לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2006, 12:49
  OmriLavi OmriLavi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי OmriLavi שמתחילה ב "שאלה לגביי משגיח כשרות"

שמע הם לא נתנו לי הרבה אפשרויות במנילה הזאת, קיבלתי סה"כ שני תחומים , הם אמרו לי לבחור מכל תחום תפקיד אחד , אז בתחום של המשגיח כשרות היה לי שם גם מאבטח מתקנים שזה מסריח אז סימנתי כבר את המשגיח כשרות , בתחום השני היה לי נהיגה ואני אמרתי להם מזמן שאני לא מעוניין בתפקיד כזה או אחר שקשור לנהיגה.

מתחת לתפקידים האלו , היו לי 5 שאלות כמו האם אני רוצה לשרת קרוב לבית , האם יש לי רשיון וגם הם אמרו לי לבחור תפקיד אחד מתוך חוברת המידעון ולרשום אותו לפי מספר הקוד שלו , אני בחרתי ברכז מתגייסים .

ברור שאני מעדיף להיות רכז מתגייסים אבל זאת הייתה הבחירה שלי , התפקידים שהוצעו לי היו משגיח כשרות ונהג , כפי שאתה מבין לא הייתה לי ממש ברירה .

אני מקווה שביום הגיוס אז התייחסו לרצון שלי להיות רכז מתגייסים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2006, 13:06
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
רכז מתגייסים? ממש מוזר...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי OmriLavi שמתחילה ב "שמע הם לא נתנו לי הרבה..."

היו לי מיונים לזה בערך חצי שנה לפני הגיוס, אז איך לך נתנו מנילה רק חודש לפני הגיוס ועוד לא שלחת את זה? ממש מוזר...
בכל מקרה, אצלי לפחות הייתי צריך לעבור מיונים בלשכ"ג שלי בשביל להתקבל לתפקיד הזה (נכשלתי, למזלי בדיעבד...)
סה"כ זה תפקיד שבו אתה משרת בלשכ"ג (לא בהכרח הקרובה אלייך, שים לב לזה...) ואתה אחראי על כל המלש"בים שבאים לשם (זוכר את כל האלה שכיוונו אותך ואמרו לך ללכת לכאן ולשם בצו ראשון? זה בערך מה שאתה עושה...)
תפקיד של יומיות לרוב (אלא אם כן אתה גר רחוק מהלשכ"ג שאליו שיבצו אותך) ומשעמם, לדעתי לפחות...
בכל מקרה, איך זה שקיבלת מנילה כל כך מאוחר? ניסית לדחות את השירות שלך? איך זה שבפרופיל 72 אתה עדיין לא קרבי?

ישן 08-07-2006, 00:02
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אפס???
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי OmriLavi שמתחילה ב "אחי , אני יודע שאני אשמע קצת..."

אחי זה לא אפס לא לרצות קרבי, ואין מה לעשות-מי שחושב שעדיף שלא יהיה קרבי ומי שמרגיש שזה לא בשבילו, אז עדיף שיגיד את זה וייצא מקרבי...
סה"כ הקרביים הם אלו שבאמת בפועל שומרים עליי ועלייך כדי שנוכל לישון בלילה, ואוי ואבוי אם אחד מהם אפילו מרגיש לא בסדר עם זה...

ולגבי משגיח כשרות חילוני-שוב אני אומר-זה לא סביר וברגע שהצבא יראה שאתה לא מקיים אורח חיים דתי אז הוא לא יאפשר לך להיות משגיח כשרות (אתה תיפגש עם רב אם אתה תצהיר שאתה דתי ורוצה להיות בתפקיד הזה, שים לב) אז לדעתי רד מזה...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר