יש תקשורת בין המחשבים אבל שיתוף האינטרנט והקבצים לא עובד...
יש לי רשת ביתית חוטית שעבדה עד לפני כמה ימים ופתאום אין לי שצץ למה היא לא עובדת...
במחשב הראשי יש לי קספרסקי ובמחשב השני היה לי עד לפני כמה רגעים zone alarm [הסרתי אותו וזה עדיין לא עובד].....
מאוד מוזר מה שקורה במחשב השני....עשיתי שהחיבור לאינטרנט יהיה משותף במחשב הראשי ובמחשב השני הוא רואה שיש תחיבור הזה [הוא רושם 014 is connected וגם יש את שתי המחשבים למטה]....אבל כשנכנסים ל- ie\ff\icq הם פשוט לא מתחברים\עולים.....אחרי כמה שניות הופיע הסימן שיש עדכונים לווינדוס אמרתי יאללה בוא ננסה פתאום אני רואה שזה הוריד 33 אחוז אמרתי אולי עכשיו עובד האינרטנט וגם לא עבד....
1. במשני הסרתי zone alarm בראשי יש לי kaspersky anti-virus personal אני לא מאמין שהוא יכול לגרום לבעיות ברשת [אני צודק?]
2. בראשי עשיתי פינג ל192.168.0.1 ולא היה מענה [request timed out]
במשני עשיתי לאייפי של הראשי וגם timed out
3. שניהם באותה קבוצת עבודה [mshome]
4. שניהם xp pro sp1
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי EventHorizon שמתחילה ב "מי זה בידיוק 192.168.0.1"
192.168.0.1 זה הגדרה ידנית...
אחרי שהרשת לא עבדה אז פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html
ועדיין הרשת לא עבדה...כשהגעתי לשלב שבמחשב הראשי אני מריץ את האשף של הרשת אז הוא רשם לי "cannot finish........" כאילו הוא לא יכל לבצע תפעולה...
אם הבעיה לא קשורה לפורום את יכולה להעביר תאשכול לפורום המתאים? [רשתות?]