לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-06-2006, 18:15
  mviki mviki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.05
המשך שירות בתור חובש?

אני עוד 4 שבועות מסיים קורס חובשיים קרביים, אבל אני הולך להיות חובש מרפאה. אין לי את האפשרות להישאר להדרכה בבה"ד מכיוון שלא עברתי את המבדקים. השאלה שלי בעצם זה איך אני יכול להתקדם במהלך השירות שלי כחובש, אני מודע לאפשרות של חופ"ל אבל בתכלס זה עדיין להישאר במרפאה מה שאני מתכוון זה האם יש לי אפשרות במהלך הסדיר אחרי שעברתי כבר את הקורס לבקש לצאת לקורסים נוספים? ואולי מישהו כאן מכיר את האפשרות של לצאת לקצונה אחרי קורס חובשים, זאומרת להיות קא"ר.
אז בעיקרון אני שואל 2 שאלות:
1. מזה שירות בתור קא"ר ?
2. האם אחרי שהתחלתי את הסדיר שלי בתור חובש מרפאה יש לי את האפשרות לצאת לקורסים נוספים? כי בתכלס אני לא רוצה להיות חובש מרפאה 3 שנים.

אהה ואם זה עוזר או משנה אני בחיל האויר.

אהה ועוד משהו ידועה לי האפשרות להתחיל את הסדיר ואחרי כמה זמן לבקש טופס 55 עם אפשרות של הדרכה, ואז שולחים אותך למבדקים, מה קורה במקרה שלא עברת את המבדקים? לאן אז שולחים את הבנאדם?!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-06-2006, 19:59
  וולדו וולדו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mviki שמתחילה ב "המשך שירות בתור חובש?"

חארטה
חוג"ד במרפאה רגילה עושה קורס חוגדים והופך להיות סמל מרפאה בסך הכל ולא עובר בהכרח לשום תאג"ד.

ולדעתי אי אפשר להגיש טופס 55 ורק אז להתחיל את המבדקים בבה"ד, אלא רק לגשת לשם לבחינות ובמידה ואתה מתקבל, אתה מועבר מהיחידה שלך חזרה לבה"ד.

אבל רק שתדע, אם אתה בח"א, אין שום טעם לנסות להישאר בבה"ד 10, כי לא יתנו לך בחיים. אני אומר לך מניסיון. מקסימום ירפ"א, תנסה ללכת על זה. לא שמעתי בחיים על מדריך בבה"ד מחיל הים או האוויר, כי זה פשוט לא קורה.

במסגרת ח"א יש לך אפשרות לצאת לחובשים תעופתי, שזה קורס שאורך שבועיים בירפ"א והוא לא ממש משמעותי וקורסים רגילים בלי קשר לח"א, חופלי"ם, חוגד"ים, אחראי מרפאה, שזה הולך בדר"כ עם ההתקדמות בפז"מ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:19

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר