לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2006, 21:28
  boozi boozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "חח צודק אבל אני יכול להרשות..."

חחחחחחחחחחחחחח.........

האמת שרק לידע כללי , אם אתה מאותר דובדבן ואתה לא עובר ת'גיבוש אז זה ישר לגדודים ולא כמו שאמרתי שגם לחה"ן ועורב............זה מאד מאד מאד מאד נדיר שתמצא את עצמך בחה"ן\עורב......
ומבחינת לעבור את הגיבוש כמאותר ולהתקבל לדובדבן באמת שאין לי בעיה......בלי להשתחצן ,אני יודע שאני אסיים את הגיבוש כמו גדול למרות שהגיבוש באמת קשה , אבל פשוט אני חושב שהשירות בדובדבן לא מתאים לי.........וחה"ן נשמע לי יותר ממאאגניב....חחח , כי בן דוד שלי היה בחה"ן גולני והוא השתחרר מהיחידה מספוק עד השמים.......ועכשיו גם ככה חס"ע עושים הכל אותו דבר-מעצר מבוקשים...ופה ושם יש הכשרות שונות!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-06-2006, 22:21
  כיסוי לאוטו כיסוי לאוטו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.06
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "באמת?? חשבתי שצריך להגיד שאתה..."

מילאתי במנילה 5 צנחנים ו5 דובדבן, כן. יותר מזה לא הראתי שום מוטיבציה מובהקת נוספת לדובדבן.

בגיבוש הייתי חלש בכושר ופיסית, בשקים הייתי בין האחרונים ומלא סיבובים עשיתי בהליכה. וממש לא הייתי בצוות של "מאותרים" (מה גם שלדעתי אין דבר כזה), הייתי בצוות קטן חלש ברובו, לא כולם. אבל סוציומטים, שרק זרקו זין. אני אביא לך דוגמה: במשימת העונש שלנו, שאנשים היו צריכים לרוץ סיבוב ולהרים את האלונקה, אף אחד לא רצה להיות מקדימה כדי לקחת את האלונקה, רצו בקצב איטי כדי להיות בכוונה אחרונים, אני ידעתי שאת האלונקה בסופו של דבר אני אקח גם אם אני לא ארצה, אז רצתי מקדימה לפני כולם במרחק של 20 מטר, ורצתי בקצב רגיל לחלוטין ופתחתי עליהם פער עצום, אנשים שם פשוט זרקו זין וזחלו מאחור כדי לא לקחת אלונקה בכוונה. עד שהם היו מגיעים היה לי זמן לסובב את האלונקה מהסיבוב הקודם כדי שלצוות יהיה נוח להרים אותה לריצה. המפקדים רואים דברים כאלו, רואים הכל..
במשימת הדיון "אם בנות צריכות לשרת בקרבי" כולם רצו לצאת 'בסדר' בתשובה שלהם אז אמרו שכן, חד וחלק. אני אמרתי מה שבאמת חשבתי, טענתי שלא, וגם הבאתי נימוקים לדעה שלי, בעוד אחרים רק אמרו את התשובה למפקד בלי נימוקים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר