לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-05-2006, 17:23
  yonatan_sh yonatan_sh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.06
צריך תמיכה/הזדהות/הרגעה

עשיתי אתמול ירפ"א ב'.. את הפסיכולוגית עברתי אבל ברפואי היו קצת בעיות. במבחני שמיעה ואף אוזן גרון לא היו בעיות אבל בבדיקת ראייה בקטע של ראיית עומק הלך לי לא כ"כ טוב.
אני רואה די טוב האמת. בבדיקה השיגרתית של האותיות הצלחתי לקרוא הכל כולל את הכתב הכי קטן.. גם אצל רופא העיניים שעשה לי את הבדיקת אישונים הזאת היה בסדר והוא אמר שאין שום בעיה עם העיניים שלי. אבל בשתי הבדיקות-
ששמים משקפיים שחורות ומסתכלים על מספרים שמסביבם עיגולים וצריך להגיד איזה עיגול יוצא דופן בכל מספר,
ובבדיקה ששמים משקפיים צבעוניות ומסתכלים על דפים כאלה עם נקודות צבעוניות שמהם יוצאת צורת תלת מימד של איזה פאקמן כזה,
ראיתי הכל בסדר עד שהגעתי לאחרונים.. ושם פשוט לא ראיתי כלום. לא עיגול יוצא דופן בראשון, ולא פקמן תל מימדי בשני...
למרות שהאופטימריסטית רשמה לי בתיק שאני כשיר לצוות אויר, הרופא עיניים אמר שראיית העומק שלי לקויה וזה פוסל אותי מקורס טייס. הוא אמר שיכול להיות שזו איזו בעיה טכנית או שלא הבנתי את מה שהרופאה הסבירה לי ובגלל זה לא ראיתי.. אבל זה לא נכון. הבנתי בדיוק מה היא אמרה ופשוט לא ראיתי את מה שהייתי צריך לראות. מה שכן, את הצורות הראשונות ראיתי מעולה. רק האחרונות היו בעייתיות.

בכל אופן, קבעו לי לעשות בדיקה חוזרת עוד שבוע. אני מוכן לעשות הכל כדי לעבור את השלב הזה ולהתקבל לקורס טייס. אם זה יעזור, אני אוכל עכשיו שבוע שלם ערימות של גזר רק שאני אראה את הצורות המחורבנות האלה.. כמה שזה נשמע מטומטם.. אני לא אראה טלויזיה ולא אגע במחשב רק כדי לא לעייף את העיניים... אני מתחרפן פהההה..

יש פה אנשים שהיו במצב שלי ונתקלו בבעיות בירפא ב'? למישהו יש מושג על הראיית עומק המזדיינת הזאת?
ואם מישהו יכול לתת לי אתרים של תירגולי מבחנים כאלה של ראיית תלת מימד זה יהיה ממש טוב!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר