לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2006, 15:46
  lbendror lbendror אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.03
כיצד מבטלים את פעולת הנתב SpeedTouch Home

רציתי להגיד שכבר הרבה שנים אני גולש עם מודם Alcatel SpeedTouch Home חבל"ז על איזה מודמים אלקטל עושים היום זהו אחד המודמים המעולים שיש בשוק בלי תקלות בכלל אמין ביותר
אז אחרי ששיניתי אותו לגרסת הPro ואחרי שניסיתי לקרוא את המדריך PDF של שימי בקטע הנספחים נספח 1: "כיצד מבטלים את הפעולות"
אני לא כלכך מבין מה אני צריך לעשות אני רוצה בסך הכל לבטל את האפשרות שהמודם מחובר
כל הזמן הקיצר אני מעוניין שמישהו יסביר לי דרך התמונות מה אני צריך לעשות
ד"א אני מעוניין להשאיר אותו במצב PRO אבל דרך חייגן רגיל

אח"כ רציתי לדעת מה אני צריך לעשות איך אני מגדיר את הרשת ובקשר להכנת חייגן אני אבקש
מבזק בינלאומי שיסבירו לי חשוב לי לעשות את הביטול
הודה לכל מי שיכול לעזור לי
לירון

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2006, 11:49
  lbendror lbendror אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.03
תודה רציתי לשאול האם גם לך יש את המודם הזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lbendror שמתחילה ב "כיצד מבטלים את פעולת הנתב SpeedTouch Home"

וניסית לעשות את אותו הדבר או שפשוט חבר שלך עשה את זה ואתה מדבר מניסיון
אני שואל את זה כי המחשב משמש אותי לעבודה ורציתי רק לדעת האם זה ודאי לתשובה שלך

תודה רבה בכל מקרה
אני מחכה לתשובה ממך

נכנסתי לאתר של המודם והנה התשובה
The red Defaults button on the second half of the page will set the device to factory defaults. It is similar in functionality as the above mentioned hardware reset method except that the IP settings remain to ensure continued connectivity to your browser

לפי כך אני מבין שהכפתור מחזיר אותי להגדרות המודם אבל למה הוא כותב שהוא משאיר את הגדרות ה IP אני מעוניין להתחבר דרך חייגן ואז אני מקבל IP חדש כל חיבור אם אני לוחץ על הכפתור הוא משאיר לי את הכתובת IP שזה אומר כאילו יש IP קבוע כרגע ואני לא רוצה את זה

לפי המדריך של שימי הוא אומר ללכת לשלושת הדברים יש תמונות מצורפות ולמחוק שם לפי המדריך אני לא כלכך רוצה לעשות את זה כי אני מפחד על שבכלל המודם לא יעבוד
בגלל זה אני מעוניין שמישהו יעזור לי או שידריך אותי יצייר על התמונות אם צריך

נ.ב האם בתמיכה של אלקטל בארץ הם יודעים שאנשים הופכים את המודם ל PRO והאם יש איזה שהוא סיכון שהם לא יעזרו לי בלהפוך את המודם לרגיל ולא לנתב כמו שהוא עכשיו
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר