לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-06-2006, 20:41
  איתני:) איתני:) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.05
ילדי אוג' 6 שמתגייסים לחטיבה 900/חיר יעודי

אני קודם כל יגיד כדיי שלא תגידו אח"כ למה לא אמרו לנו,איך לא ידענו וכ'ו..
שאני התגייסתי אני חקרתי ובדקתי וניסיתי לגלות איזה גדוד הוא הכי טוב..בסוף הבנתי שחרוב..אז אני עוזר לכם וחוסך לכם את כל הבדיקות וכ'ו-גדוד חרוב הוא הגדוד הכי טוב!
וגם יהיו לכם אחלה מ"כים(חברים שלי כמעט כולם) ובתור אחד שנמצא כרגע בקו שלו במסלול ויש לו חברים מכל הגדודים בצה"ל אני יכול להעיד לכם שאנחנו עושים ת'פעילות מבצעית הכי גדולה מבין כל הגדודים בצה"ל וזה לא הגזמה..
חרוב יושבים בשכם,ושכם לא במקרה נקראת בירת הטרור..

דוגמאות:
תפיסת מטען של 20 ק"ג בפורים במחסום בית איבא
תפיסת 5 מטעני צינור בחס"מ פתע
ירי לא פעם ולא פעמיים על ההאמר הממוגן
כניסות לעיר של החפ"ק+הסיור
תפיסת 9 מבוקשים(4 מתוכם בימים האחרונים)
בדיוק היום שעה לפני שיצאתי הבייתה הייתי בסיור עם ההאמר,יצאנו הכל טוב ויפה בדרכינו חזרה לבסיס לנסוע הבייתה ואז התחילו מטר של אבנים ובשביל זה יש ת'מטוליסט שיירה אלפ"ה וכ'ו..

וכל זה רק דוגמאות מעטות ממה שפלוגת מסלול עשתה,תשאלו חברים שלכם מה הם עשו במסלול שלהם..דיברתי עם חבר שלי מגולני מרץ 5 הוא אמר לי שהוא אישית רדף אחרי שועלים זה היה הפעילות המבצעית שלו..חח..

בקיצור-שקט לא יהיה לכם
בהצלחה ילדים שלי!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-06-2006, 22:00
  innocent hatred innocent hatred אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי איתני:) שמתחילה ב "ילדי אוג' 6 שמתגייסים לחטיבה 900/חיר יעודי"

אתה כל כך צעיר, אני אישית משרת בדוכיפת אבל לא מתיימר לקבוע עדיפויות.על אירוע שציינת אני יכול לציין 5 אירועים, לא פחות רציניים, שהיו לנו רק ב 3 חודש האחרונים(ביניהים המעצר של איבראהים חאמד לפני כחודש -מבוקש מס1' בשטחים האחראי על הרג של 80 ישראלים). או הבלאגן של דובדבן ברמאללה גם לפני כחודש- הסיפור שהיה משודר בכל החדשות בשידור ישיר, במהלך מעצר של דובדבן שהסתבך נכנסו כוחות של דוכיפת לחלץ אותם ממש בכיכר מנארה ברמאללה, באירועים הרגו כוחות דוכיפת 4 מבוקשים ופצעו עשרות. כל אלה אירועים אפילו מאט יותר רציניים ממה שציינת? נו ומה? זה קובע משהו? אני יכול לספר לך על מקרים מאוד דומים שנחשון גב עברו לאחרונה? נו ו?
ישן 16-06-2006, 00:50
  רון188 רון188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
חבל שכתבת את זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי איתני:) שמתחילה ב "ילדי אוג' 6 שמתגייסים לחטיבה 900/חיר יעודי"

אני לא ממעיט בחרוב או משהו אבל אתה בדברים האלה יכול לגרום להרבה צער ואכזבה אצל מלש"בים כי כל גדוד בחטיבה 900 יש לו כבוד והוא לא נופל מגדוד אחר ,תאר לך עכשיו מישהו שהתגייס לחטיבה 900 קרא את האשכול שלך וסימן חרוב בדירוג ראשון וקיבל נחשון או לביא או כל גדוד אחר יגיד לעצמו "זהו לא הגעתי לחרוב אין אקשן אין כלום נדפקתי לגמריי" והוא יהייה שבוז לגמרי עד שהוא יבין שזה לא נכון וזה יקח זמן . כל גזרה יכולה להתחמם בכל זמן נתון היום זה שכם מחר זה חברון ומחרתיים זה רמאללה , לכל גדוד יש את הכבוד שלו ויש את הפעולות של, אני בכלל מעריך שחטיבה 900 בשנים הבאות תהייה יחידה מאוד מושכת בדיוק כמו גולני גבעתי ונחל ויהייה לה ביקוש גדול מאוד , זאת חטיבה צעירה שצריכה לעשות קצת הסטוריה חחח ( אני כבר עכשיו חושב שהם עושים הסטוריה ועבודה חשובה מאוד ) ובאמת חבל שיש ליחידה הזאת ביקוש כל כך נמוך .

נערך לאחרונה ע"י רון188 בתאריך 16-06-2006 בשעה 00:53.
ישן 16-06-2006, 11:24
  איתני:) איתני:) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.05

כל הדברים הקטנים האלו שציינתי(ויש עוד מלא) זה דברים שעשינו במסלול שלנו..רק במסלול שלנו אני יכול להביא כל כך הרבה דוגמאות..או שאתם ממש דפ"רים או שאנל'א יודע מה..התכוונתי למסלול..לא אמרתי שגולני רודפים כל היום אחרי שועלים פשוט חבר שלי במסלול שלו בגזרה שהוא היה בה אמר לי שהוא רדף אחרי שועלים..ברור לי שעכשיו הוא עושה קצת יותר בנוסף לפירוק מכולות..

וזה ההיתרון שיש בחיר יעודי..שיש גזרה קבועה,ואנחנו תמיד בשכם,קבוע,ושכם מאז ומעולם וגם עכשיו וגם בעוד 5 שנים תהיה בירת הטרור..
בגולני גבעתי וכאלה יש להם גם גזרות חמות מדיי אבל יש פעמים שמגיעים לגזרה שוממת בלי כלום,שזה הבאסה..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר