מתקדמות שיתנו לך פתרונות לא פחות טובים (מבחינת צמצם, אורך מוקד וגודל).

למועדון אתה ממש לא צריך מצלמה מעולה כי בלאו-הכי הצילומים יהיו באיכות "בינונית" (תנאי תאורה קשים, עשן וכו') וכמו שאני מכיר את צלמי המועדונים - זה בשביל אתרי אינטרנט כך שהתמונות מוקטנות ישר לגודל של חצי מגה-פיקסל.
אתה לא צריך מהירות צילום גבוהה ובאפר גדול (היתרונות הגדולים של DSLR).

בכל מקרה, למועדון אתה צריך זוית רחבה וצמצם פתוח.
אם אתה בכל מקרה הולך על DSLR, אני ממליץ על עדשה אחת 17-70 של סיגמא. צמצם 2.8 במצב פתוח שנותן לך יופי של ווייד והרבה אור.
המצלמה הזולה והאיכותית ביותר שתוכל לקנות היא Nikon D50.
אם אתה הולך על יד-שניה, זה כבר סיפור אחר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר