יש לי בעיה בכתוביות של הסרטים יש איזה מדריך שרשמתם פה של אביב לא יודע מה הלכתי לפי המדריףשלו ועוד 10 מדרכים המדריך השלם להצמדת כתוביות לצמיתות הכול עובד טוב לפי המדריך הכול 10 אבל יש לי בעיה רק בסוף הוא שמשהו אני לא עושה טוב לפי המדריך אחרי שאני עושה את הכול לפי המדריך אני בא לראות את הסרט התרגום לא בדיבוב של הסרט יאנו זה מאחר או מקדם בכמה שניות זה הורס לי את הבראיות אי אפשר לראות ככה סרטים השוללים בסדר הגודל בסדר הכול בסדר רק הקטע של סיכרון של הכתוביות לא טוב אני חייב עזרה אולי משהו לא טוב בקטע של שלב מספר 3 שצריך ברחירת המקודד ורמת הדחיסה http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/AVI+subs.htm
אני משתגע כבר זה לא הולך לי זה ממהר מידי התירגום שמעתי שאתם מספר אחד בפורם הבאתי יותר מ7 טכני מחשבים הלך לי כבר איזה 400 שקל רק לשלם לשטיות ואני לא מצליח השמח שתעזרו לי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SACHAR11 שמתחילה ב "צריך עזרה בכתוביות של השוליים השחורים משהו קטן"
דרך הגב זה שוב אני אני רואה שאף אחד לא הנה לי הסרט והתרגום שאני מפעיל אותם דרך BS PLAYER זה תואם זה חלק הכול טוב רק מתי שאני עושה לפי הדריך בשביל השוליים והתרגום שיהיה יותר גדול זה לא תואם לזה לסרט למההההההההההההההה