לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-06-2006, 01:45
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
Remote Desktop, Remote Assistance ומה שבינהם

בחלונות XP ניתן לשלוט מרחוק בשתי צורות:
Remote Desktop - השתתלטות מרחוק על המחשב. אם המשתלט מקליד שם וסיסמה נכונים הוא מעיף את המשתמש הלוקלי ומתחר במקומו (גם אם מדובר בואתו שם משתמש).
מי שיושב ליד המחשב לא יכול לראות את המתרחש במחשב. או להתערב בכך. הוא יכול להשתלט מחדש על המחשב ובכך להעיף את המשתמש המרוחק.

Remote Assistance - המשתמש המקומי שולח בקשת עזרה לגורם חיצוני. הגורם החיצוני משתלט על המחשב המקומי בצורה אינטראקטיבית. כלומר, המשתמש המקומי רואה את המתרחש על המסך ויכול להתערב בנעשה במחשב.

האם יש שיטה שמשלבת בין שתי הישטות הללו? כלומר, השתלטות יזומה ע"י גורם חיצוני אשר תאפשר אינטראקציה עם המשתמש המקומי? מעין Session של Remote Assistance ללא צורך בהזמנה מהמשתמש המקומי?

כמובן שיש תוכנות שמאפשרות זאת (כמו PC ANYWHERE, REALVNC או Remote Admin), השאלה היא האם ניתן להשתמש במנגון ה-RDC של XP בשביל משימה זו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-06-2006, 00:12
צלמית המשתמש של מיצו
  משתמש זכר מיצו מיצו אינו מחובר  
מומחה בתחומי התעופה הצבאית והלוט"ר, ונגיעה אישית לנושא בניית דגמי מטוסים

חבר מתאריך: 10.11.02
זה לא אותו דבר
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The IceMan שמתחילה ב "OK, הבנתי"

אחרת לא הייתי מעלה את הקיצור.

שימו לב, מדובר ב"הצעת עזרה", לא ב"בקשת עזרה". זה שני דברים שונים. מה שכן, כדי לאפשר למישהו להציע את העזרה יש לבצע שינוי קטן ברג'יסטרי (אפשר גם, ואולי עדיף יותר, דרך Gpedit.msc).

אתה יושב בקופסה שלך, קולט את שושנה מתחילה למרוט שיערות, דברים עפים מסביב, אתה מחליט להציע לה עזרה לפני שהיא מאבדת את העשתונות לגמרי. לחלופין, יתכן שהיא כלל איננה מודעת ליכולת שלה עצמה לבקש עזרה.

שימושי ביותר במצבים מסויימים. פחות שימושי לעבודה בין 2 מחשבים הנמצאים ברשתות מרוחקות.

ישן 25-06-2006, 16:38
צלמית המשתמש של מיצו
  משתמש זכר מיצו מיצו אינו מחובר  
מומחה בתחומי התעופה הצבאית והלוט"ר, ונגיעה אישית לנושא בניית דגמי מטוסים

חבר מתאריך: 10.11.02
איזה חלק לא הבנת?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "מצטער ידידי לא הבנתי מה ההבדל"

אתה יודע מה ההבדל בין לבקש ממישהו עזרה, לבין זה שמישהו מציע לך עזרה? אז אותו דבר.

ב- Remote Assistance אתה מבקש ממני עזרה, אני מתחבר בגלל שביקשת ממני, אני עוזר לך, אתה אומר תודה.

ב- Offer Remote Assistance אתה מסתבך, אתה לא מבקש ממני עזרה (אולי כי אתה לא יודע כלל שהאופציה הזו קיימת) אבל אני רואה שאתה מסתבך, ואני מציע להתחבר אליך ולעזור לך. אתה מאשר לי, אני מתחבר, עוזר לך, ואתה אומר תודה.

השיטה היא אותה שיטה, עובדת עם אותה תוכנה, באותו פורט. ההבדל הוא במי יוזם את העזרה. אתה, או אני.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר