לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-06-2006, 18:02
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
פרוש זדוני של מה שכתבתי - מענין למה גורם לך העוות האובססי של דברי
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הדבר המעוות היחיד שיש כאן, הוא הסגנון שלך, בשעה שכותבים לך את האמת...:)"

ללא תנאים מקדימים מצד שני הצדדים וללא הפסקת מלחמת החורמה במרצחים(ל"ת)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "באים להפגין יחד עם כל "החברה הטובים"? ארגוני שמאל יפגינו הערב בת"א וברמאללה..."

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ישראל היפה הצג פרופיל כללישלח הודעה פרטית אל ישראל היפהמצא את כל ההודעות של ישראל היפההוסף את ישראל היפה לרשימת החברים שלך
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה #4 תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה 03-06-2006, 15:24

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/image.php?u=248&dateline=1099093306]
oriתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה vbmenu_register("postmenu_1188906", true);
אדמין
חבר מתאריך: 28.10.01

בדיוק: שני הצדדים צריכים להרגע. הורגי המחבלים והורגי הילדים...(ל"ת)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ללא תנאים מקדימים מצד שני הצדדים וללא הפסקת מלחמת החורמה במרצחים"

מלחמת החורמה במרצחים = הורגי המחבלים והורגי הילדים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2006, 13:18
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

התחכמות קלושה שלא עונה לשאלה. במה מעלה אפרים "בוצית" יותר מסח'נין הקדושה שלך?...
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה כפי הניראה בעד חיסולה של מדינת ישראל ואחיזה בדעותיך תבאנה לכך"

במה היא בעייתית יותר מכפר קאסם הקדוש שלך (שלא נמצא "בתוך תוכה" של מדינת ישראל, עפ"י
גבולות ההבטחה ההיסטוריים של הפסקת הצהריים ב1949...)?
במה היא בעיייתית יותר מאום אל פאחם הקדוש שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר ממושרייפה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מביאדה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מערה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מערערה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מקלנסווה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מטירה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מטייבה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מכפר קרע הקדוש שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר ממייסר הקדוש שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מברטעה המערבית הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מג'ת (משולש) הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?
במה היא בעייתית יותר מבאקע אל ע'רביה הקדושה שלך (ע"ע הערה על כפר קאסם)?

כאשר תחליט במה מעלה אפרים יותר "בוצית" מהם (או במה כל יישוב בקעה הוא "בוצי" יותר,
אנא תן תשובה...).
ישן 04-06-2006, 18:00
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

מכיוון שכרגיל אתה סותר מה שכתבת בעבר, הרי ששוב יצרת דילמה מביכה...
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "יפה ששינית את הרשימה"

סירבת לענות מדוע מעלה אפרים גרועה למדינה יותר מס'ח'נין, בטענה מטופשת ש"ס'חנין היא בלב
המדינה" (למרות שמעלה אפרים קרובה פי שניים לת"א יותר מאשר סח'נין...), ואח"כ סירבת לענות לגבי
העדיפות שאתה נותן לכפרי ואדי ערה והמשולש על פני מעלה אפרים (בטענה שבעבר כתבת עמדה כלשהי בנושא, עמדה שכמובן סתרת מאז בלי סוף...).
כעת אתה מבשר שגם אם נגרש רבע מליון יהודים מבתיהם (אתה מוכן להשתדל לא לגרש את כולם-
כולם, והמתיישבים חבים לך חוב מוסרי עצום עקב כך...), ולא נזיז את קווי הפסקת הצהריים הקדושים,
לא נינזק במאומה (טענה מטופשת כ"כ שמספיק לדעת חשבון של כיתה א' כדי לסתור אותה - מרגע
שההוצאה על כפר גדולה מההכנסה ממנו - כבר יש נזק, וזה לפני הפלילים, ההונאות-ביטוח-לאומי, וכמובן
הבעייה ביטחונית והדמוגרפית...).

אני חושש שלא תוכל להתחמק מהשאלה: במה ישיבה במעלה אפרים היא יותר "בוצית" מאשר ישיבה
באחד מכפריך ה"ישראליים" שבמשולש?...
ישן 05-06-2006, 08:29

בכל מקרה אתה מעוות את תגובותי - ואין כל טעם לענות תשובות לשאלות חוזרות ונשנות
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מכיוון שכרגיל אתה סותר מה שכתבת בעבר, הרי ששוב יצרת דילמה מביכה..."

למרות זאת (=תעשה חגיגה על הסתירה בדברי)

תקרא היטב את כל מכתבי ותראה שאין בהם כל סתירות. לפעמים נדרשות פעיליות שונות בעקבות מצבים משתנים:

1. אני בעד שיחות דו-צדדיות (אפילו בהשתתפות בינלאומית) על מנת להגיע להסדר כל שהוא עם שכנינו.
(על מנת להבהיר השיחות אינן תחליף למלחמה ממוקדת בטרור שתמשך כל עוד הוא ימשך)
2. אני בעד שלום אמיתי וחם; כאשר אין אפשרות להשיג זאת אני מסתפק בשלום קר; כאשר לא ניתן להשיג זאת אני בעד הפסקת פעילות תוקפנית (= רגיעה); כאשר גם זה איננו בר השגה אין ברירה מאשר לקיחת עצמינו בידינו ופעולה חד צדדית, למען שמירת קיומנו הייחודי.
3. אני בעד הפרדה טוטלית בין הישראלים לפלסטינאים כולל אלו שכיום הם אזרחי מדינת ישראל. באמצעות חילופי שטחים ואוכלוסיות - מוסכמות ומתואמות.
4. אני ער לעובדה ש"תענוג" כזה לא יהיה מנת חלקנו ולכן יש לקבוע קו גבול מתקבל על הדעת, המתבסס על הרכב האוכלוסיה.
5. על פי המצב שנוצר בשטח מאז מלחמת העצמאות ועד היום הזה - הקו המסתמן הוא הקו הירוק. לקו זה נדרשים שנויים על מנת לכלול את אוכלוסיית אזרחי מדינת ישראל בישובים הנושקים לקו בתוך גבולות המדינה. זוהי דעתי ואינני עושה כל טובה למשהו.
6. אני בעד חילופי שטחים במו"מ ובאים בחשבון כל הישובים הנושקים לקו הירוק מצידו המערבי (כולל המשולש וישובי ואדי ערה.
7. אני טוען שבממוש חילופי השטחים הללו קיימות לפחות שתי בעיות עקריות: האחת ניתן להעביר שטחים לא ניתן לשלול אזרחות ואזרחי ישראל יוכלו אם ירצו לעבור להתגורר בישובים שממערב לגבול שיקבע (והרי אתה רוצה ל"הפטר" מהתושבים ולא מהקרקעות)
השניה, אני רואה סכנה גדולה מפריצת הקו הירוק מערבה. זה יוצר פתח לדרישתם של ריכוזים של ישובים המצויים בתוך שטח מדינת ישראל (בגליל ובנגב) להגדיר את עצמם בתוך/בניפרד ממדינת ישראל. כלומר נעורר לחיים את גבולות החלוקה. (עבורך, אורי זוהי משאת נפש - הרי אתה חוזר ומטיף שחייבים להחזיר לפליטים הפלסטינאים את בתיהם ואדמותיהם שנגזלו מהם במהלך מלחמת העצמאות)
8. אני טוען שזכותם של ישראלים/יהודים לחיות בכל מקום שהם חפצים בעולם בהתאם לחוקי המקום. על אחת כמה וכמה לאותם ישראלים הקשורים לארץ ישראל, בנו בה את ביתם, ילדו שם את ילדיהם ומקיימים שם את חייהם ללא כל התנכלות לשכניהם. אינני בטוח שהדבר ישים כעת במיוחד כאשר הפעולה עשויה להיות חד צדדית. בפעילות בהסכמה על מדינת ישראל להתנגד בתוקף לקיום מצב בו מדינת פלסטין תהיה נקיה מישראלים/יהודים.
9. מעלה אפרים מצויה בלב שטחי המדינה הפלסטינאית שתקום - אין לי כל בעיה עם קיומה כישוב במדינת פלסטין בדיוק כפי שסחנין קיימת בתוך מדינת ישראל.
באשר לבוץ - מה לעשות זהו מה שגרמו וגורמות ההתנחלויות למדינת ישראל.

אסתפק בזאת - יש לך עכשיו חומר ללכלך עליו למשך שבועיים לפחות - שתהנה.

כדאי שתפסיק להסתכל על העולם מתוך חור המעול שלך - פתח לפעמים את החלון ותראה מה נעשה סביבך. המצבים המשתנים תדיר מחייבים גם ניואנסים במהלכים על מנת להשיג את המירב.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 05-06-2006 בשעה 08:35.
ישן 05-06-2006, 11:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

מרשים, כעת עברת מסתירה בין הודעה להודעה - לסתירות בתוך אותה הודעה עצמה...
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בכל מקרה אתה מעוות את תגובותי - ואין כל טעם לענות תשובות לשאלות חוזרות ונשנות"

1. אתה בעד לנהל מו"מ - ובה בעת להלחם באותם אנשים עצמם (יותר נכון, המכובדים ינהלו מו"מ בשעה
שחפ"שי צה"ל יילחמו עם עושי דברם של המכובדים הפלסטיניים. מרתק...

2. אתה בעד שלום. אני בעד וילות ענק על המאדים לכולם. לא שאלו בעד איזו אוטופיה אתה, אלא בעד
איזו אופצייה ריאלית אתה...
זה שתעתיק מיחצ"ני אט"ד את המשפט האולטרה-מטומטם "לקחת גורלנו בידינו ולפעול חד צדדית",
שנועד להציג בריחה כמשהו מרשים וטוב - לא ישנה את המציאות שהיא הפוכה בתכלית. בריחה היא
אכן פעולה חד צדדית, אבל התועלת שבה אינה קיימת (זה שאתה מתפעל מבריחתך, לא מחייב את זה
שברחת ממנו, להתרשם ולחדול מטרור, רק בגלל שאתה מציג את בריחתך כגבורה...).

3. מרגע שכתבת "חילופי אוכלוסיות מוסכמות" (צ"ל "מוסכמים" כמובן, אבל מילא...), כבר הבהרת שאתה נגד נגיעה בבעייה הדמוגרפית של ערביי הביטוח הלאומי. הם (בניגוד אליך, שמקונן כל היום
על אפלייה וקיפוח שלהם), לעולם לא יסכימו להליף אזרחות ישראלית רווחית באזרחות פלסטינית
חסרת ערך. אדרבא, התהליך הוא הפוך (פלסטינים מיש"ע שבאים הנה באמצעות חתונות...).

4+5+6. מסתבר שבעיניך הקו הירוק קשור בהרכב אוכלוסייה, למרות שצמודים אליו 300,000 מסלמים...
אתה מוכן להזיזו כמה מ"מ מזרחה כדי לכלול עוד יהודים - אבל לא מוכן להזיזו מערבה כדי להוציא
מתוכו ערבים, אלא אם כן ה-ם יסכימו לכך (אחרי הכל, יהודים שאתה מגרש מביתם "בשם לקיחת
גורלנו בידינו", אתה לא שואל, אבל להזיז גבול כדי שיוצא ערבים מתחומי המדינה?! אותם חובה
לשאול לדעתם...)...

7. מסתבר שהחלטת שלא ניתן לשלול אזרחות. לא ברור על סמך מה קבעת זאת, אבל לדן
פתרונים...
תירוץ פתטי שני לרצונך ליצור כאן מדינה דו לאומית, הוא שערבים בנגב ובגליל "ירצו גם" הגדרה
לאומית. נתחיל מהסוף, דן: הערבים בנגב והגליל לעולם לא יסכנו אזרחותם הישראלית רק כדי להיות
מוגדרים כפלסטיניים (דבר שהוא נכון עובדתית גם ככה...). אתה עצמך כבר הבנת שזה נכון לגבי
המשולש וואדי ערה. הי צפוי שתעשה אחת ועוד אחת, ותגיע למסקנה זו גם בהקשר לגליל ולנגב,
ואיכשהו לא הצלחת...
שנית, מי אמר שערביי הנגב והגליל לא צריכים להיות חלק מחילופי אוכלוסייה? אם אתה מגרש יהודים מאריאל כי הם בלב פלסטין, אז למה צריכים להיות ערבים בסח'נין, שכפי שהבהרת בהתרגשות, היא
בתוך תוכה של המדינה...
באשר לסייפא שלך: אני לא בעד שובם של כ-ל הפליטים, אלא רק בעד שובם של אלה שאתה ירשת
אותם, ובאותה שעה תמכת בגירוש יהודים אחרים, והתנגדת לגירוש ערבים אחרים...

8. יפה מצידך שאתה דורש שבמסגרת הסכם יגורו יהודים בפלסטין, ומן הראוי שאתה תייצג אותנו
בכבוד שם. חילופי אוכלוסין בינך לבין הפליט שירשת אותו, ישאירו את המאזן הפוליטי בישראל על
כנו (קשה להניח שיהיה ציוני קטן ממך...).
אף מתיישב לא צריך להשאר בפלסטין ללא הגנת צה"ל, בו הם משרתים באחוזים גבוהים לאין שיעור
מחלקם באוכלוסייה.

9. מעלה אפרים היא בבקעה, וזה ש"אין לך בעייה" שתופקר לחסדי הערבים, שאתה כה תומך במו"מ
עימם גם כשהם יורים - זו באמת תופעה של שנאת יהודים מרתקת.
מעלה אפרים זכאית ללפחות אותה הגנה שזכאי כל חקלאי בגליל, שמצוי ב"לב אזור ירי החזבאללה".
הבוץ היחיד שנגרם מאז 67' הוא של אלה שקידשו את קווי הפסקת הצהריים, ומנעו כל אפשרות
להגיע להבנות נורמליות. אותם דתיים הצליחו לקדש גבול של 18 שנים בלבד, ולהתנגד לכל שינוי בו
במשך תקופה יותר מכפולה באורכה...
ההתיישבות הביאה תועלת אדירה כמעט מכל כיוון אפשרי - ולהבדעיל משונאיה - היא לא גירשה
אנשים כדי לעלות על הקרקע...

הניואנסים היחידים שזיהיתי אצלך, זה חוסר יכולת להבין שאי אפשר להחזיק במקבל משני קצותיו,
ואז להתלונן כשמראים לך שכך אתה נוהג:
אתה בעד גירוש יהודים, ונגד גירוש ערבים.
אתה מקדש "מדינה ישראלית", אבל בפועל לא מוכן לפעול כדי למנוע משבר דמוגרפי.
אתה תובע עקירת יהודים שלא ירשו ערבים, אבל מסרב להזזת יהודים שכן ירשו ערבים.

בקיצור, דן - מרגע שהחלטת שאנחנו "גוזל" והם "נגזל" (ציטוטים ישירים ממך, כך שהכחשה תהיה
מאוד מביכה...), הרי שהסתירות העצמיות שלך כיהודי רוצה להמשיך לחיות (אחרי הכל, אתה ל-א
תעבור לגור בפלסטין - את זה אתה מציע רק לאלה שמתנגדים לקיום מדינת טרור זו...), לא
תיפסקנה, להנאת הקוראים...
ישן 06-06-2006, 05:28

ניחשתי מראש מה תהיה תגובתך - רשימת דברי בלע מעוותת לחלוטין
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מרשים, כעת עברת מסתירה בין הודעה להודעה - לסתירות בתוך אותה הודעה עצמה..."

מדי פעם ברגעי חולשה אני מנסה להיות אתך רציני וכל פעם אתה מתגלה בקלונך ובצרות אופקיך, בחוסר מידע בסיסי, באי התמצאות (מתוך בורות - או מתוך שקר (עוד התלבטות שלי)) בנעשה בשטח בעבר ובהוו ובעיקר פרוש מגמתי ומעוות של דעות שאינך מסוגל לרדת (בעמם לעלות) לסוף דעתן.

ביחסים בינלאומיים ואפילו אנושיים אין שחור ולבן וקיימים לבטים רבים וחייבים לראות את כל התמונה מה שאתה אינך מסוגל.

תמשיך להינות מהמצב הקיים - כפי הניראה שחוסר דם (עלילות על זקני ציון) מדיר את מנוחתך. תמשיך להטיף (מילא בדבורים רקים מכל תוכן) לאי עשיה ולהשארת המצב הקיים. אני מקווה שלמרות "נביחת הכלבים" השיירה תמשיך לסוע קדימה ותשאיר אותם מאחור. לבטח כאשר יוכחו שנביחתם איננה מועילה יקפצו ברגע האחרון על העגלה וינסו לנכס לעצמם את הקרדיט.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 06-06-2006 בשעה 05:38.
ישן 03-06-2006, 21:27
צלמית המשתמש של ArmouredDov_D9
  ArmouredDov_D9 ArmouredDov_D9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.10.03
שולמית אלוני ניצלה את הפגנת ההסתה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "באים להפגין יחד עם כל "החברה הטובים"? ארגוני שמאל יפגינו הערב בת"א וברמאללה..."

כדי לפתוח פה גדול ומלא #$! נגד ישראל וכבר הספיקה להאשים אפילו את עמיר פרץ (האיש והשפם) בפשעי מלחמה תוך שהיא נותנת לגיטמציה לממשלת חמאס שידיה מוכתמות ברצח מאות יהודים, דבר שאלוני כנראה תומכת בו בכל מאודה השמאלני ושונא ישראל.

ציטוט:
בתל אביב וברמאללה נערכות בשעה זו הפגנות של השמאל, הקוראות ל"הפסקת המצור על הממשלה הפלסטינית". חברת הכנסת לשעבר, שולמית אלוני, שנאמה במהלך ההפגנה בתל אביב, אמרה: "אני חושדת ששר הביטחון הולך בדרכי קודמיו ומבצע פשעי מלחמה. לאיזה שפל מדינת ישראל הכובשת יכולה עוד לרדת? אם ישראל רוצה שלום אז יש לה עם מי לדבר".

http://news.nana.co.il/Common/Gener...6902&FromList=1
דף ה-D9 של MathKnight

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:33

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר