לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-05-2006, 00:52
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי netanel131 שמתחילה ב "יוצא לי יותר מדיי יקר 1240$..."

נתנאל,בלי לפגוע ובלי להעליב, אתה קודח לעצמך בראש כבר יותר מידי זמן עם הסיפור הזה
תקנה כבר מצלמה! כל המצלמות שתקנה בתקציב שלך הם מצלמות מצויינות,אתה לא תגיע למלוא מיצוי היכולת של אף אחד מהן גם ככה ,הבעיה היא שבקצב הזה,גם אחרי שתקנה מצלמה אתה תלך להסתכל אצל האחרים ולהתבאס שאצלך אין את האופציות שיש להם,במקום להנות ממה שיש לך.
עד כמה שאני זוכר אולג היה זה שאמר פעם שכדאי לחכות רק עוד כמה חודשים,כי המחירים ירדו,אבל בעצם אם כבר חיכינו,אז בנומבר יש איזה תערוכה גדולה,ובטח יחשפו שם כמה דברים חדשים,אהה וכמובן שבינואר מתחלפת שנת הדגם אז אולי נחכה רק עוד כמה חודשים ואז נקנה כי כשיצאו דגמים חדשים,אז הישנים יוזלו.
הקיצר, תעשה אנלוגיה למצב שלך,תפסיק להתלבט כבר ולהרוס לעצמך את כל הכיף של הקנייה.
החלטת קאנון? יופי,לך על זה ותהיה מבסוט עד השמיים,תקנה עדשה טובה במה שנשאר ותתחיל להעלות תמונות

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-05-2006, 00:57
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "שלא יגידו שאני לא יודע לשרשר.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי High_Hopes
עד כמה שאני זוכר אולג היה זה שאמר פעם שכדאי לחכות רק עוד כמה חודשים,כי המחירים ירדו,אבל בעצם אם כבר חיכינו,אז בנומבר יש איזה תערוכה גדולה,ובטח יחשפו שם כמה דברים חדשים,אהה וכמובן שבינואר מתחלפת שנת הדגם אז אולי נחכה רק עוד כמה חודשים ואז נקנה כי כשיצאו דגמים חדשים,אז הישנים יוזלו

אני אמרתי את זה ? עד כמה שזכור לי, תמיד הייתי בדיעה שאם מחליטים לקנות - יש לקנות עכשיו ומיד, אחרת מקבלים מצב של המתנה מורטת עצבים וגם מפספסים הזדמנויות צילום נדירות. אולי במקרים של תערוכה כזאת או אחרת בעוד שבוע-שבועיים יש טעם לחכות ולראות מה יתפתח - כי תמיד כשיש דגם חדש, יש הוזלת מחירים לדגמים הישנים (תסכים איתי שיהיה ממש מבאס לקנות מצלמה ב-1000$ ולראות את המחיר צונח ב-300$ אחרי שבועיים). אבל גם את זה צריכים לקחת בפרופורציה ולא למשוך את זה לתקופות ארוכות. פשוט חבל.

ישן 24-05-2006, 08:20
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Olegis שמתחילה ב "[QUOTE=High_Hopes]עד כמה שאני..."

אולג רק רציתי לציין שHigh_Hopes דיבר בצורה צינית על מה שהוא כתב.... הוא התכוון בדיוק לההפך שלא משתלם ולא כדאי לחכות... אלה ללכת ולרכוש את המצלמה... תמיד יצאו מצלמות חדשות עדשות חדשות וכו...לא משנה עד כמה הציוד חדיש אחריי זמן קצר יחסית הוא הוך למיושן. ובנוגע לזה אין מה לעשות (חוץ מלזכות בלוטו כמובן ואז אתה משתדרג מתי שרוצה....)בנוגע לבחור עם הדילמה בין הקאנון והניקון.... עם אתה כול כך רוצה את הניקון והיא אזלה במלאי לא בעיה כול כך לחכות קצת ומה הקושי להזמין את זה או לרכוש את המצלמה מאתר אחר...?
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

ישן 24-05-2006, 16:11
  netanel131 netanel131 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "עזוב ניקון / קנון. רק פנטקס!"

ד"א הם הכריזו על שני מצלמות חדשות,אחת תשווק ביולי ואחת באוגוסט.
לHigh_Hopes
אני לא מחכה כי אני מתלבט,אני החלטתי אבל זה מוציא אותי מדעתי שכבר חודש+ אין את המצלמה במלאי אז אני חייב לחכות אז אני החלטתי שאני אחכה ליראות מה קורה עם סוני,זז שם משהו ושי כבר סקיצה של המצלמה שלהם,כאשר תהיה הD50 במלאי אני אקנה אותה כל זמן שהיא לא במלאי,הסבלנות הורגת אותי ואני מתחיל לחשוב על מצלמות אחרות.
אני אחכה עוד חודש עד שהיא תהיה במלאי.
למה לא ליקנות מאתר אחר?
המחירים הכי טובים,החנות הכי אמינה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:24

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר