לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-06-2006, 13:25
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "לא מדויק"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShadowMaster
אצלנו טכני בתור טכנאי אם מורידים לי פרופיל ל 45 תהיה לי פסילת מקצוע ו45 נחשב לפרופיל או רפואי או נפשי אני לא בטוח ואני לא חושב שעל מגרנות יורידו לי פרופיל מ 72 ל 45 אפילו על בעיות גב מקסימום ל 64 והקלות ודברים כאלה בשמירות אבל זה לא אומר שאני לא יעשה אותם אני לא סגור על הדברים האלו יש מישהו שיכול להגיד במדויק בבקשה זה דחוף לי תודה

הייתי בטירונות כלל צה"לית עם מלא חבר'ה שהיו להם בעיות שונות ומשונות (אני בעצמי פרופיל 45) והיו איתי 3 אנשים עם מיגרנות, כולם בעלי פרופיל 45...
הקטע הזה שאנשים חושבים ש-45 פסול קורסים היא לא נכונה ואני בעצמי סיימתי חניך למופת בקורס עם פרופיל 45, איך תסביר את זה? וזה שאיתי עם מיגרנות סיים חניך מצטיין, איך אני איתך?
אתה באמת חושב שכל בעלי הפרופיל 45 הולכים להיות עובדים כלליים?
לגבי הקלות בשמירה-לי ולחבר שלי עם מיגרנות היו 2 הקלות-או לא לשמור בכלל, או לשמור עם בן זוג...
בטירונות לא שמרתי בכלל וגם הוא לא, בקורס כבר שנינו וויתרנו על הפטורים, אבל יכלנו לבקש או לשמור עם מישהו או לא לשמור בכלל במקרה הצורך...
למה שתהיה לך פסילת מקצוע במקרה של פרופיל 45? תאמין לי שאם כבר הסמיכו אותך להיות טכנאי אז אתה תמשיך בזה, אלא אם כן יהיו לך מיגרנות כל הזמן במהלך העבודה ואז יבדקו אותך שוב לבדוק אם כדאי לפסול לך את המקצוע...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-06-2006, 15:31
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "הממ"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShadowMaster
דרך אגב במקרה של כאבי גב מה ניתן להוציא הקלות כלשהם?

כאבי גב יכול לתת לך פטור ממשקל, שזה אומר שאסור לתת לך לסחוב דברים מעל משקל מסוים (3 ק"ג אם אני לא טועה) וגם 20-10 או 30-10 שזה אומר שעל כל 30/20 דקות עמידה מגיע לך 10 דקות ישיבה...נשמע מצחיק אבל זה נכון, וכמו שאמרתי-הייתי בטירונות 02 ששם לכל אחד יש בעיה יותר מוזרה מלשני...

לגבי פטור משמירות-אתה תוכל לקבל אישור לשבת בשמירה או לקבל עמדה ששם יושבים, אבל לקבל פטור לגמרי משמירות לא תקבל...
מצד שני, תאמין לי שעדיף לך לשמור מלעשות מטבחים, אני הייתי בפלוגה של מטבחים בעוד שהפלוגה השנייה עשתה שמירות, ומטבח זה סיוט לא קטן, בטח ובטח כשמעירים אותך ב-5 או 6 ואתה מסיים רק ב-10-11...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר