לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-05-2006, 13:41
  מיץ קרנפים מיץ קרנפים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.05
טוב חברי פורום פרש יש לי כמה דברים להגיד לרובכם-

אני במקרה אחד שהתקבל לאחת החידות המובחרות בצה"ל ואני יושב פה מסתכל בהלם על אשכולות שלמים שעוסקים באיזה נשקים יש ליחידה הזאת וזאת מה ההקצעות . המון אבל המון אנשים מדברים פה שטויות ושקרים שאין לי מושג מאיפה הם הביאו אותם בכלל.
אני חושב ע"פ מה שראיתי ומתבייש בכך שיש פה אנשים שילחמו בשביל הסיכה ולא ילחמו מהלב כדי לתת.
להיות לוחם ביחידה מובחרת זאת אומנות מסויימת אין הרבה אנשים שיכולים לעשות את זה כי המחשבה שלהם לא נכונה ומתאימה כדי לעשות את זה. אני מציע לכם לא להתעסק בשטויות תעשו דברים ותשתקו
ומי שחושב שלהיות ביחידה מובחרת זה רק בשביל הסיכה והוא עושה את זה מההתלהבות זה דבר מאד צעיר,האנשים האלה הם הנשברים הראשונים במסלול או בגיבוש מנסיון. אתם צריכים פשוט להבין את המשמעות של שירות בסיירת ואז תדברו כבר אחרת.
אין לכם מה מה להגיב אלי אני לא מבקר כאן בפורום רק הייתי חייב להגיב בכללי.
בכל מקרה חבר'ה אני מקווה שכל אחד יגיע לאן שהוא רוצה ובהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-05-2006, 15:10
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיץ קרנפים שמתחילה ב "טוב חברי פורום פרש יש לי כמה דברים להגיד לרובכם-"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מיץ קרנפים
אני במקרה אחד שהתקבל לאחת החידות המובחרות בצה"ל ואני יושב פה מסתכל בהלם על אשכולות שלמים שעוסקים באיזה נשקים יש ליחידה הזאת וזאת מה ההקצעות . המון אבל המון אנשים מדברים פה שטויות ושקרים שאין לי מושג מאיפה הם הביאו אותם בכלל.
אני חושב ע"פ מה שראיתי ומתבייש בכך שיש פה אנשים שילחמו בשביל הסיכה ולא ילחמו מהלב כדי לתת.
להיות לוחם ביחידה מובחרת זאת אומנות מסויימת אין הרבה אנשים שיכולים לעשות את זה כי המחשבה שלהם לא נכונה ומתאימה כדי לעשות את זה. אני מציע לכם לא להתעסק בשטויות תעשו דברים ותשתקו
ומי שחושב שלהיות ביחידה מובחרת זה רק בשביל הסיכה והוא עושה את זה מההתלהבות זה דבר מאד צעיר,האנשים האלה הם הנשברים הראשונים במסלול או בגיבוש מנסיון. אתם צריכים פשוט להבין את המשמעות של שירות בסיירת ואז תדברו כבר אחרת.
אין לכם מה מה להגיב אלי אני לא מבקר כאן בפורום רק הייתי חייב להגיב בכללי.
בכל מקרה חבר'ה אני מקווה שכל אחד יגיע לאן שהוא רוצה ובהצלחה!

האמת- סחטיין!
אתה מתלונן על אשכולות גרועים? זה האשכול הכי מטומטם וגרוע שראיתי עד היום בפורום,
אתה כותב שטויות במיץ עגבניות ואין לך מושג קלוש, לא על צה"ל ולא על הפורום.
וההערות שלך על בשביל מה נלחמים? מה אתה יודע בגלל מה נלחמים, כי עשית גיבוש לאיזה יחידה מצוקמקמת...
תירגע ותרגיע.
קרא קצת, למד, תתגייס, נדבר איתך אחר כך, בינתיים על תבזבז לנו את הזמן.
אמיל.
ישן 30-05-2006, 16:02
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
שאלה היפוטתית לחלוטין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיץ קרנפים שמתחילה ב "טוב חברי פורום פרש יש לי כמה דברים להגיד לרובכם-"

דיברת על המשמעות של להיות לוחם...בוא ותסביר לנו מה היא? מה ה"משמעות של שירות בסיירת"?
לפי הדיבור שלך, אתה בטוח לא יודע. במקום לעודד ולשמוח שיש כאן כל כך הרבה אנשים מורעלים אתה בא ומזיין את השכל. אני כבר שנה ומשהו בצבא, אכלתי עד כה מספיק חרא בשירות. מאוד משמח אותי לדעת שיש עוד אנשים שמוכנים לעבור את זה ואפילו מתאמנים לפני...זה מראה לי (ולכל שאר הלוחמים בצבא מן הסתם) שיש תמורה להשקעה.
אגב, זה מאוד לגיטימי שאנשים ידברו על סיירות ויחידות מובחרות לפני הצבא. זה גם מאוד לגיטימי שאנשים ישאפו להגיע רחוק. בן אדם ששואף למקום השני בחיים לא יהיה ראשון.
אז בוא אתה אדון נכבד, תיישם את מה שאמרת "תעשו דברים ותשתקו". תתגייס אתה קודם ותשתוק.
ישן 30-05-2006, 16:56
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
שלום לך חבוב ...

קודם כל עם יש בידיך קישור כלשהו לאשכול שמישהו כתב שהוא מתגייס ליחידה X בשביל סיכה אני אשמח עם תפרסם פה.
דבר שני..
מי אתה שתדבר מנסיון עם בכלל לא התגייסת??
אולי לפני שתדבר ''מנסיון'' תתגייס תעבור טירונות תאכל קצת חרא ואז תדבר מנסיון.
זה שאתה בא ואומר פה ''תעשו ותשתקו'' אז אולי כדאי שאתה תעשה משהו ואז תרד פה על הרמה של האנשים?? ובנתיים אולי תשתוק?!?! הגיוני לא? תחשוב על זה.
ומי אתה שתבוא ותגיד פה שאנשים משקרים, ממציאים, אולי לאנשים האלה יש מישהו במשפחה שמשרת באחת היחידות המובחרות והם יושבים שעות על גבי שעות ומתחקרים אותם כדי לענות פה לאנשים...
מה שהכי מעצבן זה אפילו לא העובדה שאתה בעצמך מלש''ב אלה זה שאתה מדבר על אנשים ואומר שהם ממצאים ומשקרים ...אתה מכיר פה מישהו?? אתה יודע מאיפה הם מביאים תתשובות??
אז נכון יש פה מלא שלוקחים תתשובות מ''שמעתי מחבר'' ''לפי מה שאני יודע'' אבל זה בהחלט לא כולם.
בקיצור אחשלו יצאת מעפן לאללה אני חושב שלפעם הבאה תחשוב קצת לפני שאתה פותח אשכול מטומטם כזה.!

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר