לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-06-2006, 02:09
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
צה"ל: ערוץ 10 פירסם מידע שקרי וחובבני

דובר צה"ל פירסם הלילה הודעת הכחשה גורפת, בעקבות הפרסום בחדשות ערוץ 10, על ממצאים חדשים בחקירת הריגת האזרחים הפלסטינים בחופי הרצועה.

כתב חדשות 10, שלומי אלדר, דיווח כי רסיסי פגז 155 מ"מ הוצאו ביום רביעי מגופו של אדהם רליה, בן 12, המאושפז בבית החולים "סורוקה". עוד דווח, כי קיים חשד כלשהו שגם הרסיס שהוצא מגופה של הילדה אמנה רליה הוא צה"לי וכי פרופ' יהודה היס מהמכון לרפואה משפטית מאבו כביר זומן לבית החולים, כדי לבחון את הממצאים.

מדובר צה"ל נמסרה הלילה הכחשה גורפת: "צה"ל מצר על ההתעקשות של ערוץ 10 לפרסם עובדות שקריות, למרות שהעובדות האמיתיות נמסרו לו בטרם יצא בפרסום. מוטב שערוץ 10 לא ינסה לבסס את מאמציו לשיפור אחוזי הרייטינג באמצעות עיתונאות חובבנית ושקרית", נוסח הודעת דובר צה"ל.

בהודעת דובר צה"ל נמסר, כי "הטענה כאילו כבר זוהה הרסיס שהוצא מגופו של הנער כרסיס פגז 155 מ"מ היא שקרית ואין לה על מה להתבסס. בדיקת הרסיס טרם הסתיימה וטרם נמסרו תוצאותיה".

"הטענה כאילו לא הוכח בוודאות כי הרסיס שהוצא מהנערה אינו רסיס פגז 155 מ"מ היא שקרית ואין לה על מה להתבסס. הרסיס בוודאות אינו רסיס פגז 155 מ"מ".

"הטענה כאילו פרופ' יהודה היס עסק בסוגיית הרסיסים היא שקרית ואין לה על מה להתבסס. היס הוזמן למסור חוות דעת בנושא הפציעה בלבד".

http://news.walla.co.il/?w=//926416

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר