לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2006, 15:08
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zaki_levi שמתחילה ב "פלאפון בטירונות /גיוס..."

תראה יש כמה צדדים:

פלאפון עם מצלמה כדי שתוכל לצלם את עצמך בטירונות והכל כדי שתיהיה מזכרת ואחר כך להעביר למחשב...זה די נחמד(אני לא יודע אם מותר להביא מצלמה וגם לא נראה לי שיש זמן לצלם כל כך הרבה ..).חבר שלי יש לו הרבה תמונות שלו ושל החברה וזה ממש ממש נחמד..
אבל יש בעיה גדולה והיא גנבות...חבל לאבד פלאפון משוכלל כי גם אם יש ביטוח יש השתתפות עצמית די גבוהה וזה לא ממש משתלם כי יש הרבה מקרי גנבות של פלאפונים...ככה שאם לא ממש בא לך לצלם ואתה יכול להביא מצלמה חד פעמים לבסיס וחצלם מידי פעם אותך ואת החברה לפני תרגילים וכל מיני כדאי לך לקנות פלאפון כמו:נוקייה 3100...אחלה פלאפון,אמין,חזק,בטרייה שמחזיקה הרבה זמן והוא קטןוככה אם יגנבו לך אותו זה לא יעלה לך הרבה כסף ובניגוד לפלאפונים חדשים שנשברים די מהר ובמיוחד חייל בשטח הפלאפון יחטוף יותר מכות...
הצעה שלי:תקנה פאלפון בלי מצלמה,בלי אם פי ובלי כל השטויות כי גם לא יהיה לך יותר מידי זמן לזה(כמובן אם אתה מתגייס קרבי),אם בא לך לשמוע אם פי פשוט תביא את המכשיר ותסגור אותו טוב טוב בתיק ומקסימום אם הוא יגנב תקנה חדש זה לא יקר כמו לקנות פלאפון חדש...
קיצור,לך על הנוקיה 3100,יש להם אחלה מבצע עליו בסלקום אתה כמעט לא משלם כלום עליו וגם יש לך שיחות מוזלות...

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-05-2006, 16:24
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי עידן למבורגיני שמתחילה ב "תגיד לי ממתי אתה בצבא שאתה יודע?"

דבר ראשון לא צריך לתקוף כל מה שאמרתי זה על סמך מה שהתייעצתי עם חברים שעכשיו בטירונות קרבית/סיימו את הטירונות...

אם יש לך דיעה אחרת זה סבבה אבל יש צורה אחרת להביע אותה...

הוא גם יכול לקחת מצלמה חד פעמים כדי לצלם אבל אם בא לך משהו עם מצלמה איכותית(מצלמה לא איכותית סתם תהרוס את התמונה לדעתי)תקנה סמסונג 401I..יש אחלה מבצעים לחיילים אני חושב שזה יעלה לך משהו בין 10-20ש"ח לחודש...יש לך אם פי 3 גם אבל הוא לא משהו וגם אין הרבה זיכרון ככה שעדיף אם פי רגיל...לסמסונג יש מלמה של 1.3 מגה פיקסל שזאת איכות ממש ממש טובה...לגבי זמן סוללה אין לי מושג אבל אל תקנה משהו יותר טוב מהסמסונג הזה כי סתם חבל שתקנה טלפון דור שלישי,כל הפונקציות האפשריות והוא ישבר או יגנב...לדעתי זה או הסמסונג(אם אתה רוצה תמונות בפלא ולא במצלמה חד פעמית או משהו) או הנוקיה 3100.....תעשה את השיקולים שלך...

ולגבי זה עם הLG...אני לא מכיר אותו מי יודע מה אבל נראה לי עדיף ללכת על חברה מוכרת שכבר הרבה זמן בטלפונים הסלולאריים..אבל יש מצב גדול שאני טועה אבל בכל מקרה אלה ההמלצות שלי...

נוב 07.

ישן 28-05-2006, 16:15
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
טוב אז ככה.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zaki_levi שמתחילה ב "פלאפון בטירונות /גיוס..."

לי יש LG u8330i מכשיר דור 3 מצלמה MP3 שיחות וידאו וכו'...
קודם כל לגבי המכשיר:
מכשיר טוב מאוד ניראה ממש טוב...חזק מאוד הוא נפל אצלי כבר 1001 פעם וקיבל מכות פה ושם
ולהפתעתי הרבה אפילו שריטות אין.....הסוללה יכולה להחזיק יומיים 3 בלי טעינה.
אגב אני קניתי 2 מכשירים כאלה ב1000 ש''ח במבצע משפחה...ועכשיו פשוט מאוד יחליפו לי
את כל העלויות למחירים של חייל.....יענו שיחות יותר בזול וכל השאר כל מה שחייל מקבל.

לגבי בגניבות:
תשמע אחי גניבות יש בכל מקום גם בצבא כמובן..
האצע היחידה שאני יכול לתת לך זה לשים עין טוב טוב על החפצים שלך
גם אחי חייל (עוד מעט משתחרר) והוא לא נתקל בגניבות בזמן השירות שלו.
ככה זה שגניבות נפוץ בצבא אבל לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה באמת!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר