לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2006, 21:29
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי האסמטי שמתחילה ב "בגלל שקורס צניחה זה נורא יקר..."

מה הקשר לקורס צניחה???הם לוקחים כמות מסוימת של אנשים,אם לא היה גיבוש הם פשוט היו לוקחים אנשים בלי להכיר אותם וזהו..היו לוקחים X אנשים מתחום הקב"א הזאתי וY אנשים מהקב"א הזאתי ומרכיבים סד"כ של חטיבה בדיוק כמו כל שאר החטיבות...הם לא מסננים אנשים בגלל הקורס צניחה וזאת לא הסיבה שיש גיבוש...זה פשוט לא הגיוני גם..

הם עושים גיבוש מסיבה אחת:להגיד שהם הכי טובים וליצור תדמית של החטיבה הכי טובה..שבפעול הם לוקחים את אותם האנשים שיש בכל חטיבה..אשכנזים,מרוקאים,תוניסאים ומכל סוגי הקב"א..גם נמוכים וגם גבוהים...הגיבוש הוא בסך הכל הצגה...
אתה רוצה להגיד לי שאחד שלא עבר גיבוש צנחנים אבל כיום משרת בפלס"ר גולני לא היה מתאים לצנחנים??סתם חרטא..גם פה בפורום יש אנשים שהיו תותחים,עזרו ונתנו הכל והם אנשים אינטלגנטים והם לא עברו...למה?כי צריך שהכל יהיה שווה...שגם בגולני וגבעתי יהיו תותחים וגם בצנחנים יהיה בינוניים וחלשים..זה כמו כיתת לימוד,יש תחכמים,יש את הממוצעים ויש את החלשים..ככה זה בחטיבות גם...(בסיירות זה כבר סיפור שונה)

נוב 07.

נערך לאחרונה ע"י gixxer בתאריך 28-05-2006 בשעה 21:33.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2006, 18:14
  רון188 רון188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
לפי דעתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי F15 שמתחילה ב "מה הי הסיבה האמיתי ששלצנחנים גיבוש לפני הגיוס?"

אמרו שזה נהוג העולם ובכלל שיש יחידות מובחרות.., אממ אולי כבר יש לנו כבר כמה כאלה שהן ממש מובחרות ומספיק מרעילות שמלא ירצו להגיע לשם, אני תומך בדעה שצריך לבטל את הגיבוש לצנחנים, זה באמת יוצר מין הרגשה \כזאת שלמשל אם לא הגעת לשם וזה לא עוד משהו שצריך בישבילו יום סיירות או קבא ממש גבוה אז זהו אתה באמת לא טוב וזה ותרגיש שעכשיו נדפקת בחטיבה לא טובה, בולשיט אחד גדול.. , ברור שצנחנים היא יחידה מעולה ויש לה הסטוריה גדולה והרבה אנשים גדולים יצאו ממנה אבל בדיוק כמו שלגולני ,גבעתי ןנח"ל יש ביקוש גבוה ופשוט מחלקים לפי ההשיטה הזאת שכתבו פה גם בצנחנים צריך לעשות ככה , אני אומר זאת כי אני מכיר אחד שלא עבר גיבוש צנחנים וזהו חרב עליו עולמו("הכל היה לחינם, עכשיו אני סתם יעשה את השירות שלי וזה.."....) כמובן שצריך הלשאיר את דובדבן מגלן והפלסר עם גיבושים . אני גם מאמין שלא כולם רוצים ללכת לשם , אני למשל לא הכי מתלהב מיזה אבל זו דעתי האישית (אני רוצה להגיע לנ"חל) אבל זו דעתי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר