שאלה שמסקרנת אותי מאוד הרבה זמן ועוד רבים אני בטוח.
האם מספר היחידות במתמתיקה משנה מאוד לצה"ל?אני למשל לומד 4 יח' מתמתיקה בציון 95+ ...
עכשיו יש כאלה מלא שלומדים 5 יח' מתמתיקה בציון 90- .אז זה לא בדיוק השוואה הוגנת.
אני מכיר באופן אישי אדם משרת בצה"ל כטייס עם 4 יחידות מתמתיקה.האם זה יפריע לי להתקבל ליחידות כמו גאמא או יחידות מודיעין אחרות .האם זה יהווה לי מכשול להתקדם בצבא?
יש לציין שאני לומד 5 מחשבים סיימתי בכתה יא' מואץ .ו-5 ערבית .
תודה מראש.בנוסף יש לציין אני מדריך מחשבים.....
עכשיו השאלה האם 4 יח"ל מתמתיקה זה מה שיהרוס לי להתקבל לגאמא למשל:|?
נערך לאחרונה ע"י cvxbfddfgdfg בתאריך 30-06-2006 בשעה 23:12.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי cvxbfddfgdfg שמתחילה ב "שאלה שמסקרנת אותי מאוד הרבה זמן ועוד רבים אני בטוח."
ברור.
כל מי שעושה 5 מתמטיקה מקבל אוטומטית זימון למוסד. הם חייבים שם אנשים ספצים במספרים...
ועכשיו ברצינות- ההשפעה היא אפסית. אני יכול לחשוב שזה ישפיע רק על 0.001% מהקב"א שלך...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "ברור.
כל מי שעושה 5 מתמטיקה..."
אחי צא מזה לא הכל במיונים לצבא או החלטות שם זה הקבא להפך הקב"א מהווה את הנתון נראה לי הכי בסיסי שיש שהוא סף כניסה למיונים אחר כך מכל המליון וחצי (בהגזמה כמובן) שיש להם את אותו קב"א או גבוה יש לעשות את הסינון ויש מקומות שזה יכול לעזור
אז הטייס הזה שאתה מכיר הוא הצליח אבל כל מקרה לגופו..
בוא נגיד ככה אם מישהו יכול להצליח ב5 יחידות זה עדיף בכל מקרה ולא רק לצבא אלא יותר לאוניברסיטה...
זה מאוד חשוב לי הצבא הרבה יותר מכל דבר אחר להצליח בו.
אני מניח שב-5 יח' מתמתיקה לא הייתי מצליח לקבל ציונים טובים בכל שאר המקצועות כי זה השקעה מוגזמת מאוד.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי shirhos שמתחילה ב "ואם הבגרות שלי מרכיבה 21 יח"ל"
חברים כדאי אולי שתפנו את השאלות האלה ל"חתולים" או בהודעה פרטית או באשכול שלה שהוא מעוגן פה בפורום, היא פשוט מאבחנת פסיכטכנית (הייתה) והיא תיתן לכם את תשובה המדוייקת והמפורטת ביותר
אלא אם למישהו יש משהו לחדש לי..
כל אדם שונה מהאחר הן בנתונים\באופי\ביכולות ולכן כל מקרה לגופו כי יכול להיות שאצל אדם מסוים למשל האישיות גוברת על היכולות הקוגניטיביות אז אדם כזה יכול למשל להיות מנהל צוות וכדומה..הוא לא חייב להיות מתכנת גדול .