לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2006, 23:16
  tom_sela tom_sela אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.03
בעיה בהתקנה של gta san andreas

אני הורדתי גירסת של 6 דיסקים של סאן אנדריאס. זה ארוך אבל מי שמבין בזה יכול לעזור לי אז בבקשה תקדישו לזה 2 דקות.
אז צרבתי את הדיסקים שהיו קבצי iso hoodlum .
אז הכנסתי את הדיסק הראשון.
ואז זה פתח לי חלון עם הקובץ של הדיסק הראשון של המשחק,אז הפעלתי את הקובץ בזה שלחתי על המקש הימני ולחצתי open with ואז לחצתי open with winarr[זו הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את הקובץ] ואז אחרי זה זה פתח לי חלון קטן של התקנה עם קו כתום ושזה עשה 100 אחוזים אז זה נכנס לי להתקנה הראשית של המשחק עם התמונה של המשחק וזה,אז זה התחיל להתקין ואז שהוא ביקש להכניס את הדיסק השני אז הכנסתי ושלחצתי ok אז זה לא עושה כלום, המחשב לא נתקע,אבל ההתקנה לא נמשכת,אני לא מבין למה זה עובד,ככי אני צרבתי את כל הדיסקים כולל את השני במהירות הכי נמוכה[8] למרות שאני יכול 52.
אבל,שאני מכניס את הדיסק השני,אז זה פותח לי את אותו החלון שפתח לי בדיסק הראשון,אז איך אני ממשיך את ההתקנה,אני צריך ללחוץ על משהו בחלון שיש בו את הקובץ של הדיסק השני כדי להמשיך את ההתקנה[כי אני לא מוצא שום דרך]
או שאני צריך deamon tools כדי להתקין,בבקשה תעזרו אני מת לשחק במשחק הזה כבר חודשים בבקשה.
אה ואל תגידו לי לקנות מקורי כי חייבים כונן dvd כדי להפעיל את המשחק ואין לי כסף בשביל לקנות אז זה,אם יש דרך לקנות את המקורי ולהפעיל אותו בלי כונן dvd,אז תגידו לי ואני אקנה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2006, 13:40
צלמית המשתמש של Block
  Block Block אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.05
אני חושב שאני מבין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tom_sela שמתחילה ב "בעיה בהתקנה של gta san andreas"

הפעלת NERO או תוכנת צריבה כלשהי ועשית צריבת DATA ופשוט בחרת לצרוב את הISO לתוך הדיסק.

מה בעצם עשית: צרבת את הקובץ כך שיהיה שמור על הדיסק אך שאתה מכניס את הדיסק אין autorun עם האפשרויות INSTALL PLAY כמו שיש בדרך כלל...

מה שאתה צריך לעשות: תוריד ותתקין את התוכנה הזאת:
http://85.17.36.30/Alcohol120_trial_1.9.5.4212.exe

אחרי ההתקנה פתח את התוכנה ותעשה FILE ואז OPEN ואז את הקובץ ISO של הדיסק הראשון.
הקובץ יופיע לך בתפריט. תלחץ עליו כפתור ימני ותעשה Image Burning Wizard ותצרוב את הדיסק.

תעשה את אותו הדבר לכל שאר הדיסקים ואז ההתקנה תעבוד.

בקשר לשאלה השניה לא ניתן לפתוח דיסק DVD בכונן רגיל אבל לא חייבים צורב אפשר לקנות כונן DVD בפחות כסף אבל אני לא ממליץ.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר