לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-05-2006, 16:20
  Kochini Kochini אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
גיבוש מורן.

אוקיי הגיע הזמן שאני יכין את עצמי כבר לכיוון המנילה כי נשבר לי מהראיונות האלה ... שיריצו אותי , יתנו לי לזחול ולהרים אלונקה שבועיים וחצי , אבל בלי ראיונות...לא הולך לי בהם (גם מטכ''ל וגם שלדג לא עברתי ואני בספק אם אני יצליח לעבור ראיון צנחנים).

אני חושב שרוב הסיכויים שאני יגיע לתותחנים (סימנתי את זה בעדיפות שנייה במנילה בגלל מורן- מיתר) אז מישהו יכול לתת על זה פרטים? מה עושים שם, כמה זמן זה, וכמה שזה מפגר גם אם אפשר להשוות בין זה לקושי של גיבוש אחר מבחינה פיזית (רק כדי שאני ידע להכין את עצמי)?

ובמידה ואני לא עובר את הגיבוש, כמה נורא (אם בכלל) השירות בתותחנים?

נערך לאחרונה ע"י Kochini בתאריך 26-05-2006 בשעה 16:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-05-2006, 20:05
צלמית המשתמש של SNoW DeViL
  SNoW DeViL SNoW DeViL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Kochini שמתחילה ב "דבר ראשון תודה."

בעיקר אדם חושב. מחפשים היגיון, מחשבה, מקוריות, מנהיגות וכו וכו.

הטיפ היחידי שאני יכול לתת לך לראיונות זה שהמהירות בה אתה עונה לא חשובה, אלא התשובה עצמה.
אל תפלוט תשובה למשהו שאתה חושב שהוא מובן מאליו. תקשיב לשאלה, תחשוב על תשובה ורק אז תגיד אותה בקול רם.

שאלה לדוגמה ששאלו חבר שלי בראיון למורן\מיתר:

איך מחליפים פנצ'ר?

א. מעלים את האוטו עם הג'ק, משחררים את הברגים, מוציאים את הגלגל, שמים גלגל חדש, מורידים את האוטו
ב. משחררים את הברגים, מוציאים את הגלגל, מעלים את האוטו עם הג'ק, מחליפים גלגל, מורידים את האוטו, מהדקים את הברגים
ג. משחררים את הברגים, מעלים את האוטו עם הג'ק, מורידים את הגלגל, שמים חדש, מורידים את האוטו, מהדקים את הברגים

ישן 27-05-2006, 04:32
  Shotti Shotti אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Kochini שמתחילה ב "דבר ראשון תודה."

בתור אחד שעבר אותו (מזמן?) אפשר להגיד שהוא בהחלט לא הדבר הכי קשה פיזית שעשיתי בחיים שלי (שלא כמו הרבה דברים בהמשך המסלול..), ולי הוא אפילו לא דיגדג במנטאלית (אולי זה רק אני?).
אפשר להגיד שבהחלט התפלאתי שפרשו כל כך הרבה בגיבוש (והרבה שסיימו לא עברו). ממה ששמעתי מחברים שעברו יום סיירות, הגיבוש דיי דומה. לא נפרט אבל אתה יכול לנחש מה זה כבר מכיל.. להקיף אבן בזמנים שסופרמן לא היה מצליח (אבל עד שמגיעים לזמנים שהוא בהחלט היה מתגאה בהם), הרבה זחילות, הרבה שקי-חול, מסע קטנטן + כמה הפתעות..
בגדול אפשר גם להגיד שרמת הגיבוש תלויה בכמות האנשים ובמזג האוויר (ובמצב רוח של המילואימניקים, אבל זה כבר משהו אחר), תעשה לבד את החישובים..

אין ממש נוסחה בדוקה לעבור את הראיון. לפי מה שאני זוכר מראיון לצוות אוויר ומעוד כמה ראיונות מרתקים אחרים ( D: ), הראיון היה דיי מלחיץ משום מה, אולי זה פשוט האווירה שמשרים עליך שני המילואימניקים והפסיכולוג.
אני יכול לתאר לך איך שלי היה פחות או יותר:
נכנסתי, וישבו שלושת המוסקיטרים מולי.. כבר אחרי דקה הבנתי בוודאות שזה משחק "Good cop-Bad cop" בין שניים מהם, והשלישי נראה לי דווקא דיי סטלן (ישב שם ופשוט צייר ביומן מפקד שלו o_O).
אחד מהם דיבר איתי ממש סבבה, וניסה להתסכל עמוק בעיניים, השני פשוט קטל אותו ואותי אחרי כל משפט, מן הסתם בחן את התגובות שלי יחד עם הסטלן השלישי.
בנוגע לסטלן השלישי.. לקראת סוף הראיון הבחור אשכרה הראה לי מה הוא צייר, הוא ניסה לצייר אותי (WTF), ושאל אותי "דומה?", באמת שאני לא זוכר מה עניתי, אם עניתי בכלל מרוב שוק(יסטיות)...

בכל מקרה, חבר שלי ממחזור לפניי סיפר שכשהוא נכנס לחדר, שלושתם התחילו לצעוק עליו "כמה אתה רוצה להיות ביחידהההההה", הוא אמר שהוא מאוד מאוד רוצה, אמרו לו פול ל-100, הוא נפל, עשה 84, ואמרו לו "עברת, ביי."
חבר אחר נכנס לראיון אמרו לו ידידי, אתה לא מתאים ליחידה, ביי. הוא פשוט נעמד שם ואמר להם ישר "אני כן", אמרו לו צא ותחזור עוד 5 דקות", ...עבר.

כמו שהבנת, באמת שאין תבנית לראיונות האלה.. תבוא פשוט כמו שאתה והכל ייסתדר. אתה חושב שאתה מתאים, ואתה באמת רוצה להשקיע, אתה תעבור, אל תדאג.
בכל מקרה אני אישית הייתי אומר מהצד שיש ייתרונות בחוש טכני, עבודה קבוצתית (אוהוו......), ודגש על מקצוענות וחס וחלילה וותרנות !!!!!

בהצלחה ידידי, שלח הודעה אישית כשתעבור
...או לכל שאלה אחרת...

נערך לאחרונה ע"י Shotti בתאריך 27-05-2006 בשעה 04:35.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר