לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2006, 23:54
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
מגלן אצלנו כן יורדים מחזור גם יחטיות צנחנים ודובדבן....
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי master שמתחילה ב "רק במגלן אם אני לא טועה לא..."

גדס"ר גולני לא יורדים מחזור מטכ"ל לא יורדים מחזור אגוז לא יורדים מחזור פלס"ר 7 לא יורדים מחזור ש13 לא יורדים מחזור כמו כן מי שיוצא בהקצאה שנייה לא משנה מאיפה לא יורד מחזור

אבל זה די נזיל כי זה הכל תלוי בצרכים של היחידה... בגדס"ר גולני למשל...לא מורידים מחזור כי המפקצי"ם רוצים שתהיה להם שליטה מי החובשים שיצאו ויחזרו אליהם...
מה שקרה במקומות אחרים אולי גם אצלנו זה שמי שלא רוצים אותו שולחים אותו לחובשים ו"נפטרים ממנו" כי הוא יורד מחזור ואז כל החובשים הם הבלאי של המחלקה במקרה הטוב במקרה הרע הם לא מסיימים מסלול והצוות הופך להיות צוות מושבת ומסורס כי עד שאין לו חובשים הוא לא יוצא למשימות או שהוא מספח חובשים מצוותים אחרים בכל מקרה זה שיטה לא הכי טובה
אז אצלנו החליטו פשוט לשלוח בסוף הטירונות 2 חובשים מכל מחלקה ולהחזיר אותם באמצע אימון מתקדם ולהשלים להם הכל במרוכז...לא שיש הרבה מה להשלים כי עם כל המצב אין אימונים ואין כלום

נערך לאחרונה ע"י שולה מוקשים בתאריך 30-07-2006 בשעה 00:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-07-2006, 00:23
  משתמש זכר dggs dggs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי master שמתחילה ב "רק במגלן אם אני לא טועה לא..."

חמשו'שים לפנים...?
טוב.... זה גם מה שאמרו לי...

חארטא.
לי היו כולה 3 חמשושים ב4 חודשים של קורס וזה לקח חודשיים לקבל את הראשון. (אבל כן היו אפטרים כמעט כל שבוע ויומיות לכמה ימים פה ושם...)
אגב, לא כל הקורס מתחפשנים... בחודש חודשיים הראשונים לומדים בצורה מאוד אינטנסיבית(8 בבוקר עד 9-10 בלילה) עם קצת מאוד זמן פנוי לעומת החלק האחרון של הקורס, שזה די מתהפך...

קורס חובשים קרביים של צה'ל מלמד אותך הרבה יותר חומר מהקורס של מד'א. אם אני לא טועה, במד'א למשל, לא מלמדים כלום על טיפול בשגרה שכולל גם חיסונים, שאיבות דם וכל השטויות האלה. (תקן אותי אם אני טועה)
קיצר, לא מעניין את הצבא מה כבר עברת... אתה פשוט תדע חלק מהחומר לפני אחרים. עד כמה שאני יודע זה עובד גם להפך עם מד'א...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר