לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2006, 09:43
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
לכל דבר יש סיבה.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The_Israeli שמתחילה ב "למה פאי זה 3.14?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי The_Israeli
למה גרסאות של תוכנות יכולות להיות פתאום 6658 כמו בגרסאות בטא של windows? כי זאתי הגרסא שיצאה להם לאחר כל שינויים בתוכנה כמו שתגיד למה י V1 ו- V1.1 פשוט מהן כי הן שונות, יש שם גרסת בטא 6630 לא שחררו אותה פשוט כי 6658 הוא ההמשך שלה ובנוי עליה.
למה המספרים של האוטובוסים מבולגנים? אולי בעינך הם מבולגנים כי אתה לא יודע מה בדיוק הולך במערכת (השערה שלי)
למה נפוצה בחדר הכושר דווקא המשקולת של 7.5 קילו? למה לא עשו 8 קילו בדיוק? או 7 בדיוק? אולי בחדר כושר שלך אולי חסרות משקולות של 7 קילו בחדר כושר שלי יש 7 קילו וגם של 7.5 וגם של 8 קילו בדיוק...

מאחורי כל דבר לא מושלם חייבת בהכרח לעמוד קונספירציה?... איזו מן חשיבה זו?
סתם הם לקחו מספרים רנדומלית ושרירותית, או שיש מאחורי זה איזו סיבה היסטורית כלשהי...

וממה שאני יודע 97 הוגדר כמקסימלי כי אפחד לא מושלם אז אפחד לא יוכל לקבל 100 שאר המספרים זה החלטה פנימית של צהל זה כמו שידרגו את את הפרופילים לפי א' ב' ג' ד'.... אלה באמת נשמעים מספרים שרירותיים אבל כל החרטא שרשמת פה לא במקום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-06-2006, 17:52
  The_Israeli The_Israeli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "לכל דבר יש סיבה."

למה גרסאות של תוכנות יכולות להיות פתאום 6658 כמו בגרסאות בטא של windows? כי זאתי הגרסא שיצאה להם לאחר כל שינויים בתוכנה כמו שתגיד למה י V1 ו- V1.1 פשוט מהן כי הן שונות, יש שם גרסת בטא 6630 לא שחררו אותה פשוט כי 6658 הוא ההמשך שלה ובנוי עליה.

לא. המספר שהם מתחילים ממנו הוא שרירותי לחלוטין. גרסאות של windows בכלל לא מתחילות ממספר שמעיד על משהו. זה תלוי לחלוטין בבחירתם של המתכנתים.

למה המספרים של האוטובוסים מבולגנים? אולי בעינך הם מבולגנים כי אתה לא יודע מה בדיוק הולך במערכת (השערה שלי)

מן הסתם הם מבולגנים בגלל השינוי במבנה הערים והסביבה שבה הם נוסעים...

למה נפוצה בחדר הכושר דווקא המשקולת של 7.5 קילו? למה לא עשו 8 קילו בדיוק? או 7 בדיוק? אולי בחדר כושר שלך אולי חסרות משקולות של 7 קילו בחדר כושר שלי יש 7 קילו וגם של 7.5 וגם של 8 קילו בדיוק...

אני הייתי כבר בשלושה מכוני כושר שונים, ובאף אחד מהם לא היתה משקולת של 8 קילו מדויק. במכון הנוכחי יש לנו שלושה סטים שלמים של משקולות חופשיות, ובאף אחד מהם אין 8 קילו.

השאלות היו רטוריות למקרה שלא הבנת P:
לא משנה
בכל מקרה
התפיסה לפיה "לכל דבר יש סיבה" היא תפיסה פילוסופית-דתית שלא ניתנת להוכחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר