15-06-2006, 00:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.12.01
|
|
|
אתה יכול לקחת מארז אחר של החברה
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי canon_slr
דבר ראשון זה רק מארז , דבר שני יש לו ספק כוח 350W ועם מאורר 1
1.אני צריך מחשב שקט ככל האפשר
2.שהמחשב לא יהיה בכלל מטרד חום כמו כיום שבפועל יש לו 2 מאוררים בסירקולציה ומאורר על המעבד ומאורר על הכרטיס מסך (BUILD IN)
3.אפשרי גם מארז מדיה ששוכב ולא עומד
השאלה איזה מאוררים או איזה שיטת קרור תניב תצואות הכי טובות באופן יחסי מבחינת שיכול כספי
המחשב סביר להניח יהיה בעל ליבה כפולה קונרו , 2 גיגה זיכרון ו 200 גיגה דיסק קשייח ככה שלפעול הוא יפעל
|
המארז הוא חלק חשוב בקירור המחשב כי הוא האחראי הראשי על סירקולצית האוויר
לי יש כיום מארז CM STACKER של קולר מאסטר ואחרי שעברתי אליו ישר הטמפ צנחו ב 15 מעלות (לוח אם ומעבד)
לקירור שקט למעבד ניתן לקנות את הביג טייפון(עובד ב 16DB שזה ממש שקט-יש לי אותו ולא שומעים אותו כמעט,הוא ממש ממש חרישי) ולכרטיס מסך,תלוי בכרטיס אבל עדיף לקנות משהו פסיבי וגם למעבד אם הוא לא מתחמם יותר מידי ואפשר אז יש ל ThermalTake גם את ה SONICTOWER ועוד מוצרים אחרים שנותנים מענה מעולה לקירור פסיבי ללא מאוררים.
לכרטיס מסך יש גם פיתרונות פסיבים וגם אקטיבים.השאלה הגדולה האם מתוכנן OC למחשב (מעבד\כרטיס מסך\BUS\זיכרונות)
אני קניתי את הביג טייפון למעבד ואת הזלמן 700 לכרטיס מסך והם מעולים ושקטים.
יש את ה SILNCER של AC שהוא גם קירור שקט ומעולה לכרטיסי מסך וגם את הזלמן שהם ממש שקטים (ניתן להשיג בארץ את סדרה 900 של גופי הקירור לכרטיס מסך)
והשאלה הגדולה זה הכסף,אם אתה לא ממש מוגבל אז תקנה מארז יחסית גדול שיש לו מאורר 120 מאחורה שמוציא ומאורר 80 שמוציא מלמעלה ואתה בגדול מסודר.
לא צריך יותר מידי מאוררים ,ואפשר גם בלי ה 80 מלמעלה. המאורר 120 מוציא המון אוויר והוא ממש ממש שקט.
כמו כן,כל מאורר שאתה קונה אתה יכול להשקיע ולקנות מאוררים שקטים.
המחשב שלי כיום (פנטיום 4 פרסקוט) מגיע במאמץ ל 43 מעלות מעבד ו 30 מעלות לוח אם
במנוחה מגיע ל 36 מעלות מעבד מ 24 לוח אם.
ויש לי מארז מעולה וקירור שנחשב אחד הטובים למעבד.
הקירור לכרטיס מסך ששמתי נתן לי חתיכת OC לכרטיס מסך.מומלץ בחום
|