בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jamoosy שמתחילה ב "אני לא אוהב להשוות אבל זה חשוב - עוקץ או יהל"ם?"
בגדול עוקץ צריך אהבה גם לכלבים אבל ממש ולא כל אחד מתאים לזה, אם אני במקומך הייתי הולך ליהל"ם גם כי זה איכשהו הקצפת של חיל ההנדס ונראה לי שאפשר ללמוד הרבה משם, הם משתמשים בציוד שאין בכל מקום אחר.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי F15 שמתחילה ב "בטח נפלת מחובלים או מטייס, אני מניח שחובלים."
גם על הניחוש שאני קשור לחובלים
כן זה ברור לי שיהל"ם מבחינת סיירת הרבה יותר מטורפת בכל מה שקשור להקצאות, מבצעיות, כלים ואמלח"ים
אבל העניין הוא שאני שם כבר, ואם אני רוצה לנסות להגיע לעוקץ (ע"י דיבור עם ק.מיון או ללכת לחי"ר מכ ולצאת לגיבוש ולקחת סיכון) בכל מקרה כזה אני מוותר רשמית על יהל"ם.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי אבי :) שמתחילה ב "[font=Verdana]עוקץ לא משו..."
מצד אחד
ציטוט:
עוקץ לא משו מביחנת הרבה דברים..
מצד שני
ציטוט:
שני היחידות הם יחידות מהשורה הרישונה
לפחות אל תסתור את עצמך, ובכל מקרה להגיד "עוקץ לא משהו" זה משפט של מלש"ב (אתה חייל/משוחרר במקרה?). מאיפה המידע הזה בדיוק??? אפשר בסיס למידע הזה בבקשה? יש מקום שרשום ש"עוקץ לא משהו"???
אחרת אם יקרה לך משהו שלא תאהב אתה סתם תתייסר על זה...
לא משנה מה יאמרו לך שתי היחידות יחידות מעולות וכבודן במקומן מונח ואין אחת טובה יותר מהשניה...
אם עוקץ נשמע לך טוב יותר ומסלול מעניין יותר אז לך על זה! בכל אופן שיהיה בהצלחה אחי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jamoosy שמתחילה ב "אני לא אוהב להשוות אבל זה חשוב - עוקץ או יהל"ם?"
הסיבה העיקרית שהייתי הולך ליהלו"ם זה בגלל החברה
מפתחים צוותים ביהלו"ם ובעוקץ יותר עבודה לבד כי הם עובדים עם כל יחידה בצה"ל
אבל לא הייתי באף אחד מהם ולך אם הלב.
בגדול, תערוך חיפוש על כל אחת מהיחידות ותחליט בעצמך.
אין מה להשוות, לכל יחידה ייעוד משלה, ותכנים שונים..
בנוסף, אין לי ראש לוויכוחים ילדותיים ולכן אני מגדיל ראש ונועל כבר מעכשיו.