לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 08-07-2006, 22:26
  Amtai04 Amtai04 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 16.10.05
הודעות: 20
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מהונדס שמתחילה ב "דחיית גיבוש יהל"ם לאחרי טירונות"

אם הדאגה שלך היא לגבי כושר ודברים כאלה אחי, אלא אם כן המצב שלך פשוט נוראי ואתה רץ 2000 ביותר מ-11 דקות או משהו... אין לך מה לדאוג.


קח בחשבון שהשבועיים הראשונים של הטירונות נחשבים כשבועות מס' מינוס אחד, ואפס. כלומר שהגיבוש שהוא בשבוע השלישי לטירונות הוא חודש לאחר הגיוס שלך, לדעתי זה דבר טוב כי אתה מתרגל למערכת הצבאית ובמהלך החודש הזה כבר התמודדת עם אתגר מנטלי חדש כך שנושא כמו גיבוש לא יהיה כזה חדש לך.
אני לא מציע לך לעשות את הגיבוש אחרי הטירונות מכמה סיבות:
1. הרבה פעמים הבנתי שלא נותנים לאנשים לצאת מהמחלקות\פלוגות שלהם בגדוד בגלל צורך בחיילים (בקיצור בעיות סד"כ), אפילו שיש איתי בצוות מישהו שהתגייס במרץ 05 וכבר סיים מסלול בהנדסה ואז הצטרף אלינו (אני נוב' 05).
2. פשוט לא כדאי, בגלל שהגיבוש הוא לא כמו בחטיבות החי"ר שם הגיבוש הוא בתקופת הטרום טירונות, אז צריך להמתין גם חודש מהאימון המתקדם ואז לבצע את הגיבוש, המשמעות של כל זה, אתה מפסיד את התקופה של הטירונות יחידה של יהל"ם שהיא אחרי הטירונות הבסיסית בבהל"צ. מה לעשות שזה שלב שאסור להפסיד (פרט למקרים נדירים ששמעתי עליהם, בכל אופן, לא במחזור שלי) וישלחו אותך לדח"ש הביתה ל-3 חודשים כדי להצטרף למחזור גיוס של נוב' 06... לא נראה לי כדאי אחי.

גם ככה, מחייבים את כל מי שיצא לגיבוש (מי סיים ומי שפרש) ואת כל מי שלא יצא לגיבוש לחתום על טופס ויתור על יהל"ם לא משנה מה. הסיכוי לצאת לגיבוש בעתיד תלוי בכל מיני גורמים שחלקם לא רק תלויים בכמה תשקיע וכמה טוב תהיה, ההזדמנות היחידה שבה באמת הכל תלוי בך היא לעשות את הגיבוש בטירונות ולגמור עם זה.

לגבי השאלה שלך על השבוע השני ואז לעשות בשלישי, שטויות, אין דבר כזה. יש גיבוש אחד לכל מחזור גיוס, יכול להיות שזה יהיה בשבוע השני לטירונות ולא בשלישי, אבל בטח שלא גם וגם.

עוד טיפ לגבי הגיבוש, תהיה עצמך, אל תשחק אותה משהו שאתה לא, תן הכל ובאמת אל תוותר גם כשהכי קשה והכי כואב לך, זה נגמר בסופו של דבר. אתה תראה שאנשים ששיחקו סוג אופי מסוים בגיבוש מתגלים מאוחר יותר, אי אפשר להסתיר דברים כאלה.

שיהיה בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 10-07-2006, 13:25
  מהונדס מהונדס אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.07.06
הודעות: 27
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מהונדס שמתחילה ב "דחיית גיבוש יהל"ם לאחרי טירונות"

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
אתה עזרת לי ממש.
ד"א אני לא ממש אוהב או מבין איך שאנשים קובעים את הכושר של בן אדם לפי ריצת 2000, אני אישית רץ 2000 ב-6.20 באמצע היום אם שמש (עוד כמה ריצות כאלה ויהיה לי את השיזוף שרציתי) אבל שכיבות סמיכה, מתח ובטן אני לא עושה בכלל (מתח-בקושי 3, סמיכה- 20 אם אמא שלי היית בצרה ואני הייתי חייב לעשות, בטן-משהו כמו 30).
שאני רק אבין אותך, אתה משרת היהל"ם? אם כן, אז איפה בדיוק (יעל,ס"פ,סמור)?
יש לך אולי המלצות לאן כדי לי ללכת (אחד משלושת היחידות שציינתי למעלה) ?
ואם אתה יכול לספר לי קצת אל האימונים וההכשרות שיש לכם שמה זה יהיה מצויין.
ושאלה אחרונה שממש אבל ממש מעניינת אותי, יחידות ביהל"ם עוברים לוט"ר (קורס לוחמה בטרור) ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר