30-05-2006, 18:48
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 09.02.06
|
|
|
היום הייתי במיונים למודיעין :/ מוקדש לנור!
למסלול מופ"ת (מחקר ופענוח חזותי), בבית השריון.
היו שם אנשים שלא הייתם מאמינים בשום מצב שבעולם שיש להם נתונים גבוהים.. והיו גם חנוווונים.. וכאלה ממש ממש מוזרים..בעיקר ילדות מוזרות..
קצת אחרי 8:30 נכנסנו לאולם הרצאות (המאוד קר) ונרשמנו אצל הפקידה (?).
חייל חמוד והיפראקטיבי הסביר לנו דברים..ואז בא מישהו עוד יותר חמוד בקבע ודפק הרצאה על החשיבות של התפקיד ומה תהיה ההשפעה של העובדה שנשרת ביחד עם "אנשים איכותיים" על החיים שלנו..היו מצגות וסרטונים..בלהבלה.. קצת ישנתי בחלק הזה של היום.
אחרכך באו 2 חיילות מאבחנות שניסו לשחק אותה קשוחות. אבל הן סתם יצאו ממורמרות.. לאחת מהן היה פרצוף של בנאדם רע!! כזאת בהמה
חילקו לנו טופס כזה למלא פרטים ולדרג מ1 עד 6 כמה היינו רוצים לשרת בתפקיד...דירגתי 5, מקסימום חותמים ויתור :]
נראה לי שהייתה הפסקה ואז התחלנו את המבחנים, כשכל מבחן (כמעט) הוא בחוברת צבעונית, אבל ממלאים תשובות בדף עם משבצות. (לא..זה לא מתוחכם וממוחשב)
1. מציאת צורות פשוטות בתוך צורות מורכבות- נתונה שורה (שחוזרת על עצמה בכל דף) של צורות פשוטות ממסופרות, ולמטה צורות מורכבות, וצריך למצוא בכל צורה מורכבת איזה צורה פשוטה נמצאת בה. מבחן נחמד וקליל..
2. מציאת חוקיות- נתונה קבוצת צורות מס' 1, וקבוצת צורות מס' 2. צריך למצוא חוקיות שחוזרת בכל הצורות של קב' מס' 1, ולא מופיעה בקב' מס' 2. בנוסף יש את אפשרויות התשובה (גם כן בצורות) ומתוכן רק אחת מקיימת את החוקיות של קב' מס 1, שלא מופיעה בקב' מס' 2. המבחן הכי מוסבך וקשה שהיה..
3. תפיסת אובייקטים- נתונות תמונות בקלואוז-אפ שחור לבן של כל מיני אובייקטים, וצריך לכתוב בדף בפירוט מה האובייקט בכל אחת מהתמונות. גם זה היה קצת קשה אבל בכל זאת נחמד..
4. מבחני זיכרון- מקבלים דף עם טבלת מספרים (מס' טורים ושורות של דו,תלת,ארבע,ותלת ספרתיים) שצריך לשנן ולזכור בע"פ תוך 5 דקות. אחרכך מקבלים דף של אותה טבלה שחלקים ממנה חסרים וצריך למלא. |מבחן אחר| ואז דף עם טורי מספרים שצריך להקיף כן/לא בהתאם לשאלה- האם המספר הופיע בטבלה. למטה היו כמה שורות וצריך לכתוב אם כל שורה היא שורה שאכן הופיעה בטבלה. עוד מבחן מגעיל למי שאין לו זיכרון מדהים..
5. הנחות ומסקנות- מקבלים מספר הנחות נתונות, ולפי ההנחות יש לבחור את המסקנה הנכונה הנובעת מהן. נחמד..
6. פסקאות- נתונות מספר פסקאות נחמדות ועל כל פסקה יש 3 שאלות (מגוחכות). פשוט וקל.
7. מהירות ודיוק- נתונים כמה טורים שבכל שורה של טור יש 2 מילים/מספרים/תווים מאוד דומים או זהים. בין הזהים מסמנים " V ", ובין הדומים אך הלא זהים מסמנים " - ", דוגמא: XOOX _ XOOOX , 28753_28753, יאיר_יעיר.. המטרה פה לראות כמה מהר אתם "בודקים" בלי לטעות. זה המבחן הכי כיפי שיש!
אני חושבת שזהו :/ אם אני אזכר אני אוסיף..
אחרי הכל היה מבחן 300. זה ממש לא כיף לסמן ב300 משבצות נכון/לא נכון..
ואז גם משוב..
והבייתה.. בערך ב15:00
לסיכום, אני בטוחה שלא עברתי, גם ככה זה לא תפקיד שאני רוצה.
לא היה לי כיף בכלל! וזה היה מבחינתי יום מבוזבז.