לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2006, 09:30
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
יעלון: ההתנתקות נבעה ממצוקה אישית של שרון!

בעוד כוחות צה"ל חוזרים לעזה, תוקף הרמטכ"ל הקודם בחריפות את ההתנהלות שהובילה לפינויה. "אלה שיזמו והובילו את ההתנתקות לא היו בעלי רקע באסטרטגיה או בביטחון. הם היו יועצי תדמית, ספינולוגים". בראיון ל"הארץ" מוסיף יעלון: "גם כשמנסים להוריד את הפלסטינים מגבנו - הם דוקרים"

"הציבור הישראלי תמך ברובו בהתנתקות גם משום שעיוורו אותו וסימאו אותו וסיממו אותו וגם מפני שיש בו רצון אמיתי להשתחרר מעול הסכסוך ולחלק את הארץ. אבל עלינו להבין שגם כאשר אנו מנסים להוריד את הפלסטינים מגבנו הם לא יורדים מגבנו אלא דוקרים אותנו. אסור לנו לרמות את עצמנו. אנחנו חיים במזרח התיכון. אנחנו לא יכולים להתבצר מאחורי גדרות וחומות. לכן אין באמת חד צדדיות. גם כאשר אין הידברות עם שכנינו יש אתם אינטרקציה. כל צעד שלנו משליך עליהן. וכאשר הצעדים הם נסיגה ונסיגה ונסיגה אנחנו משדרים חולשה. ומי שמשדר חולשה במזרח התיכון הוא כמו חיה חלשה בטבע: מתנפלים עליו. לא מניחים לו אלא מתנפלים עליו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271887,00.html

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 06-07-2006 בשעה 09:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-07-2006, 11:27
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
העוות לעולם יחיה אצלך
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כרגיל, שקר. הוא סולק ללא כל בושת פנים, אחרי שהתנגד לגירוש אנשים כחיפוי על שחיתות"

1. לעולם לא תמכתי ואינני תומך בטרנספר - מבחינתי כל אחד יכול לגור במקום מושבו ולחיות על פי כללי וחוקי המקום.
2. בשום פנים ואופן לא חגגתי את סבלם של המוחזרים לשטחה של מדינת ישראל. כאבתי ואני כואב את סבלם, שנגרם כתוצאה מהטעייתם ע"י מנהיגיהם ורבניהם.
3. אין שום קשר בן שחיתות, עליה חייבים לעמוד לדין, לבין ההתפקחות שעבר שרון. דוקא העבר ה"מפואר" שלו לימד אותו שלא רק בכוח תפתר הבעיה. הוא התעלה על כל האחרים, שהמחבלים ממשיכים להתוות את דרכם.
4. אני כואב את כאבם של הילדים שהלכו שבי אחרי אמונתם העוורת בשליחי האלוהים ש"האירו" את דרכם. אני מקווה שאותם השליחים יפנימו את הלקח ויפנו את מרצם לקבלת הדין מתוך ההבנה, שהחלטות ממשלה חייבים לקבל.
אני מדגיש שכל פעילויות המחאה החוקיות לגיטימיות - אין בהן כל פסול. אבל כאשר מגיע רגע האמת חייבים להשמע אפילו ב"חריקת שן".

ישן 06-07-2006, 12:23
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה יודע שיהודים יירצחו ע"י הערבים, ולכן אתה מוכן שימשיכו להיות שם (לא לחיות שם...)
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "העוות לעולם יחיה אצלך"

1. אתה תומך בטרנספר - כתבת שתי תגובות למעלה שאתה שמח על ההתקפלות, ורק אתמול העלית אשכול
שמחה לאיד על המגורשים.
2. חגגת. האשכול הוא עדות לקלונך.
3. שרון לא התפכח סתם לפתע (אגב, עשה משהו עם העברית שלך, זה מזעזע...). באמצע 2003 הוא עוד
טען שנצרים היא כמו ת"א, ואז כעבור חודשיים ראה את האור? אפילו אתה יודע יותר טוב...
מה שקרה זו חקירה פלילית נגדו. בגיל 75 לא משנים עמדות סתם כך.
אתה טענת כאן שהשחיתות פחות חשובה מהמעשה הזה, ועל כן רצוי להמתין ולא להפריע למשימה הקדושה
של הגירוש (ניסוח שלי...).
4. אתה צוהל על כאב הילדים. אתה מוכן להפגנות, אבל מקבל את הדין ברגע שיש הכרעה? אם הרוב ידרוש
לגרש את הערבים מפה, ויצפה ממך להעביר את ביתך לאחד מאלה שצהלת על גירושו - האם תקבל את
הדין ותעבור לחראווילה?
ישן 06-07-2006, 12:09
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
גם כשרפול קיבל את דרגת הסא"ל שלו, החברה הרימו גבה.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי trionax שמתחילה ב "למרות שההערה של יעלון מתאימה לדעות שלי, עדיין אני לא סומך עליו."

למרות זאת הוא היה רמטכ"ל לא רע. גם מופז היה לא רע. הדרג המדיני קרא הייטב את "יכולתו" בנסיגה מלבנון וכך העמיסו עליו גם את ההתנתקות, טוב, היה לו כבר נסיון...
אולי שכחת מאין בא מופז. ריענון: ליכוד.
את דיעותיו כבר שינה כמו גרביים, עד שהפך ללא ממש חשוב - שר התחבורה.
יעלון, גם הוא היה רמטכ"ל לא רע בכלל, בהתחשב שידיו היו כבולות בשנה האחרונה לכהונתו ע"י הדרג המדיני. בעצם, מה שמבדיל היום את יעלון ממופז, זאת העובדה שיעלון לא שינה תפיסתו בניגוד למופז.
לא אז ולא היום. היום פותח יעלון את פיו מאחר ופנו אליו מהמדיה, לאחר שהוברר כי הוא חזה את הנולד...
נו טוב, לא היה קשה לחזות את החזרה לעזה, מסכים?

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 06-07-2006 בשעה 13:03.
ישן 07-07-2006, 00:17
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
משום שמופז הוא אכן טיפוס שמשנה את דעתו כל יום עלפי
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי trionax שמתחילה ב "למרות שההערה של יעלון מתאימה לדעות שלי, עדיין אני לא סומך עליו."

הרוח כמו שבשבת (לומדים את זה כקצין בכיר בצבא, ללקק לקצין מעליך) עלפי המניע
הפרטי הנמוך ביותר ויעלון לא, הוא הוכיח זאת בשנים האחרונות בצורה די משכנעת -
עקב יושרו זה אני רוצה לראות אותו בליכוד מהר ככל האפשר למרות שהוא לא בדיוק
ביתרי.

אם אתה רוצה להעריך יותר ברצינות איש ציבור תנסה לשמוע אותו בארועים ציבוריים
או לקרא דפי עמדה, ספרים שהוא כתב (אם כתב).

ההשוואה בין יעלון למופש נראית לי מצחיקה.

באופן כללי, הצבא בדרך כלל מנפק מופזים ואיציק מורדכי ודני יתומים - גאונים בעיני
עצמם בלבד - שומר נפשו ירחק.

נערך לאחרונה ע"י תפוחים בתאריך 07-07-2006 בשעה 00:22.
ישן 06-07-2006, 13:31
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
הכוונה לדוקרים בגב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "יעלון: ההתנתקות נבעה ממצוקה אישית של שרון!"

הניסוח של בוגי מקורו באגדה שמספרת על:

עקרב שישב על גדת התעלה והביט בערגה לעבר סיני אליה חפץ להגיע,אך מחסום המים העצום מנע זאת ממנו.
לאחר ימי המתנה רבים ראה העקרה גמל מהלך לידו,פנה העקרב לגמל וביקש ממנו שיעביר אותו לצד השני של התעלה.
"אני ניראה לך טיפש,אתה עלול לעקוץ אותי כשנהיה באמצע ואני אמות" עונה הגמל.

"תחשוב בהגיון " אומר העקרב,"אם אני אעקוץ אותך,אתה תטבע ואני יחד איתך,לא כדאי לי".

חוכך הגמל בדעתו ומגיע למסקנה-וואלה יש הגיון בדבריו,מעלה את העקרב על גבו ומתחיל לשחות לצידה השני של התעלה..........ככה איך שהם באמצע התעלה במקום הכי עמוק חש לפתע הגמל סידרה של דקירות בגבו והחל צורח מכאבים " מה עשית,עכשיו שנינו ניטבע למוות,למה,אתה הבטחת לי".

"הלו תתעורר" משיב העקרב,"פה זה המיזרח התיכון וככה דברים נעשים פה..."
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:35

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר