לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2006, 11:35
  eXeCuT3 eXeCuT3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DeLiRiuM שמתחילה ב "זקוק לעזרה עם פרוייקט תמיכה בקידוד מסויים."

אתה תצטרך לשנות את כל הדפים, והמידע שיש בדאטאבייס ל UTF-8.
בנוסף, אתה תצטרך לחפש בערכת עיצוב את התג meta שאומר לדפדפן מה הקידוד של הדף.
יכול להיות שזה גם ישלח בצורת header, אני לא יודע.
ציטוט:
. איך אני יכול לשמור את הדפים בפורמט הזה? זו מע', זה פורום, כל כמה דק' נפתח דף חדש, מבין? זה לא אתר HTML שאני יכול לעשות בו שמירה בצורת קידוד כזו.

אם תשמור את הדפים כ UTF-8, אז כל המידע שהמשתמשים באתר ישלחו גם ישלח כ UTF-8, וכשהוא ישמר בבסיס הנתונים זה ישאר UTF-8.

אתה יכול לנסות לשלוח אימייל למקומות שעשו את זה ולבקש מהם את הקוד, או לנסות לעשות את זה דף דף
שים לב שאתה לא יכול להשתמש ב notepad, בגלל ה bom (הוא מוסיף סימן בהתחלה שלא מאפשר שימוש ב header'ים לאחר מכן), אני ממליץ שתנסה את notepad++.
או שאתה יכול לחפש תוכנות שיעשו את זה על על הדפים באתר בשבילך, אני בטוח שיש משהו כזה

נערך לאחרונה ע"י eXeCuT3 בתאריך 02-07-2006 בשעה 11:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2006, 18:55
  XmAx XmAx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי DeLiRiuM שמתחילה ב "זהו? חח.. רק להריץ את הפקודות..."

כמו שאמרו לך, אתה צריך לשנות את הקידוד של כל העמודים ל-UTF-8 ועדיף שתשתמש בתוכנה Notepad++ בשביל זה; אחרי שאתה פותח קובץ יש לך תחת התפריט Format אפשרות לשנות את הקידוד (אם זה עושה לך בעיות פשוט תגזור את תוכן הקובץ, תשנה פורמט, תדביק ואז תשמור את הקובץ)

אחרי שאתה משנה את הקבצים, אתה צריך גם לשנות את כל המידע שיש לך כבר בבסיס נתונים - בשביל זה אתה יכול להריץ את השאילתות שהוא אמר לך (למרות שנראה לי שיש לזה שם שמות אחרים ולא utf8), או שפשוט תוריד גיבוי של המסד נתונים, תעשה לו את אותה פעולה שאמרתי לך עם Notepad++ (ושים לב שתשתמש רק בתוכנה הזאת - תוכנות אחרות בד"כ נתקעות עם קבצים גדולים מידי) ואז תעלה מחדש

אחרי זה אתה מחפש בקבצי סקין של המערכת קובץ ששולח שורת meta לדפדפן עם ההגדרה של הקידוד, אתה צריך לשנות את ההגדרה הזאת שם ל-UTF-8 (אתה יכול לנסות לחפש עם הכלי חיפוש של ווינדוס בתוך הקבצים את המילה "windows-" ואז בקובץ שהוא ימצא לך לבדוק אם זה באמת מה שאתה צריך ולשנות שם)

בהצלחה לך =] תזכור לשמור גיבויים להכל לפני שאתה עושה משהו, חבל שזה סתם ידפק
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר