לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-07-2006, 20:05
  פיסטוק חלבי פיסטוק חלבי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
ירפ"א ב' -פסיכולוג -ערעור

שבוע שעבר היה לי ירפ"א ב' את שלב הפסיכולוג- לא עברתי.
אם תוכלו בבקשה לעזור לי למה נראה לכם שלא עברתי, אני ארשום מספר סיבות שלדעתי לא עברתי - אם תוכלו לעזור לי: האם הסיבות הגיוניות, למה לדעתכם לא עברתי? ומה עלי לשדר לפסיכולוג בראיון הבא?
יש לציין שהגשתי ערעור ואני אמור לקבייל ראיון חוזר.
סיבה ראשונה: במהלך הראיון דיברתי חלש שידרתי חוסר בטחון- יש לציין כי הייתי נורא עייף מכיוון שלא נרדמתי כי התרגשתי...
סיבה שניה: במהלך הראיון היא ביקשה שאספר לה על תנועת הנוער שהיתי בה וסיפרתי לה על הרבה דברים שעשיתי בתנועה - יכול להיות שהיא חושבת שאני ממציא כי סיפרתי לה הרבה דברים שאני עושה ובאמת אני עושה.
סיבה שלישית: במהלך הראיון היא שאלה אותי מה היה קורה אם לא היתי בטיס אז אמרתי לה סיירת מטכ"ל במהלך הראיון יצא לי להגיד עוד סיירת מטכ"ל - יכול להיות שהיא הסיקה שאני רוצה מטכ"ל ולא טיס- למרות שזה ההיפך מכיוון שאני חושב שאני אתרום את מלוא יכולתי בטיס.
סיבה רביעית: היא שאלה אותי איך היה לי הסימולטור אמרתי לה שבסדר אך יכולתי יותר, יכול להיות שהיא הסיקה שאני לא בטוח בעצמי?
אז זהו חבר'ה אני מקווה שתעזרו לי: אם הסיבות הגיוניות?, למה לדעתכם לא עברתי? ומה עלי לשדר לפסיכולוג בראיון הבא?
תודה וערב טוב.

נערך לאחרונה ע"י פיסטוק חלבי בתאריך 09-07-2006 בשעה 20:26. סיבה: זה עם תוכן!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-07-2006, 23:29
  ohadbx ohadbx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.04
ממה שסיפרת (מטכ"ל, תנועת נוער, שאלות על המבחנים הקודמים)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פיסטוק חלבי שמתחילה ב "ירפ"א ב' -פסיכולוג -ערעור"

לא נשמע משהו שיכל ספציפית להפיל אותך.
לדעתי הם שופטים יותר לפי תנועת גוף ואופן הדיבור מאשר התוכן עצמו (כמובן שגם לתוכן עצמו יש חשיבות).
בראיון החוזר דבר בקול ברור שמקרין בטחון עצמי. אל תתן לה לבלבל אותך עם כל מיני שאלות סותרות או מלחיצות ("למה כתבת ככה ופה כתבת ככה?" מצד שני אם אתה יודע שסתרת את עצמך בשאלון הפסיכולוגי כדאי שתבוא עם תשובות מוכנות).
תדגיש כמה שיותר (כמובן שלא בהגזמה) את הרצון שלך לשרת ולתרום כמה שאתה יכול, ומכיוון שטיס זה הכי איכותי ודורש הכי הרבה מבנאדם- לשם אתה מכוון ושם אתה חושב שתוכל לתרום הכי הרבה מעצמך.

ולא הבנתי- הערעור שלך כבר התקבל? כי בהודעה הפרטית ששלחת לי נשמע כאילו עדיין לא ערערת אפילו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר