לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2006, 09:00
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Foxtrot1 שמתחילה ב "שאלת טירון"

אני מסתובב לא מעט בפורומי צילום ברחבי העולם (לצערי - הרבה פחות בעולם עצמו) ואף פעם לא ראיתי שמישהו דיווח שנשדד בגלל הציוד שנשא עימו. אני מניח שמה שצריכים לעשות הוא - לפתוח עיניים ולהפעיל הגיון בריא. למשל - לא ללכת בלילה למקומות "חשודים" (אפשר תמיד לברר מראש איפה זה המקומות האלה ולהימנע מהם).
לדעתי, דווקא כייסים מהווים איום חריף יותר משודדים - כדאי לשמור על הציוד, הכסף והמסמכים טוב-טוב. תיירים תמיד בולטים בכל המקומות ואין דבר יותר משתלם מלכייס תייר תמים (במיוחד כזה שתיק הגב שלו צועק - "אני מלא בציוד יקר, תגנוב אותי !"). אני הייתי מציע לוותר על תיק גב (במיוחד אלה של lowepro או tamrac) ולהצטייד בתיק צד קטן ולא בולט, כמו של Domke, למשל. התיקים האלה לא נראים כמו תיקי צילום, קל מאוד לגשת לציוד (להחליף עדשות) ואפשר תמיד לשמור עליהם הרבה יותר מאשר על תיק גב.
חוץ מזה, אם אתה לן בבתי מלון או guest-houses כאלה ואחרים, תבדוק טוב את האפשרות של נעילת הציוד בכספת (אם יש בחדר כמובן). אם אין - תראה איך אתה מאחסן את הציוד בחדר כך שלא יוכל להיגנב מבלי שאתה מודע לכך.

זה פחות או יותר הכיוון. הכי חשוב - להשתמש בראש, להפעיל הגיון בריא וכמובן - להינות ולצלם הרבה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-07-2006, 11:57
צלמית המשתמש של Mgefen
  Mgefen Mgefen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Mgefen שלח הודעה דרך MSN אל Mgefen
ידידי

שלושה מקרובי יצאו לטיול לדרום אמריקה בן 4 חודשים.
הם שוהים במקום כבר חודשיים בקירוב.
אחד מהם לקח 350D, ובלי עין רעה, לא נשדד לו כלום.
כן, יש גנבות, יש נסיונות גניבה וההכי ידוע זה נסיון גנבת תיקים בעת הוצאתם מן מקומות האכסון באוטובוסים.
אל תשכח שאתה מגיע למקום עני.

אחריות ידידי זה מה שאתה צריך, להיות אחראי והרבה צומת לב לרכוש שלך.
תמיד נסה להיות הראשון שיקח את התיק, או לפחות לעמוד בתור ולהשגיח שהתיק לשך לא יגנב.
המצלמה תמיד על הצאוור שלך.
נסה לשים על התיק של המצלמה ברזלים או משהו כזה שיעששו צלילים בזמן שהתיק יהיה בתזוזה.

תהיה אחראי ושים לב מה קורה עם הרכוש שלך.
אהמן לי, מי שאחרי וונאמן לעצמו, לא יאבד דבר.
מי ששם זין ואומר "מה'תה דואג אחי? מי יגנוב את זה" סופו לסבול.

בהצלחה תהנה ותחזור בשלום לבית!

ישן 03-07-2006, 00:53
צלמית המשתמש של עופר ברגר הגיבור
  עופר ברגר הגיבור עופר ברגר הגיבור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל עופר ברגר הגיבור

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Foxtrot1
הי. הרבה זמן לא הראתי לכם קצת מיצירותי - הרבה כי קצת זנחתי את חביבתי ה-D70ימית.

אבל בקרוב אני אולי אצא לכיוון המזרח או המערב, למסע של חודש לחיפוש עצמי והגדרה פנימית (או איך שקוראים לזה ).

בכל אופן - אחד היעדים אולי יהיה גואטמלה.

רציתי לדעת אם יש לכם אילו שהם המלצות, בעיקר בנושא הפלילי. אני מאוד רוצה לקחת איתי את ה-D70, הפחד הוא כמובן מגניבות וחטיפות.

מן הסתם אם המצלמה עלי כל הזמן היא - עלי. השאלה היא אם במדינות כאלו (בניגוד למדינות מתוקנות) אפשר ללכת באיזה רחוב ופתאום המלצמה פשוט תיגנב - בכוח.

?

אני במקומך היתי קונה לטיול מצלמת רפלקס פילם (בסביבות ה 1000 ש"ח ) - מאותה החברה כמובן (שתועל להשתמש באותן העדשות ) ובסוף הטיול מוכר אותה !!

יש חסרונות לפילם אבל גם הרבה יתרונות . (המחיר יחסית זול , צריכת סוללות נמוכה והכי חשוב - אין צורך לרוץ לחפש איפה לפרוק / לצרוב תתמונות ..) ...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://services.nexodyne.com/email/icon/MiIHt9CsUg%3D%3D/JE2kTDA%3D/R01haWw%3D/0/image.png]

ישן 03-07-2006, 09:07
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי עופר ברגר הגיבור שמתחילה ב "[QUOTE=Foxtrot1]הי. הרבה זמן..."

הצעה לא טובה. מצלמה דיגיטלית היא כלי הרבה יותר עדיף ממצלמת פילם כדי לתעד טיולים - אין עלויות בצילום עצמו, מצלמים עד שמוציאים את התמונה הטובה ביותר (יש משוב מיידי על איכות התמונה), אפשרות לכוון חשיפה בצורה מדוייקת וגם לדעת שמה שצילמת זה מה שיצא ומה לא.
מה יעשה עם סרטים כשיחזור לארץ ? יסרוק ?
ומה עם כל העניין מסביב לקנייה \ החלפה \ אחסון של סרטים ? שיקנה עוד תיק לזה ? כמה יעלה לו פילם לכל הטיול ? אני למשל מצלם לא פחות מ-100 תמונות ביום בממוצע בטיולים, כ-3 סרטים. לטיול של חודש נצטרך כ-70-80 (אם לא נצלם כל יום). כמה עולה סרט אחד איכותי ? כולל פיתוח וסריקה באיכות סבירה ?

פשוט חבל על הזמן, ההתעסקות והכסף. אין שום סיבה לא להביא את המצלמה הדיגיטלית איתך. אפשר גם להוסיף סעיף של ביטוח בחו"ל רק לתקופת השהייה עצמה - זה יוסיף כמה עשרות שקלים לפוליסה, אבל יקנה גם שקט נפשי יחסי.

ישן 03-07-2006, 13:44
צלמית המשתמש של עופר ברגר הגיבור
  עופר ברגר הגיבור עופר ברגר הגיבור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל עופר ברגר הגיבור
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Olegis שמתחילה ב "הצעה לא טובה. מצלמה דיגיטלית..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Olegis
הצעה לא טובה. מצלמה דיגיטלית היא כלי הרבה יותר עדיף ממצלמת פילם כדי לתעד טיולים - אין עלויות בצילום עצמו, מצלמים עד שמוציאים את התמונה הטובה ביותר (יש משוב מיידי על איכות התמונה), אפשרות לכוון חשיפה בצורה מדוייקת וגם לדעת שמה שצילמת זה מה שיצא ומה לא.
מה יעשה עם סרטים כשיחזור לארץ ? יסרוק ?
ומה עם כל העניין מסביב לקנייה \ החלפה \ אחסון של סרטים ? שיקנה עוד תיק לזה ? כמה יעלה לו פילם לכל הטיול ? אני למשל מצלם לא פחות מ-100 תמונות ביום בממוצע בטיולים, כ-3 סרטים. לטיול של חודש נצטרך כ-70-80 (אם לא נצלם כל יום). כמה עולה סרט אחד איכותי ? כולל פיתוח וסריקה באיכות סבירה ?

פשוט חבל על הזמן, ההתעסקות והכסף. אין שום סיבה לא להביא את המצלמה הדיגיטלית איתך. אפשר גם להוסיף סעיף של ביטוח בחו"ל רק לתקופת השהייה עצמה - זה יוסיף כמה עשרות שקלים לפוליסה, אבל יקנה גם שקט נפשי יחסי.

לא כל מה שמתאים לך מתאים לי .. ( או לאחרים ) , שאני טילתי לי לקחתי את הEOS 33 ונהנתי מכל רגע (קניתי גם חולץ סרטים -ב50 ש"ח כך שהחלפתי חופשי בין ש/ל ושקופיות וכמובן צבעוני )

את כל הסרטים שחזרתי איתם פיתחתי לתמונות (ולא היה כזה דבר "תמונות שלא לפיתוח - בגלל שצילמתי בפילם חשבתי עם כל תמונה שאני מצלם ולא סתם יריתי צילומים .)

לך שמצלם המון בטיולים - זה לא משתלם , אני פשוט יותר נהנתי לטיל בלי המעמסה של ציוד עלי ומיד פעם הוצאתי את המצלמה לצלם (באתי עם מצלמה +עדשה אחת עליה .)

בכל מקרה רק נתתי רעיון נוסף ...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://services.nexodyne.com/email/icon/MiIHt9CsUg%3D%3D/JE2kTDA%3D/R01haWw%3D/0/image.png]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר