עשיתי חיפוש ולא מצאתי.......
חב'רה אני מתגייס ב 23 ביולי... ואני רוצה נח"ל לפי מה שהבנתי זה גולניי
אם אני לא מתפנה מה קורה מה עושים???
אני רוצה נח"ל אין מצב שהצבא מזיין אותי בנושא הזה מספיק חרא אכלתי ממנו ועוד לא התגייסתי אפילו..?
מה אני עושה מה קורה בבקשה ח'ברה חייב עזרה??
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי המאשך שמתחילה ב "אי התפנות (נור בבקשה נשמה אל תנעל אני חייב תשובה)"
דבר ראשון יכול להיות שעוד תקבל צו גיוס חדש...ודבר שני, כשמתגייסים לגולני אז יש ת'גיבושון ואם אתה מראה אי רצון לעבור אותו...אז אתה בטח יוצא מהחטיבה...לאן? לא'דע בטח למז"י או משהו כזה ומשם ישבצו אותך מחדש, אני פשוט לא מכיר אפ'חד שעשה את התהליך אז אין לי תשובה מבוססת להגיד לך אבל זה נשמע לי הגיוני מה שרשמתי עכשיו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה וגם אם ת'נשאר בגולני תזכור שזאת החטיבה מספר 1!...
אבל יש רק משהו אחד שנשמע תמוהה....ידוע שצה"ל לא מוותר בקלות על בעלי פרופיל קרבי ומעדיף שהם יהיו קרביים אז בגלל זה, הדבר נשמע לי תמוהה:/...נחכה לסופ"ש כשחברה מגוייסים לגולני יגיעו ואז יגידו מה שהם ראו ושמעו!