לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2006, 14:44
צלמית המשתמש של Rana
  Rana Rana אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "ממש לא הבנתי את התגובה שלך"

יכול להיות שאתה פשוט לא מסכים איתי, אבל למקרה שלא הבנת כי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב, כוונתי בתמונה בייתית לא לתמונה מכוערת וחסרת משמעות, אלא לתמונה שנראית טבעית, אמיתית והיא יכולה להיות יפה. לרב בפורום כשמישהו כותב פרוטרט רואים מצולם בתאורה מחייך ומסתכל למצלמה או עושה מבט מיוחד בכוונה. זה נחמד, אבל אני בהחלט מעדיפה פרוטרטים יותר אישיים, אנושיים כאלה, כמו התמונה הזו שהיה בה משהו שמצא חן בעיניי.
אני לא למדתי צילום, אני ממש בתחילת דרכי ובינתיים לא כל כך אוהבת את התמונות המושלמות, מבחינת השטח והמיקום של כל דבר. זה נראה לי משעמם, אבל נו, או שזה ישתנה עם הזמן והנסיון, או שלא.

Blue, songs are like tattoos
Ink on a pin, underneath the skin
An empty space to fill in

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2006, 22:06
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Rana שמתחילה ב "יכול להיות שאתה פשוט לא מסכים..."

יש כאן שני נושאים.
1. תמונות מושלמות משעממות אותך. נראה לי שהתכוונת לתמונות ששומרות בקפידה על כל כללי הקומפוזיציה. אוקיי, בשביל זה לומדים את הכללים - כדי שיהיה אפשר ללמוד לשבור אותם. זה לא חוכמה להתעלם מהכללים (שנקבעו, בסופו של דבר, ע"י נסיון קודם של אחרים) ופשוט לזרוק תמונה. היופי הוא ללמוד מהנסיון של הצלמים לפנינו, ומתוך כך לפתח את הסגנון האישי שלנו.

2. את אומרת שהתמונה הזו נראית לך טבעית, בניגוד לצילומי האופנה וכדו' שמועלים לכאן לפעמים, שנראים מלאכותיים מבחינת מבט, עמידה או כל דבר אחר.
אני מסכימה איתך, אבל אני מסכימה גם עם המגיבים מלמעלה שאומרים שהתמונה הזו לא עשויה היטב ולא נעימה לעין. השילוב הנכון הוא תמונה שנראית טבעית וגם עשויה היטב. יש לא מעט צלמים מהפורום שהצליחו לעשות את זה. אני לא מתכוונת לתמונות מושלמות, אבל תמונות יותר טובות מזו בהחלט אפשר להוציא (ולשמור על הטבעיוּת). למשל, אם אור היה קורא לאבא שלו, האב היה מסתכל על מצלמה ואור היה יורה (לאחר שתכנן את הקומפוזיציה כשאבא שלו לא הסתכל עליו). כך היתה יכולה לצאת תמונה טבעית שבה המבט של האוביקט מופנה אל המצלמה. לחילופין, הוא היה יכול להשאיר מקום ריק מימין לאב (בכיוון של המבט). זה לא היה גורע מהטבעיות, אבל היה נותן לעין תחושה נעימה יותר.

הנה סט שצילמתי לפני כמה זמן בגן ילדים. שום תמונה לא מבויימת, הילדים פשוט שיחקו בחצר ואני צילמתי אותם. מהסיבה הזו התמונות נראות טבעיות. אבל גם הצד טכני לא קופח כאן. התמונות האלה לא מושלמות, אבל יש כאן הקפדה על כללים כלשהם, שגרמו לתמונות להיות נעימות יותר לעין.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=192863
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר