לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-06-2006, 16:00
צלמית המשתמש של tammy1903
  tammy1903 tammy1903 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.02
או קיי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תותית שמתחילה ב "הנקיונות של אחרי המסיבה"

לרוב אני לא מגיבה לעבודות כאלה, אבל לא ראיתי אותך מעלה ציורים כאן אז אגיב לכך הפעם.

אני ממש מצטערת לומר, ובאמת אל תפגעי ממני, אבל זו לא עבודה.
את יכולה לקרוא לזה ציור, סביר להניח כמ שאני יכולה לקרוא לקישקושים של אחשלי הקטן צירים, אבל עבודה זו לא.
וחבל.
אני לא מבינה לשם מה העלת את זה.
נראה היה כאילו ניסית לעשות משהו שגדול עלייך בהרבה.
אי אפשר להגיב או להעיר לזה, אין כאן שום אלמנט של הצללה, קווי מתאר, תלת מימד, דו מימד או כל מימד כלשהו.
וחבל שכך.

הכיסאות לא נראים ככסאות אלא ככתמים מוזרים, חלקם גדולים מדי וחלקם קטנים מדי, וכולם כלל לא נראים ככסאות.
הדלפק/בר, לא אחיד בגודלו אינו עגול וחסר נפח לחלוטין.
אני מציעה שתתחילי לעבוד על דברים פשוטים יותר, במחשב ומחוצה לו.

אגב, לגבי הצייר, אל תזלזלתי במברשת המרובעת או העגולה שלו..
זה אומנם קשה אבל לא בלתי אפשרי, עם הרבה השקעה אפשר להוציא ממנו דברים מקסימים.
לא מעט יצא לי לעבוד עליו ואפשר ליצור ציור בעל הצללות, קוי מתאר, ומשחק בין אור וצל מעניין מאוד, כמובן שזה דרש הרבה זמן ועבודה אבל זה מה יש.
בכל מקרה, בכל מדיום שהוא יש לדעת לעבוד בצורה שקולה, המתאימה לרמה האישית שלך, ולהתאים את עצמך גם לרמה של הפורום.
לפחות לעניות דעתי, אני לא רואה סיבה להלעת עבודה זו לכאן, כי אי אפשר להגיב או להעיר לה מבחינה אומנותית, בכל הקשור לציור.
חבל שכך.

בהצלחה בהמשך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2006, 01:29
צלמית המשתמש של Au79
  משתמש זכר Au79 Au79 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.04
Facebook profile
אוי ויי, תנשמי עמוק
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי tammy1903 שמתחילה ב "או קיי..."

מה הפאניקה? היו פה עבודות גרועות בהרבה... (ואנחנו מנסים להפטר מהן ).

בעיניי, הבעיה עם העבודה הזו היא הנפילה שלה בין הכסאות. היא לא מתקדמת לשום מקום ולא נמצאת בשום מקום (פרט למיקומה האמור בין הכסאות).
ציורים חסרי הצללות ועם פרספקטיבה מעוותת יכולים ועוד איך להחשב כאמנות, ויעידו לימודי האמנות באוניברסיטה. המצרים ציירו ציורים שטוחים לחלוטין, מעוותים בכל קנה מידה פרספקטיבי. בימינו הכל ודאי היה נחשב לטעות, אך בהתבוננות שניה ושלישית מגלים בציורים פרטים נוספים שמבהירים כי לאמן היה הידע הנדרש כדי לצייר באופן ריאליסטי, אך הוא בחר שלא לעשות זאת. (כך מבדילים בין ציורי הקאנון המצרי ה"מעוות" לבין ציורי בעלי החיים המדוייקים להפליא).
בימי הביניים הפרופורציות האנושיות היו מחרידות למראה, עם חוסר דיוק אנטומי משווע, ולו זה היה תלוי בי כל האמנים של אותה תקופה היו גידמים, אך זו עדיין נחשבת לאמנות לגיטימית (מה גם שבחרו לקרוא לה "ימי הביניים", אז מי אני שאשפוט).
באמנות הקלאסית (יוון ורומא בעיקר) וברנסאנס ראינו ציורים (בעיקר) ריאליסטים שנחשבים לפסגת האמנות, אבל אחריהם הגיע העידן המודרני, הפוסט מודרני והפוסט פוסט-מודרני, שבעיני חלק נכבד מאיתנו לא ממש נחשב לאמנות, שהרי את מרלין מונרו של וורהול גם ילד בן חמש יכול היה לצייר, ותדמיינו מה אסנת או נעה היו מוציאות מזה .

בשורה התחתונה, הציור של רעות לא ממש מוצא את מקומו באף אחת מהקטגוריות האמורות, וזה מה שמחליש אותו בעיניי הצופה.
יש פה פסבדו-הצללות, נסיון ליצור פרספקטיבה שלא עולה יפה, וכן הלאה, אך זה עדיין לא מספק כדי לבטל אותו לחלוטין, ועובדה שנתת ביקורת "כמעט בונה".

רעות, אני באמת חושב שכדאי שתתקדמי לכלים יותר מתקדמים, לפחות עד שיגיע סורק אל מחוזותייך.

ישן 16-06-2006, 15:54
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
ממ הסיבה שאני מגיבה רק לך
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Elilulay שמתחילה ב "איזו נוסטלגיה :)"

היא שתמי לא באמת ניסתה לעזור, אלא לפגוע וזה מסיבות אישיות של ריב ביננו =] ושאסף הגיב לתמי וחוץ מזה שאמר לי לעבור לכלים מתקדמים לא נתן לי שום עזרה.

הסיבה שאני מעלה לפה את היצירות שלי, וכן, אני כן קוראת להם יצירות כי שעתיים השקעה על כל פסיק ועל כל קו כן נחשב בעיניי למשהו והעובדה שאת הבר עצמו הייתי צריכה לעשות אולי 25 קווים רק כדי ליצור את הצורה שלו - כן חשובה בעיניי.

אז שוב, אני מעלה לכאן את היצירות שלי בגלל שאני לא למדתי ציור אף פעם ואני לא יודעת הצללות ולא יודעת ליצור אור וצל ואני פה בעצם מבקשת מאנשים מדריכים שיעזרו לי להתחיל, ואת ה נקודות שבהן אני יכולה לשפר, אם הבר לא מוצלל מספיק או יש משהו שאפשר לעשות בכדי לשפר אותו, שישמרו במחשב את הציור, יכנסו לתוכנה אצלהם ויעשו לי אפילו פסים על הציור להראות לי איפה אני יכולה להצליל יותר ומה אני עושה בכדי להצליל.

בינתיים, אתה היחיד באשכול שטרח בכלל לחשוב על זה שאני כן מנסה וצריכה עזרה. ואם כבר תמי הגיבה, אז תמי - מי ייתן ויחליפו אותך מהר בהנהלה =] את לא מתאימה לפה.

תות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 30-06-2006, 17:29
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.03
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
תותית
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי תותית שמתחילה ב "ממ הסיבה שאני מגיבה רק לך"

א. את אף אחד לא מעניין הסיבות האישיות ושרבת עם תמי. תשמרי אותן לעצמך ולה.
ב. יש לך בעיה עם מנהל/ת? טוסי מפה עם התגובה שלך לפורום משוב. יש שם אשכול בעוגן במיוחד בשבילך.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=73237
ג. הגבתי פה ואולי הקפצתי קצת אבל קראתי עוד תגובה שלך באשכול אחר
ציטוט:
ממ אני כבר לא מגיבה פה הרבה כי יש פה אנשים מעצבנים מידי

מעצבנים אותך? לא טוב לך? יש עוד הרבה פורומים של ציור.
תתפלאי יש המון שגולשים פה ונהנים וגולשים בפורומים נוספים.......אז את לא ממש חייבת!!!
ד. הציור - אומנם לא ציור שאהבתי אבל אין ספק שמבינה את הקטע שאמרת שמבחינתך זה ציור
כי השקעת בו.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 30-06-2006 בשעה 17:31.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר