לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-05-2006, 18:00
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
שטויות.. ההזעה לא גורמת לדברים להחליק לך מהיד
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי gothic_ שמתחילה ב "אחלה"

אתה לא הופך לגוש ג'לי...
זה סתם לא נעים זה הכל..
אגב במארב או בקרב עם מחבל אתה מזיע בגלל הורמון שנקרא אדרנלין כל אחד מזיע ממנו...
זה שיש לך הזעת יתר בכפות הידיים לא אומר שתזיע יותר.. אתה תזיע כמו כולם..זה לא שפתאום הבלוטות זיעה שלך ישכפלו את עצמןזה בסך הכל קצת לחות עעל הידיים..

אם לוחמים בשייטת מסוגלים להילחם כשהם רטובים מכף רגל ועד ראש תאמין לי שהוא גם יכול להתמודד עם קצת זיעה
הכוונה להזעת יתר שכן מפריעה זה מקרה שמוכר כבר ע"י הרופא הפרטי מקרה שבו באמת הילד לא מסוגל לתפקד כי הידיים שלו מזיעות בקצב מטורף שיש לו הורמונים בכמות לא נורמלית בגוף דבר שמחייב התערבות לא זה המצב פה

אגב בוא נגיד שיוצא לי די הרבה לטפס על חבל 6 בכוח ידיים לבצע מתח מקבילים יבשים מטווחים ומה שאתה רוצה וזה לא מפריע לכלום ולא שואלים אותך על זה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-05-2006, 18:16
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
איך אתה יודע מה המצב של הזיעה שלו?
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי שולה מוקשים שמתחילה ב "שטויות.. ההזעה לא גורמת לדברים להחליק לך מהיד"

הוא לא כתב בדיוק תוצאות של ספירת הורמונים.
אתה לא בדיוק יכול לקבוע כמה הוא מזיע או לא, אם זה תקין מבחינה צבאית או לא.
כנראה שלך אין בעיה רצינית מדיי של הזעת יתר וסביר להניח שלא היו מורידים לך פרופיל בגלל הזיעה.

אולי אצלו זה אחרת?
נורא מציק לי המשחקים האלו לעזאזל.
היה לי בצוות אחד שהסתיר בעיית לב מהצבא.
כל הצוות ידע וחיפה עליו בכל מיני מצבים.
פעם אחת בשבוע ניווטים הראשון, הוא היה הבן זוג שלי והוא התמוטט באמצע ניווט. למזלנו החפ"ק היה ממש קרוב ופינו אותו בטיל לבית חולים. למזלו הרב (ולמזל המצפון שלי ושל שאר חברי הצוות) הוא יצא מזה בזול. עכשיו יש לו פרופיל 24 אגב.

מאז אני מאמין שכל בעיה רפואית שיש - צריך לספר. לא להיות גיבור ולנסות להיות לוחם ביחידה X כדי להוכיח ש"הנה התגברתי על הבעיה".
ישן 27-05-2006, 19:18

הסיבה זה א. סחבת ואי קביעת פרופיל
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי gothic_ שמתחילה ב "אחלה, אם זה לא כזה רציני איזה סיבה יש לא לדווח?"

דבר שיגרום לו להפסיד גיבושים ומיונים
ב.יכול להיות ששיחשבו שהוא מנסה להוריד פרופיל ויתייחסו אליו בהתאם אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את מערכת הרפואה בצבא אבל אם אתה מצביע לוועדה רפואית על בעיה כמו עקמת גם אם היא מופיעה אצלך ברה שלא משפיעה על כלום הם יורידו לך פרופיל כי הם יחשבו שאתה מנסה להוריד פרופיל.. למשל יש לי חבר שהוריד פרופיל על נקע ברגל שקרה לו לפני 3 שנים ל 72
ג.סביר להניח שבסוף התהליך כל הביקורים שלו והבדיקות שלו יהיו רשומים לו בתיק הרפואי ובכל מקום שהוא ילך זה ילך איתו ולמפקדים בגיבוש יש אישור להסתכל לו בתיק הרפואי כשערימת מסמכים כזאת קופצת לך מול הפנים במיוחד לאיזה מפקד גיבוש שאין לו מושג מכלום זה כבר לא עובד לטובתך אם כבר להיבדק אז אצל רופא אישי ושוב אין לו למה להיבדק כי אם זה בעיות הורמונליות זה מתגלה בכל בדיקת דם שתעשה או עשית במהלך חייך ואם זה בעיה הורמונלית זה משהו שקיים כבר 10 שנים לפחות .

נערך לאחרונה ע"י שולה מוקשים בתאריך 27-05-2006 בשעה 19:20.
ישן 27-05-2006, 19:34
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
תשובה אחרונה שלי, הדיון סטה מהנושא והפך להיות מיותר וילדותי
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי שולה מוקשים שמתחילה ב "הסיבה זה א. סחבת ואי קביעת פרופיל"

א)מסכים איתך
ב)בצבא לא "חושבים" שבן אדם מנסה להוריד פרופיל. הרופאים הם לא ילדים בני 12. יש להם תפקיד עם סמכות ואחריות גדולה, אף אחד לא מאשים חייל ב"נסיון להורדת פרופיל" סתם.
לגבי עקמת- לא יורידו לך כי "יחשבו שאתה מנסה להוריד פרופיל" אלא כי יש נהלים, הפרופיל של בן אדם עם עקמת לא יכול להיות 97. אם הוא ייפצע בגב חלילה ויסתכלו בתיק הרפואי שלו הטיפול ייעשה בצורה טובה יותר. לגבי החבר שלך עם הנקע- נקע לא בהכרך פציעה פשוטה. יש לנקע 3 או 4 דרגות_לא זוכר בדיוק) כשבדרגות הגבוהות הסיכוי שנקע יחזור הוא דיי גבוהה (זאת אומרת שחבר שלך ינקע את הרגל שוב במצב שאתה לא היית נוקע בו).
ג)קיים חסיון רפואי והוא חל גם בגיבושים. סיווג בטחוני נעשה אחרי הגיבוש בד"כ ובתחקיר עצמו אתה חותם על ויתור סודיות רפואית, אז בחייאת, אל תתווכח על שטויות ותכנס לדכאויות לא רלוונטיות.

בגדול, כן- אני מסכים איתך שלהצהיר על בעיה רפואית כלשהי יכולה ליצור בעיות כאלו ואחרות ובתמונה הכוללת "כביכול" זה לא יתרום לך.
אם הבחור התייעץ עם רופא אזרחי (או חבר של ההורים למשל) והרופא אמר לו שמצבו תקין- אין סיבה להצהיר, כי זאת לא בעיה רפואית ממש.
אם הוא לא התייעץ אז מן הסתם שהוא צריך לדווח על הבעיה.

נערך לאחרונה ע"י gothic_ בתאריך 27-05-2006 בשעה 19:34. סיבה: העתקתי את התשובה של מי שהגיב לפני.
ישן 27-05-2006, 18:11

לא יודע מתי יצא לך לירות בנשק...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי gothic_ שמתחילה ב "ברור שתדווח?!?!?"

אבל אם האצבע שלך מחליקה מההדק אז אתה כנראה משהו מאוד מיוחד...
אתה יורה עם ה"פטיש" כדי שהפטיש יחליק לך אתה צריך להיות באמת גוש ג'לי או משהו כזה זה לא ראלי...
כדי שהמחסנית תחליק לו הוא צריך להיות מדוזה או משהו בסגנון כי לוחמים בשריון שהידיים שלהם מלאות שמן (שזה מחליק פי 1000 ) אולוחמים בשייטת וגם לוחמים ב669 יודעים להחליף מחסניות די טוב וגם אני מחליף מחסנית יותר מהר מרוב האנשים אצלנו זה לא פוגע בכלום אז תפשיקו לבלבל לו את המוח זה בעיה שיש לכל בן אדם רביעי סתם שתדעו...
הכוונה להזעת יתר בשאלון הצבא זה בעיות הורמונליות בעיות שמן הסתם ידועות לצבא הרבה הרבה לפני כי זה משהו שגורם לעוד כמה דברים בדרך ודורש טיפול.
ישן 27-05-2006, 19:48
  ליאור וקנין ליאור וקנין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.06
אחי תקשיב.....
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי comp 1 שמתחילה ב "אני מקווה שזה באמת יעבור כמו..."

קודם כל לפני הכול ותמיד בכלל לחיים ועזוב אותך עכשיו צבא או כל חרטה אחרת תמיד תלמד

לך בדרך הישר.... תמיד תגיד את האמת ואל תשקר כי לבסוף תמיד שקרים מתגלים ואם אחי מישהו

למעלה קובע שאתה לא צריך להגיע למקום מסוים אז לא משנה אם תשקר בגלל דבר כזה או אחר בסופו

של דבר מה שצריך לקרות קורה!!

ועכשיו לעניינך... גם אני סובל מהזעה בכפות ידיים ורגליים ובגיבוש צנחנים נתנו לנו למלא שאלון ואחת

השאלות שנשאלו שם זה אם אתה מזיע בידיים וברגליים .... רשמתי כן!!

ועברתי את הגיבוש.... אז אחי אני באמת מקווה בשבילך שתגיע ליחידה מובחרת אבל תלמד אחי להיות

ישר ודברים ילכו לך יותר חלק!!

בהצלחה
ישן 28-05-2006, 00:33
  itsikadiv itsikadiv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.05
זה תלוי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי comp 1 שמתחילה ב "הזעה בכפות ידיים"

הזעה בידיים זה לא עניין של שחור או לבן, מה שכן אפשר להגיד, שאם היתה לך הזעה חמורה היית מוצא בזה גורם מפריע בחיי היום-יום (אני מכיר בנאדם שסובל מזה מאוד). לי לדוגמא, יש הזעה קלה בידיים, במיוחד כשאני כותב הרבה או כשחם מאוד, לרוב אני לא מציין את זה אבל כשרופא תעופתי בירפ"א נגע ביד ושאל אם אני סובל מזה אמרתי לו שזה רק במצבים מסויימים וזה לא מפריע לי לתפקוד יום-יומי ובכל זאת נמצאתי מתאים, כך שאם באמת אתה לא מרגיש פגיעה בתפקוד היום-יומי בעקבות זה אז אין לך הרבה ממה לחשוש.
בהצלחה בכל מקום שתגיע.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר