לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-07-2006, 18:19
  rony dl rony dl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.06
עינייני צבא, כמה שאלות קטנות.

שלום לכם.

יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

- לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא.
היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס.
למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח?
והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה?

- ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר?

- איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא?
אני פשוט לא מסוגל לסבול את הנעליים של הצבא (הם כבר זכו לעלות עלי פעם)
אבל הבעייה היא שאין לי ממש תרוץ לזה.. אין לי בעיות ברגליים או משהו בסיגנון.. (אני גבוה ויש לי כפות רגליים יחסית גדולות זה עוזר?

תודה רבה לעוזרים

--
אני יפרט קצת ויעשה סדר בבלגן. (בשביל הנקניקיה)

הפרופיל שלי כרגע נע בין 64 ל 45, זה עוד לא סגור אבל כנראה שזה יהיה 45
ליפני ימים ספורים עשיתי את הבדיקה של המיגרנה ועכשיו אמרו לי שעלי לשלוח את התוצאות לאנשהו.. (לשכת גיוס?) מכיוון שזה עלול להשפיע על הפרופיל..למישהו יש מושג עד כמה זה משפיע?

אני לא אהיה קרבי, המטרה שלי היא להתקבל לממר"ם.

אני צריך את הדחייה גם מהסיבה שאני רוצה לשפר מקצוע או שניים גם מהסיבה שעוד לא הספקתי לבצע את החופשה שאני ומשפחתי תיכננו כל השנה וגם מהסיבה שעד לפני זמן קצר יצא לי להרגיש את החופש. (לימודים)
אשמח מאד אם תייעצו לי איך להסביר לצהל שאני מאד מאד רוצה לקבל דחייה בכדי שהם אכן יאשרו אותה.

תודה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-07-2006, 22:33
צלמית המשתמש של Loozi
  Loozi Loozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Loozi
טוב אז ככה ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rony dl שמתחילה ב "עינייני צבא, כמה שאלות קטנות."

1)את הטופס עם הבדיקות אתה צריך לשלוח בפקס ללשכת גיוס.
2)בקשר לדחיית גיוס גבר הצבא זה לא תוכנית לבקשתך, כדי לדחות גיוס אתה צריך שתיהיה לך סיבה ממש טובה (והסיבות שלך לא טובות) כי יש הרבה אנשים שרוצים לדחות גיוס או להקדים גיוס ...קיצר אחי בנסיבות שלך לא ידחו לך לעומת זאת אם נפצעת או משו ואתה מביא מסמכים מרופא וכו' אז יש סיכוי שידחו לך ...
3)אני לא הכי יודע... אבל גבר לכולם הנעליים לא נוחות נגיד ככה לא רק לך ...

ישן 13-07-2006, 22:52
  botox botox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
שאלה בבקשה.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Loozi שמתחילה ב "טוב אז ככה ..."

מצטער להדחף לך לדיון אבל יש לי שאלה בנושא:

שלחתי מכתב בקשה לדחיית גיוס בצירוף מסמכים רפואיים אשר מעידים על בעיה רפואית שאני רוצה לפתור לפני הגיוס שלי לצה"ל (הגיוס שלי הוא ב8.8).
שלחתי את הטפסים וקיבלתי טלפון מהלשכה שהם ביקשו שאני אפקסס את התאריך של הניתוח ואז הם יקבעו אם הגיוס שלי נדחה.
הלכתי לבית חולים וקבעתי תאריך לניתוח (אשר ישנה את הפרופיל הרפואי שלי) הניתוח הוא לתאריך ה20.8.
פיקססתי להם היום את המסמך שמעיד על הניתוח בתאריך זה.

אז מה אתם אומרים אני יכול להיות רגוע ב100% שהם ידחו לי את הגיוס?
כי לפי מה שהם דיברו איתי בטלפון הבנתי שרק אני צריך להראות להם את מועד הניתוח ואז הם דוחים.
ואם אחרי הניתוח הפרופיל הרפואי משתנה אז שיבוצי לצה"ל משתנה בהתאם? או לאן שהייתי מיועד להתגייס לשם אני יגוייס.

תודה רבה!
ישן 14-07-2006, 11:00
  botox botox אינו מחובר  

תגובה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי botox שמתחילה ב "שאלה בבקשה."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי botox

שלחתי מכתב בקשה לדחיית גיוס בצירוף מסמכים רפואיים אשר מעידים על בעיה רפואית שאני רוצה לפתור לפני הגיוס שלי לצה"ל (הגיוס שלי הוא ב8.8).
שלחתי את הטפסים וקיבלתי טלפון מהלשכה שהם ביקשו שאני אפקסס את התאריך של הניתוח ואז הם יקבעו אם הגיוס שלי נדחה.
הלכתי לבית חולים וקבעתי תאריך לניתוח (אשר ישנה את הפרופיל הרפואי שלי) הניתוח הוא לתאריך ה20.8.

כי לפי מה שהם דיברו איתי בטלפון הבנתי שרק אני צריך להראות להם את מועד הניתוח ואז הם דוחים.
ואם אחרי הניתוח הפרופיל הרפואי משתנה אז שיבוצי לצה"ל משתנה בהתאם? או לאן שהייתי מיועד להתגייס לשם אני יגוייס.

תודה רבה!
ישן 14-07-2006, 16:13
  botox botox אינו מחובר  

תענו לי בבקשה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rony dl שמתחילה ב "עינייני צבא, כמה שאלות קטנות."

תודה רבה!
ישן 14-07-2006, 16:20
  ס. רמ"ד לשעבר ס. רמ"ד לשעבר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.06

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rony dl
שלום לכם.

יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

- לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא.
היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס.
למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח?
והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה?

- ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר?

- איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא?
אני פשוט לא מסוגל לסבול את הנעליים של הצבא (הם כבר זכו לעלות עלי פעם)
אבל הבעייה היא שאין לי ממש תרוץ לזה.. אין לי בעיות ברגליים או משהו בסיגנון.. (אני גבוה ויש לי כפות רגליים יחסית גדולות זה עוזר?

תודה רבה לעוזרים

--
אני יפרט קצת ויעשה סדר בבלגן. (בשביל הנקניקיה)

הפרופיל שלי כרגע נע בין 64 ל 45, זה עוד לא סגור אבל כנראה שזה יהיה 45
ליפני ימים ספורים עשיתי את הבדיקה של המיגרנה ועכשיו אמרו לי שעלי לשלוח את התוצאות לאנשהו.. (לשכת גיוס?) מכיוון שזה עלול להשפיע על הפרופיל..למישהו יש מושג עד כמה זה משפיע?

אני לא אהיה קרבי, המטרה שלי היא להתקבל לממר"ם.

אני צריך את הדחייה גם מהסיבה שאני רוצה לשפר מקצוע או שניים גם מהסיבה שעוד לא הספקתי לבצע את החופשה שאני ומשפחתי תיכננו כל השנה וגם מהסיבה שעד לפני זמן קצר יצא לי להרגיש את החופש. (לימודים)
אשמח מאד אם תייעצו לי איך להסביר לצהל שאני מאד מאד רוצה לקבל דחייה בכדי שהם אכן יאשרו אותה.

תודה מראש

לגבי השאלה הראשונה - הפקס הוא 03-7377070 . זה בתל השומר.
לגבי השאלה השנייה - תתקשר ללשכת הגיוס שלך .
לגבי השאלה השלישית - העלת פה נקודה מאוד רגישה. אם אתה רוצה חוות דעת די מקצועית - תשכח מזה! :-) לא תקבל נעליים אחרות, אלא אם כן יזהו אצלך בעייה ממש רצינית בכפות רגליים.
ישן 21-07-2006, 23:28
  rony dl rony dl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "אתה לא צריך אישור, אתה חייב..."

חזרתי, מצטער על האיחור.. טיפלתי בכל העיניינים הדחופים.

אז ככה קודם כל שוב תודה על כל העזרה! חסכתם לי המון זמן וכאב ראש.

שלחתי את הפקס הם קיבלו אותו ומטפלים בו.. הכל בסדר עם זה.. (אגב מה הם בידיוק יעשו עם זה? אני צריך להתקשר אליהם ולבבר מה יש להם להגיד או משהו בסיגנון?)

בקשר לטיול הייתי צריך לחדש את הדרכון שלי.. וואי איזה כאב ראש זה היה.. אבל גם זה טופל.

עכשיו כל מה שנשאר זה להזמין כרטיס ולקוות שיהיו מקומות פנויים כמה שיותר מוקדם.. אני יחזור בערך שבוע+ לפני תאריך הגיוס שלי.. הכל יהיה בסדר עם זה נכון? ואני באמת לא צריך שום מסמך משום מקום?? (אני פרנוייד.. חח)

ובקשר לדחיית הגיוס.. איזה סוג של רוח עלי לעשות בידיוק? :+)
יעזור לי מאד אם תפרטי\תפרטו קצת יותר..

ואגב אני מתכוון ללמוד לפסיכי גם.. אני יודיע לצבא.
שאלה קצת Off Topic איפה עלי להירשם כדי לעשות את המבחן ומאיפה עלי לילמוד?

Thank You All

נערך לאחרונה ע"י rony dl בתאריך 21-07-2006 בשעה 23:31.
ישן 22-07-2006, 00:15
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rony dl שמתחילה ב "אחלה אז אני רק צריך לקוות..."

לא עשיתי פסיכומטרי אז אין לי מושג על זה, מצטער
לגבי מה להגיד בלשכת גיוס-דבר ראשון תבוא אליהם פנים אל פנים, שלא יוכלו לנתק לך בפרצוף.
תתחיל לדבר על זה שאתה רוצה לשפר בגרויות ולעשות פסיכומטרי כדי לקדם את עצמך ואולי לעזור לצבא עם הכישורים שלך שתקבל בגלל הבגרות המשופרת, שזה חשוב לך מאוד...
תזיין להם הרבה בשכל כמה שאתה יכול, וככה יש סיכוי לא רע שיאחרו לך...
דרך אחרת לדחות שירות זה לצאת לשנת שירות ולקבל דח"ש של שנה בערך (אם זה ממש חשוב לך אז צא לשנת שירות, חכה שתקבל את הדחייה ואז תצא מהשנת שירות).
בכל מקרה, אני ממליץ לא לדחות, עדיף להתגייס כמה שיותר מוקדם אם תשאל אותי, ואם ידחו לך אז קח בחשבון שזה יהיה מינימום לנובמבר, ואפילו למרץ אולי, אז קח את זה בחשבון. זה לא שהם יידחו לך עד שתסיים את הפסיכומטרי ואז יגידו לך להתגייס

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר