לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2006, 01:58
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תגובה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jinji שמתחילה ב "סיום גדנ''צ וגד''ח"

ראשית לילה טוב לכלל גולשי הפורום,

כל מי שקורא כאן את התגובה הבאה שלא יראה כאן אותה כנסיון תקיפה,זהו ניסיון לשנות משהו בתפיסה המעוותת של כמה וכמה אנשים פה.

אני רואה אנשים בונים ארמונות ומגדלים על גיבושים כאלו ואחרים ומחשבים את סיכוייהם לראיון הבא,כשבעצם עוד לא התחילו בכלל את הדרך ולא עשו את המטלה הראשונה בדרך למסלול הנכסף.
חבר'ה,לעיתים אתם מצפים יתר על המידה ולא נמצאים על הקרקע נדמה כי חלק חיים בעולם משלהם שכולו אני אעבור מעתה והלאה כל גיבוש שיהיה לי ואסיים מסלול בתור טייס טנקים בשייטת המטכ"ל.
במקום לתלות תקוות בדברים שלעיתים אינם ברי הגשמה,הסתכלו אל ההווה וראו מה אתם יכולים לעשות בהווה,את האמת אני מרחם על אותו בן אדם שיבוא בהרגשה הכי סבבה בעולם עם ציפיות ענקיות ובסופו של דבר יתפוצץ לו הכל בפנים.

קצת סוטה מהאשכול אבל עדיין מעניין לעניין ובאותו עניין...
אני רואה את החבר'ה המורעלים שרצו יהל"ם או יחס"ר והיום נמצאים בכלא או שבוזים מתים ,שרק רוצים הבייתה.חבר'ה תעריכו נכון את העומד לפניכם ואל תחיו באשליה,תחייו את הרגע ותפנימו שלא הכל בר השגה לפעמים,ויש גם רגעים של שפל בחיים.
תהיו חזקים תאמינו בעצמכם והכי חשוב אל תתמכרו לאשלייה שהיא בלבוש מציאות,אלא תהיו עם שתי רגליים על הקרקע!.

לל"ט!.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר