לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-06-2006, 17:55
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
העקביות של פרוקצ'ה: "בת 14 מחברון שהתעמתה עם שוטרים תושאר במעצר"

" השופטת איילה פרוקצ'יה הורתה על המשך מעצר הנערה, למרות החלטות בתי משפט השלום והמחוזי. בימין מבקרים את ההחלטה בחריפות

השופטת איילה פרוקצ'יה הורתה להשאיר במעצר נערה בת 14, תושבת היישוב היהודי בחברון, עד לקבלת החלטה בעניינה. זאת, למרות החלטת בתי משפט השלום והמחוזי, ששחררו את הקטינה לביתה בתנאים מגבילים, לאחר שהוגש נגדה כתב אישום על מעורבותה בעימות אלים עם שוטרים במהלך שיקום בית משפחת שהרבתי הפלסטינית בעיר.

בגלי צה"ל דווח, כי בימין הגדירו את המהלך "שערורייתי" ותקפו את פרוקצ'יה בחריפות: "לא שכחנו כיצד השאירה פרוקצ'יה ילדות בגיל דומה במאסר בתקופת ההתנתקות. מדובר בשופטת שעוצרת ילדי מתנחלים אך כאשר מדובר במחבלים, סוחרי סמים ואנסים היא נזכרת בזכויות האדם שלהם ומשחררת אותם ממעצר" " וואלה

---------------------

"חובבת הנערות" מפגינה עקביות וממחישה מי הקשוחה מכולן....

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-06-2006, 05:45
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
האם אתה מכיר את פרטי שתי הפרשות שאתה מוציא משפט על השופטת ?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "היא לא באמת כזו קשוחה - הנה, רק אתמול היא הייתה מאוד עדינה עם תושבי הכפר עזון..."

בעבר (אינני בקיא במקרה הזה) נמשך מעצרן של "נערות תמימות" כאשר הן לא היו מוכנות להציג את זהותן ויותר מזאת הוריהן לא התחייבות ל"החזיק" אותן בבית למנוע מהן כל פעילות הפגנתית נוספת.
מה קורה במקרה הזה ? אם ההורים מוכנים לערוב לכך שמעצר הבית יהיה אכן מעצר בית אין לדעתי כל מניעה לשחררן לביתן.

באשר לגדר על פניו גזלו שטחים פלסטינאים על מנת להקים את הגדר. יתר על כך הגדר מונעת עבוד שטחים השייכים לפלסטינאים שנותרו מעברה המזרחי של הגדר.
אבל העיקר הוא שגדר שפגיעתה, בחקלאים הפלסטינאים,מועטה יותר, שתבנה על פי התוואי החדש - איננה פוגמת בבטחונה של מדינת ישראל ומקומה של הגדר הנוכחית נקבע על פי שקולים שאינם בטחוניים.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 17-06-2006 בשעה 05:47.
ישן 17-06-2006, 08:16
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אני בפירוש בעד הפגנה ברשיון שאיננה אלימה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי cohort שמתחילה ב "מעניין"

מי שחורג מתנאים אלו חייב לשלם על כך מחיר.

באשר למעצר (ואני מדגיש שאינני יודע מהי הסיבה ומהי סיבת אי השחרור בנסיבות אלו) - קיימות שתי אפשרויות: האחת, במקרים שלדעת בית המשפט הם חמורים - מעצר משטרתי.
השניה, כאשר המקרה, לדעת בית המשפט, איננו חמור - ניתן לקיים את המעצר בבית ולחסוך
מהעציר את "ענויי" המעצר המשטרתי. התנאי למעצר בית היא התחייבות בעלי הבית ( הורים,
קרובי משפחה, חברי וכו') שהמעצר ישמר ככתבו וכלשונו. כמובן שבעת המעצר מתאפשרת יציאה
מהבית אך ורק על פי אישור המשטרה וקשה להניח שהמשטרה תתן אשור יציאה להפגנה ולבטח
שלא להפגנה בלתי חוקית ואלימה.
ישן 18-06-2006, 15:54
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.02
הנח להם לקשקש חופשי זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בבקשה ממך אל נא תשלים משפטים שלי - אני יודע לעשות זאת לבד"

"ש העליון הפך את החלטת המחוזי: בתו של פעיל הימין תשוחרר למעצר בית

שופטת בית המשפט העליון, איילה פרוקצ'יה, ביטלה פסק דין של בית המשפט השלום והמחוזי בעניינה של הנערה בת 14, בתו של פעיל ימין קיצוני מוכר, וקבעה כי היא תשוחרר לחלופת מעצר בערבות כספית.

הנערה מואשמת בפעולות אלימות אקטיביות נגד כוחות ביטחון. בית המשפט הורה כי הנערה תשהה במעצר בית מלא מחוץ לאזור חברון ובפיקוח אדם שלישי.

(אבירם זינו)
function openYnetSms() { w=689; h=598 l=(screen.availWidth - w)/2; t=10 props = 'scrollbars=yes,width='+w+',height='+h+',left='+l+ ',top='+t; window.open("http://my.ynet.co.il/sms",'ynetSmsWin',props) }
ישן 17-06-2006, 12:42
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כן, אני מכיר את שתי הפרשות, ומשתיהן השופטת יוצאת איום ונורא
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "האם אתה מכיר את פרטי שתי הפרשות שאתה מוציא משפט על השופטת ?"

במקרה הקודם יכלו לדעת בדיוק מיהן הנערות (ואני מניח שידעו). העניין היה רק לשבור אותן ולגרום
להן ב-ע-צ-מ-ן מיהן. כאשר זהו השיקול להחזיק ילדות במעצר - הרי שזהו שיקול פסול, על גבול
ההתעללות בקטינים (וזה ל-א היה קורה לו היה מדובר במפגיני שמאל או מפגינים ערביים).
במקרה הנוכחי אפילו לך(!!!) יש בעיות עים אי-שחרור הילדה בתנאים מגבילים...
לגבי הצמדת הגדר לבתי המתיישבים. ידוע מה זמן שבעיניך סיכון חיי מתיישבים, אינו סיכון בטחוני,
שכן "הם יכולים לשוב לתחומי מדינת ישראל" (למרות שעד היום לא ברור למה שדרות לא ראוייה
בעיניך להגנה מאסיבית, חרף "היותה בתחומי מדינת ישראל...), ועל כן ודאי שאינך רואה סיכון בטחוני
בהצמדת הגדר לבתי היישוב צופים, ובהחרבת תכנית המיתאר שלו, למען רווחתם של תושבי הכפר
עזון.
ישן 19-06-2006, 11:14
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

שוב אתה כותב ב"עמיחיית" ועוד מתלונן על הרגלי קריאה של אחרים?...
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "אצלך הביקורת היא מבלי לקרא ,ידיעה עיתונאית עושה לך דיעה"

דע לך שאחד הסימנים הבסיסיים ביותר לזיהוי אדם קורא, היא יכולתו להתבטא בכתב. היכולת הזו
כמעט שאינה קיימת אצלך, ועל כן ודאי שאתה לא בדיוק נמצא בעמדה נוחה להטיף לאחרים לגבי איכות
או מקור החומר שהם כותבים...
בכל הנוגע להרגלי קריאתנו: אתה קורא כותרת, ואז בודק מיהו מחברהּ - ולפי זה מגבש דעתך עליה.
יואב יצחק מבקר את קדושיך, ועל כן הוא "כתבלב מושתן" בעיניך, אבל עיתונאי שיכתוב כמה בייניש
צדיקה, יהפוך מיידית ללפיד נוצץ של עיתונות חדה ומושחזת (אתה כמובן תנסח זאת בצורה קצת יותר
"עמיחיית", אבל הרעיון יישאר זהה...). לעומת זאת, כשאני קורא כותרת, אני מרשה לעצמי לבדוק גם את
התוכן שלה, ורק אז מגבש דיעה עליה.

זה לא מקרה שאיני סוגד לביה"מ העליון כנוך: אני מאמין בכך שהרשות השופטת ל-א צריכה להיות
פוליטית (גם לו הייתה ימנית, זה היה פסול), בעוד שאצלך זה בכלל לא משנה, שכן קדוש הוא קדוש, ולא
מהרהרים אחריו. אם פרוקצ'יה זרקה ילדה לכלא, למשך מס' ימים, למרות המלצת שתי ערכאות לשחרור
בתנאים מגבילים - הרי שברור שהיא צודקת והם טועים (ולעזאזל עם העובדה זה שהילדה ישבה בכלא
עוד כמה ימים...).
ישן 19-06-2006, 18:12
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כנראה שכחת מי חדל לכתוב עניינית, ודיבר על "אי הבנת החלטה", וכעת הוא מוחה...
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "כשנסתמים הטיעונים העלובים שלך אתה סוטה לעברית"

עמיחי, אכן בושה היא מה שמגדיר את הטקסטים שיוצאים מהמקלדת שלך - בושה בכל מובן.
בושה במובן של זחילה על הגחון בכל פעם שבכיר/ה בפרקליטות מהמחנה הנכון פולט משהו.
בושה במובן של זחילה על הגחון בכל פעם שיש פסיקה פוליטית של בג"ץ, שאתה מרגיש צורך להסביר.
בושה במובן של עברית שלידה שפתו של ילד בגנון נראית כמו שיר של טשרניחובסקי...

בקיצור, זה שאתה שונא את יואב יצחק, בגלל שהוא לא סוגד לקדושים שלך, לא מחייב אותי לעשות כן.
זה שאתה שונא את ערוץ 7 בגלל שאינו סוגד לקדושיך, אינו מחייב אותי לעשות כן.
זה שאתה לא מבין פסקי דין, אבל בכ"ז יוצא לתרצם, תוך שימוש בנימוקים שפשוט מביך לחזור עליהם,
לא מחייב אותי ללטף אותך על הראש ולתת לך עוגיה. אם תכתוב שטויות - אל תצפה שיתעלמו מהן
(אפילו אם הן מנוסחות בג'יבריש הרגיל שלך...).
ישן 19-06-2006, 18:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

וואו, עמיחי, אני גאה בך על שאתה מסוגל לתת לינקים...:)
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "אני נותן לך לינקים למקורות ואתה ממשיך עם קישקושי ערוץ 7"

קראתי את תוכנם, ורק מעריץ עיוור יתפעל ממנו...
מקור ראשון הוא בעיני עיתון כמו הרבה עיתונים אחרים - ולא כתב קודש (כפי שאתה רואה את פסיקות
הקדושים...). מסיבה זו, אני מבסס טיעוניי ג-ם על עיתונים (ובהם מקור ראשון, ידיעות, מעריב ואפילו הארץ,
כאשר הוא שוכח להפוך ידיעה עיתונאית לטור פובליציסטי...), אבל למסקנות אני מגיע לבד. אני לא כועס
עליך על שאינך מבין כיצד מגיעים למסקנות שמנוגדות לדברי קדושיך, אבל עליך להבין ולהפנים, שחלקנו
מאמינים בחשיבה עצמאית - וחשיבה עצמאית מראה שהקדושים שלך הם בסה"כ הסניף היעיל ביותר של
מרצ...

אגב, ההערה שלך על העברית מזכירה לי פתגם ישן בשפת אמי, לגבי מה ראוי שלא יעשה מי שגר בבית
מזכוכית (אני אתן לך צ'אנס ללכת לחפש דוברי עברית, שאולי יסייעו לך בפירוש...)...
ישן 18-06-2006, 07:32
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
המתנחלים בישראל הפכו רשמית למגזר מיעוטים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "העקביות של פרוקצ'ה: "בת 14 מחברון שהתעמתה עם שוטרים תושאר במעצר""

כמעט על כל המשתמע מכך, ועליהם להבין את זה וככל שיקדם כן ייטב. ההבדל העיקרי בינם לבין מגזרי מיעוטים אחרים, הוא האפשרות שלהם להשתלב חזרה בחברה, אם "יחזרו בתשובה", כלומר, ערבי מוסלמי/נוצרי שיתגייר לעולם יישאר בסטטוס הנובע ממוצאו המקורי ואילו מתנחל שיוריד את הכיפה, אם ישנה, ויחזור לגבולות "ישראל השפויה" (והמתפרקת) יתקבל כחבר מלא ושווה זכויות בחוגים הנכונים.

מעבר לזה - האפליה במערכות המשפט והאכיפה, בתקשורת, במערכת הממשלתית (סל"ע) הספירה הבלתי פוסקת של הצוערים והקצינים הדתיים ובני ההתיישבות ואו-טו-טו בסדרי העדיפויות המערכתיים (והתקציביים) ליישובים המיועדים לפינוי והריסה, מתוך מטרה לגרום לתושבים להתפנות לבד (על פי תחזיתו של הגאון הגדול מוילנא גלעדי או איך שקוראים לו), דומים להפליא למה שקורה במגזרי המיעוטים.

נערך לאחרונה ע"י אליהו ר בתאריך 18-06-2006 בשעה 07:41.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:38

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר