לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2006, 21:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יום עבודה שגרתי בבג"ץ: פוגע בתוואי הגדר, ומאשר העברת נשק לרש"ף...

שלושה שופטי בג"ץ פסקו, בתום דיון קצר, שאין עילה להתערבות בהחלטת הממשלה להעביר 1000
רובים אוטומטיים לידי הרש"ף. הסיבות לאי ההתערבות: הסיבה הראשונה לאי ההתערבות הייתה
שההחלטה בטחונית מובהקת, ועל כן אין עילת התערבות. הסיבה השנייה לאי ההתערבות: חוסר
רלוונטיות שכן הנשק כבר הועבר.
הציניות העולה מהנימוק השני של שופטי בג"ץ, היא מחרידה, שכן בג"ץ הוא אשר נמנע ממתן צו
ביניים שימנע מראש את העברת הנשק, ובכך בעצם איפשר אותה - רק כדי לטעון כעת ש"מאוחר
מדי לדון בזה"...

בהחלטה מוקדמת יותר היום, החליט הצוות הדומיננטי של בג"ץ (ברק, בייניש, ארבל) לפסול את תוואי
הגדר ש-כ-ב-ר נבנתה (בעלות של 180 מליון שקל), כשעילת ההחלטה היא ש"התוואי אינו בטחוני,
אלא כזה שמיועד לשמור על תכנית המיתאר של היישוב צופים".
שינוי התוואי יפגע כמובן ביישוב צופים, ויקרב את הגדר אל בתיו, כך שתושבי הכפר עזון (שהעתירה
הוגשה בשם הפגיעה בו) יוכלו להגיע כמעט עד בתי היישוב, מבלי לחצות הגדר - ומשם אפשר
לחגוג...

-------------------------------------------------------
התופעה המרתקת של מה שמגדיר בג"ץ כהחלטה בטחונית שאין עילת התערבות לגביה, ומה
שהוא מגדיר כהחלטה לא-בטחונית, היא דבר שעוד ייכתבו עליו ספרים: החלטה בטחונית היא
החלטה שהשמאל מקבל כלגיטימית. החלטה לא בטחונית, היא מה שהשמאל לא מקבל כלגיטימי.
זה עד כדי כך צפוי, שזה פשוט מדהים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2006, 06:26
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
בג"צ מזמן הפסיק להפתיע אותי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "יום עבודה שגרתי בבג"ץ: פוגע בתוואי הגדר, ומאשר העברת נשק לרש"ף..."

ארגוני השמאל חרדים כל הזמן ל"איכות חייהם" של הפלסטינאים,
אבל אותם ארגוני השמאל מתעלמים לחלוטין מ"איכות חייהם" של היהודים שגרים בסמוך.
עוד לא שמעתי את אותם ארגוני השמאל מזדעקים כאשר יהודי שצריך להגיע מקדומים לאלון מורה, מרחק אוירי של כ-18 קמ', צריך לנסוע בעקיפה של כ- 50 קמ' בכדי להגיע ב"שלום" (יחסי כמובן).
אבל מאידך שמעתי, ועוד איך שמעתי, את אותם ארגוני שמאל מתחלחלים שערבי צריך לעבור דרך שער בגדר בכדי להגיע לשדה.

עריכה-
טעות הקלדה תמימה שלי.
בכל המקומות שבהם רשמתי את הביטוי "ארגוני שמאל"
יש להחליף אותם ב-"בג"צ".
טעות...

ישן 16-06-2006, 11:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

קראתי. הטעות היחידה שלי היא שהתבלבלתי בין ארבל לפרוקצ'יה, אבל בינינו: הן אותו הדבר...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "מליץ לך לקרא את פס"ד המצורף ,אפילו אתה תבין איזו כותרת שטותית נתת"

העובדה שבפרקליטות המדינה החליטו (כתוצאה מידיעה ברורה שבג"ץ נוטה לקבל עתירות נגד
תוואי הגדר) להגיד את המשפט המטומטם ש"לו זה היה היום, אז לא היינו מתחשבים בתכנית
המיתאר היישובית", היא לא יותר מתירוץ - עובדה שכבר היה צו ע"ת (צו, שלא ניתן בקשר למסירת
הנשק לרש"ף, למשל...).

בקיצור, עמיחי, שוב רצית להגן על דברי קדושים, ושוב התברר שאין שחר להגנתך. חבורת הקדושים,
היא קבוצת אנשים בעלי אג'נדה אולטרה-שמאלנית, שפסיקותיה ניתנות לתמצות בשתי מלים "הכל
פוליטי".

מה שכן, אחרי שבייניש תתפוס את המקום, וקרמניצר ימונה לעליון - אז כולנו נראה שמה היה גרוע עד
כה - יהפוך לזוועה אמיתית, ואפילו הפתעות מרעישות כמו הפסיקה של חשין ושות' על כך שמותר
לנו לא להפוך למדינה ערבית, כבר לא תתרחשנה יותר...
ישן 17-06-2006, 13:01
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
בית המשפט מוטה שמאלה. נקודה.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "מליץ לך לקרא את פס"ד המצורף ,אפילו אתה תבין איזו כותרת שטותית נתת"

ואני לא מגלה שום דבר חדש לאף אחד.

ניקח לדוגמא את פס"ד אלפי-מנשה, שמוזכר בפס"ד הנ"ל- ושבו אני בקיא יותר בפרטים. הרבה יותר ממך, והרבה יותר מהשופטים.
קרא את הדברים הבאים ואולי תחכים במשהו-
אלפי מנשה "סופחה" ע"י כך שהיא הוקפה בגדר אשר מחוברת לגדר הכללית בצורת בלון (כלומר יש פתח צר של כ-500 מ' שמשני צידיו עובר הגדר).
הגדר הזו למעשה מרחיקה את קלקיליה מהכפר חבלה, ומכניסה גם את שני הישובים הערביים הללו למעין "בלונים". בכדי לא לפגוע בשגרת חייהם של הפלשתינאים (שגרת חיים- קרי להעביר אמל"ח ממקום למקום) המדינה חפרה מנהרה וסללה מתחתיו כביש ברוחב שני מסלולים בין חבלה לקלקילה.
עד כאן העובדות.

בפס"ד ההוא העתירה הוגשה ע"י הארגון לזכויות אדם, בשיתוף עם תושבי שני כפרים שסופחו לשטח ישראל (למעשה חלומו הרטוב של כל תושב פלשתינאי)- ושאולצו להגיש את הבג"צ בניגוד לרצונם (ולשם כך הם אויימו ע"י גורמים פלשתינאים- שהאשימו אותם בשיתוף פעולה עם ישראל).

בא בית המשפט ואמר שהניתוק בין קלקיליה לחבלה (למרות קיום המנהרה) הוא בלתי סביר וגורם להארכת הדרך בין שני הישובים.
בית המשפט לא התייחס כלל להארכת הדרך בין אלפי מנשה לכוכב יאיר הסמוכה, אשר התארכה בערך פי 5 (במילים- חמש).
בית המשפט לא התייחס כלל לאיום הבטחוני החמור והטרור אשר יוצא מתוך הישובים הערביים הנ"ל.
בית המשפט לא התייחס כלל לנושא איכות חייהם של תושבי האזור היהודיים אשר נמצאים באיום מתמיד.
בית המשפט לא התיחס כלל שהוצאת ניתוקה של קלקיליה מהבלון- חושף את ישובי השרון, כפר סבא ורעננה (בשלב ראשון) לאיום של ירי תלול מסלול.

בית המשפט לא התייחס.
בית המשפט הנכבד מילא את התפקיד אשר ניתן לו ע"י שולחיו.
ואם לא הבנת את דברי- שולחיו אלו הם ארגוני השמאל, ולא מדינת ישראל.

ישן 17-06-2006, 12:56
  relove relove אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
עוד שאלה באותו עניין: למה ביקורת עניינית על פסיקות בג"ץ שנוגעות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "יום עבודה שגרתי בבג"ץ: פוגע בתוואי הגדר, ומאשר העברת נשק לרש"ף..."

לחיינו ולעתידנו- קוראים רק בפרש .

לא ערוץ 2 לא מעריב, ידיעות, לא ברדיו- כלום.
רק בשמורות טבע שהשמאל עדיין לא השתלט עליהם.
וזה מביא אותי שוב לתיאוריית קונספירציה הזויה שתמיד יושבת לי ברקע.

לו הייתי ישות המעוניינת בהכחדת מדינת ישראל והיה לי כסף למכביר (למשל מדינת נפט ערבית עשירה) לא הייתי מנסה להגיע לכל תושבי המדינה ולהפעיל עליהם מניפולציות, אלא הייתי מנסה להגיע לנקודות הצומת בעלי ההשפעה והכח ולקנות אותם.
מהן נקודות הצומת האלה?
התקשורת, המשפט , הפוליטיקה.....
עם מי הייתי מנסה לעבוד? עם אנשים בעלי השקפה פוליטית אולטרא שמאלנית, שיטפטפו את משנתם וינסו לערער את תחושת הצדק הטבעי, השייכות והמורל של העם....

אבל, לא זה לא רציני, זו רק תיאורית קונספירציה הזויה, מן הסתם אין שום יד מכוונת ורק במקרה התיישבו להם דווקא האולטרא שמאלנים בתקשורת ובבית המשפט והם מנצלים את שני אלה כדי לסחוט את הפוליטיקאים , להשפיע על העם ולהכתיב מדיניות.
ישן 19-06-2006, 00:59
  RmSs RmSs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
בג"ץ נוטה שמאלה - וטוב שכך.

גם אם קיימת לעיתים פגיעה ברוב היהודי, היא בטלה בשישים לעומת הפגיעה היום-יומית באזרחי המדינה הערבים. אתם נהנים לנפנף כל הזמן בכך שהתקשורת שמאלנית, ושוכחים שהחקיקה במדינה מפלה את הציבור הערבי באופן מפורש, שחור על גבי לבן (חוק השבות, חוק יסוד מקרקעי ישראל וכו'), ובכלל - כל אורח החיים במדינה מפלה את הערבים (מישהו אמר ארקפה?). הנטייה שמאלה של בג"ץ רק מאפשרת, ולו במעט, לאזן.

בנוגע לסיפור על תוואי הגדר וה"בלונים" - אני לא מכיר את הסיפור במדוייק, ועל כן אקבל את הגירסא שכתבת. פגעו ביהודים במקום בערבים? תתייחס לזה כהעדפה מתקנת, על העוול היום-יומי שנעשה להם.

ישן 19-06-2006, 11:41
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ודאי. אם המערכת תהיה מאוזנת - עוד יהיה מצב נוראי, שבו העם הוא הריבון (כמו בדמוקרטיות)
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי RmSs שמתחילה ב "בג"ץ נוטה שמאלה - וטוב שכך."

בג"ץ אכן לא פוגע "ברוב היהודי" בדרך כלל, אלא בקבוצות בתוך הרוב היהודי, שסובלות את נחת
זרועו של בג"ץ מדי יום, בתדירות גבוהה לאין שיעור מזו שסובל ממנה אזרח ערבי (שבפועל נהנה
מתמיכה של בג"ץ, יותר בשל הפוליטיקלי קורקט, כפי שהוכיח מכתבו של ברק לידידו בייל, יותר
מאשר בשם עקרון מהותי כלשהו...).
בג"ץ חייב להיות גוף נטול פניות שכל פנייה של אזרח (ולא משנה איזה אזרח), חייבת להדון בפניו
באותו אופן. מרגע שבית משפט הופך לגוף מוטה פוליטית - הרי שבאותו רגע נמחק עקרון הפרדת
הרשויות, וביה"מ הפך לחלק מהמערכת הפוליטית, והדמוקרטיה אינה קיימת יותר אפילו כסמל.

עם זאת, ראוי לציין מקרה אחד שבו היה ניסיון לפגיעה ברוב יהודי, שנעצר ז-מ-נ-י-ת ברוב זעום, והוא
הדיון לגבי זכות השיבה הזוחלת בדמות "איחודי המשפחות" (שאיכשהו תמיד מתרחשים פה, ואף
פעם לא בשכם...). חמישה שופטי בג"ץ פסקו בעצם שלמדינה א-י-ן זכות להגן על צביונה היהודי
בחוק, ואל לה לקבוע מדיניות הגירה - אפילו במקרה של סיכון בטחוני. זו לא הגנה על המיעוט מפני
הרוב, אלא פגיעה ברוב חלש לטובת מיעוט חזק (שכולל ערבים ואנשי שמאל קיצוני יהודיים, שחרף
מספרם המצומצם באוכלוסייה, מחזיקים בעמדות כוח בכל הממסדים השולטים, כך שהגדרתם כמיעוט,
תחטא למושג...).

ה"אפלייה" שהערבים סובלים ממנה, היא יותר ב"תחקירים" מטופשים של גל"ץ (מישהו אמר ארקפה?),
ובספרי לימוד מגמתיים באזרחות - מאשר בפועל.
בפועל, הערבים מצ'ופרים כמעט לכל אורך הדרך:
1. הם פטורים משירות צבאי/לאומי.
2. הם פטורים מתשלום מסים (חוקית הם חייבים לשלם - אבל למי יש אומץ להכנס לכפרים שלהם
ולגבות?...).
3. הם פטורים מחוקי תכנון ובנייה (חוקית, צריך להרוס 50,000 בתים לא חוקיים שהם בנו - אבל למי יש
אומץ להכנס ולהרוס?).
4. הם 20 אחוז מהמדינה, ונהנים מיותר ממחצית הסכום שמעביר הביטוח הלאומי (כשמשמעות הדבר
היא נורא פשוטה: היהודים ה"מקפחים" מממנים את הערבים המקופחים"...).
5. הם מקבלים הקלות בלימודים (הבגרויות שלהם הן בדיחה כבר הרבה שנים, וכל מי שלמד/לימד
במכללה/אוניברסיטה שיש בה ערבים - יודע זאת. לא מקרה שבשנה שבוטל הפסיכו', הוצפו הפקולטות
לרפואה בסטודנטים ערביים עם ממוצעי 117 בבגרות...). גם בדרישות סף לקבלה לאונ' אחרי החזרת
הפסיכו', הם מקבלים הנחות (בטענה שהבחינה, שכולה בערבי, אגב, היא "מפלה תרבותית"...
6. הם נהנים מאכיפת חוק רופסת, שמאפשרת להם לקיים כאן מינהגים פליליים שאין מקומם באף
מדינה מתוקנת, כמו מילת נשים, רצח על רקע חילול כבוד המשפחה, פוליגמיה וכן הלאה וכן הלאה...
אכיפת החוק הרש/לנית הזו גרמה לכך שבדרום החיים הפכו בלתי נסבלים כתוצאה מהשתוללות הבדווים (שהריבוי הטבעי שלהם, 5 אחוז בשנה, הגבוה ביותר בעולם כולו - ממומן כולו על ידי משלם
המסים יהודי "המקפח"...), שמבריחים סמים, נשים, נשק, מקיימים מערך פרוטקשן ענקי בכל אזור
ב"ש-עומר-מיתר-להבים, מנהלים מערכת ענק להונאת הביטוח הלאומי (באמצעות "משפחות חד
הוריות" כשהאמא לעשרה, היא בעצם אשתו הרביעית של האבא...).
7. כל זאת, לפני שהזכרנו את זכות השיבה הזוחלת באמצעות איחוד משפחות. המדינה הזו הוקמה
ובדין כמדינת העם היהודי. מיעוטים נאמנים זכאים לכל הזכויות - אבל מיעוטים לא נאמנים, שמחפשים
לבטל את קיומה של ישראל בדמותה הנוכחית, ודאי שלא יכולים להתלונן על קיפוח...

חוק השבות אינו חוק מפלה מבחינה מהותית, שכן הוא עולה בקנה אחד עם דמותה של ישראל
כמדינה יהודית. חוק דומה קיים במספר מדינות מערב אירופאיות, ויש בו הגיון רב - וצדק היסטורי.
חוק מינהל מקרקעי ישראל היה יכול להיחשב כחוק מפלה, אלמלא סוחרי קרקעות ערביים שמכרו
קרקעות ליהודים, לא היו מגלים נטייה מוזרה להירצח ע"י בני עמם. כאשר מי שמוכר לי אדמות, נתפס
כבוגד ע"י בני עמו - למה לעזאזל צריך לצפות ממני לאפשר מכירת קרקעות לאלה שמתנגדים
למכירתן לי?...

כמה מלים על התחקיר הנועז בקשר לארקפה: בקפיטריית פרנק סינטרה באונ' העברית היה עובד
ערבי בעל ת.ז. כחולה. יום אחד הניח העובד החביב תיק במרכז הקפיטריה. למרבה ההפתעה, התיק
התפוצץ, עשרה אנשים נהרגו ועשרות נפצעו. כל זמן שערבים ממשיכים לגלות נטייה מעיקה להתפוצץ
בתוך מקומות הומי אדם, אל להם להלין על כך שמקומות שמעוניינים להיות הומי-אדם, לא יעסיקו את
בני עמם. באמת מצער שבגלל מיעוט של מחבלים, לרוב קשה למצוא עבודה - אבל לשם כך על הרוב
לצאת למאבק במיעוט שגורם לו כזה נזק, אלא שלמרבה הצער רוב הפלסטינים (ושלא יהיו לך כל
טעויות, 95 אחוז מהערבים המחזיקים בתעודה כחולה, רואים עצמם כפלסטינים) לא רואים בעייה עם פיגועים...
מצער נורא שערבי תמים לא מצא עבודה בגלל מוצאו - אבל עליו לדעת (אלא אם כן, הוא משקר
לעצמו) שלא המבטא שלו הוא הבעייה, אלא העובדה שיותר מדי צעירים ערביים נוהגים להרוג יהודים,
עד שהרבה יהודים פשוט חוששים לשבת בבית קפה שמעסיק ערבים (ולצפות מבעל עסק שיפסיד
כסף רק בשביל הפוליטיקלי קורקט - זו פשוט חוצפה), מפחד שהמלצר פתאום יתפוצץ באופן
ספונטני...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר