לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-06-2006, 13:03
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אולי תבהיר לי מי יותר ימני/שמאלי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "שמע, אנחנו כבר מכירים כמה שנים, לא?"

ליברמן המוכן לוותר על חלקי ארץ ישראל בהסכם ולהקמת מדינה פלסטינאית לצידנו או יוסי ביילין השואף להגיע להסכם בו תוקם מדינה פלסטינאית לצידנו.
האם לדעתך היום ההבדל בין הימין ובין השמאל הוא בסוגיה כמה רחוקים יהיו גבולות הקבע של מדינת ישראל מזרחה ומערבה על פי הראשון ומזרחה על פי השני, מגבולות הקו הירוק.

אני משתדל להיות ראלי ולשפוט על פי המצב הקיים, תוך כדי צפיה מפוקחת עד כמה שאפשר על העתיד, במיוחד מבחינת לקיחת סיכון מחושב.
לצאת משטחים (בפרוש לא מהשטחים), שנכבשו ב- 1967 הוא צורך חיוני מבחינת קיומה של מדינת ישראל. כמובן שהאידאלי הוא יציאה בהסכם אבל לא המרצחים יכתיבו לנו את דרכנו.
לגבי הסיכולים הממוקדים, אני תומך בהם- בתנאי שאכן יהיו ממוקדים ושיעשו את כל המאמצים על מנת שלא לפגוע פגיעה מיותרת בעוברי אורח ו/או בשכונות מגורים מאוכלסות. אם הנסיבות למניעת ירי בזמן אמת, אינן מאפשרות להמנע מפגיעה מחוץ למטרה, יש לירות על מנת לפגוע במטרה.
מאחר וקיימים אין סוף מצבים ולבטח אינך מצפה שאנתח את כולם - תסתפק בזאת לעת עתה. כל מצב לגופו ובכל מקרה השיקול הסביבתי המרחבי ההשלכות מהבצוע מכלל ההיבטים חייבים להלקח בחשבון. אסור שיהיה רצפט קבוע להרוג כל מה שזז או אפילו כל מי שישן או להיפך - שב ואל תעשה.

בכל מקרה אין להשתמש באמצעי אחד בכוח בלבד חייבים להשתמש גם במוח. לא רק בזרוע נטויה אלא לנסות כל דרך להגיע להבנה.

כתבתי זאת בעקבות הערתך, בעבור החדשים המצטרפים לפורום. כעת זמנם של הפרשנים והמעוותים להפוך ולהפוך עד שלא יוותר זכר למסר המקורי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר