לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2006, 18:34
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
לא בעיה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dono-don שמתחילה ב "שאלה פרופיל 45"

אלא אם אתה סופר שרירן, וכל המשקל הזה נובע ממאסת שריר (ואז תדע לפי בדיקת אחוזי שומן בגוף), אתה נמצע בחריגה גדולה מאד מהמשקל ביחס לגובה. ערך ה-BMI שלך 37.6 דבר ששם אותך בקטגוריה של משקל יתר חולני ( נורמלי זה בערך 19-25). בווודאי שהצבא הוריד לך פרופיל על זה.

אתה חושב שתוריד הכל בטירונות? אתה בטוח שתוכל לעמוד במטלות? אתה מסיים היום ריצת שני קילומטר? כפיפות בטן? שכיבות סמיכה? אתה רואה את עצמך עובר קיר מכשול?

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-05-2006, 18:39
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
תכלס....צודק.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי GrimReaper שמתחילה ב "לא בעיה?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי GrimReaper
אלא אם אתה סופר שרירן, וכל המשקל הזה נובע ממאסת שריר (ואז תדע לפי בדיקת אחוזי שומן בגוף), אתה נמצע בחריגה גדולה מאד מהמשקל ביחס לגובה. ערך ה-BMI שלך 37.6 דבר ששם אותך בקטגוריה של משקל יתר חולני ( נורמלי זה בערך 19-25). בווודאי שהצבא הוריד לך פרופיל על זה.

אתה חושב שתוריד הכל בטירונות? אתה בטוח שתוכל לעמוד במטלות? אתה מסיים היום ריצת שני קילומטר? כפיפות בטן? שכיבות סמיכה? אתה רואה את עצמך עובר קיר מכשול?

אתה צריך להתחיל להכנס לכושר אחי אתה לא יכול להשאר ככה ..
כן זה קשה מאוד אבל זאת הבריאות שלך אתה חייב להתאמץ.
עזוב צבא עכשיו....זה אמור להפריע לך בחיי היום יום

ישן 28-05-2006, 19:37
  dono-don dono-don אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dono-don שמתחילה ב "שאלה פרופיל 45"

אז זהו שכן! אחי אני מכיר ממש רזים שלא מסיימים 2000 אבל תשמע התאמנתי איזה שבוע שעשיתי 3000 מטר אתה צריך לראות אותי אני לא שמן מ"הכבדים" אני זז אחי אני רץ ואני מאוד חזק מבחינה גופנית חבר שלי נתלה עליי על היד יעני שהחזקתי אותה והוא שוקל שישים ומשהו..תשמע אני מודע לזה שזה לא קצת אני לא אומר שאני מקל שרירי כזה אבל הקטע הוא שאפשר לראות שאין לי בעיית תזוזה ובעיות רפואיות כרגע אין לי אני גם מתכוון להוריד אבל גם דיברתי עם קרוב משפחה מדובדבן שהוא היה מפקד שם והוא אמר לי שהיו שם אנשים הרבה יותר שמנים ממניח עם פרופיל קרבי.. חוץ מזה ש45 זה לבעיה אורטופדית חמורה!.. ואם אפשר לדעת כמה אני אמור לשקול כדי לקבל פרופיל קרבי ו82

ורק שתדעו לכם שזה ממש לא קל להרזות הרזים בד"כ אומרים תאכל ירקות וכו' אבל זה בעיה כי ההבדל לפחות אצלי שנניח יש אוכל טעים ונאי לא רעב יש מצב ענק שאני אוכל כי זה טעים!..(סתם להבנה) אבל זה לא הנושא כרגע

-למה הבדיקות שתן?
-איך אני יודע כמה אחוזי שומן יש לי בגוף?

נערך לאחרונה ע"י dono-don בתאריך 28-05-2006 בשעה 19:43.
ישן 28-05-2006, 19:46
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
אז תערער
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי dono-don שמתחילה ב "אז זהו שכן! אחי אני מכיר ממש..."

המדד הראשוני שלך הוא לנסות לעשות בר-אור תקני בציון עובר,מבלי להתמוטט אחר כך . אם אתה באופן עקבי יכול לעשות זאת, אני מציע שתעשה בדיקות מאמץ+בדיקות דם+בדיקת אחוזי שומן אצל רופא מורשה ותשתמש בתוצאות כדי לערער מול צה"ל על הפרופיל.
יכול להיות שאתה מסוג האנשים שהם באמת בעלי "עצמות כבדות" .

נ"ב
בדיקות עושים רק אצל רופא. לא כתבתי שתן, אלא דם - לשם בדיקת שומנים בדם, כולסטרול וכו'.
בדיקת אחוזי שומן בצורה מדוייקת עושים אצל רופא ספורט, אבל לשם ידיעה אישית (לא הכי מדוייק) יש בחדרי כושר טובים מכשירים לבדיקת הדבר. מדובר בד"כ במכשירים שאתה אוחז ועל ידי העברת זרם חשמלי לא-מורגש, הם מחשבים את אחוז השומן בגוף.

פה יש לך מחשבון BMI.
http://www.shomreymishkal.co.il/calculator.asp

רק לשם דוגמא ה- BMI שלי הוא 19 וגובהי 1.85, אתה נמצא הרחק בקצה המסוכן של הסקלה.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 28-05-2006 בשעה 19:55.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר