
22-05-2006, 19:49
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.03.06
הודעות: 1,938
|
|
משה, יש לך לדעתי צמצמסגורופוביה. זה גרום לפחד כרוני מצמצמים סגורים. הפתרון- עדשת 3.5-5.6, שגם תגרום לנו להתלהב מחדש מהאיכויות המדהימות שאתה מצליח להוציא מהציוד (הגם כן מדהים) הזה, כשתחזור לציוד הנוכחי... 
ועכשיו יותר ברצינות: בראשונה החיתוכים ממש לטעמי, נוותר לך על זה שלא כל הכוס בפוקוס, אבל הנושא! תסתכל על העלה באמצע.. אין פוקוס, אין צמצם, קשה! סגור קצת את הצמצם, ותוריד קצת מהירות. אוכל לא זז, בד"כ...
בשנייה - הערה דיי דומה, למרות שמה שמפריע לי זה החיתוך. שוב, עזוב את המזלג, עזוב את הגביע. עזוב אפילו את הפוקוס! הנושא,שהוא לפי דעתי האוכל (גם מבחינה הגיונית וגם מבחינת הצבעים), חתוך. למה?!
עמרי
_____________________________________
בברכה, עמרי (בלי ו' )
אם לא יודעים, לא כותבים. בשביל זה יש חברים.
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...
|