02-08-2006, 13:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.07.06
|
|
|
מלחמה נגד חיל הרפואה
חברה שלי כפי שחלק מהקוראים בפורום יודעים התגייסה לפני שבועיים בתור חובשת.
לאחר שדיווחה על כך שהברך שלה במצב קשה עד קשה מאוד, עדיין נתנו לה להתגייס לחיל הרפואה ולעשות טירונות 02. בגלל שהיא כ"כ רצתה והמוטיבציה שלה הייתה בשמים היא עשתה את הטירונות ועברה אותה בהצלחה ביום שלישי, למרות שהיה לה מ א ו ד קשה עם הברך.
היום, לאחר סיום הטירונות וההשבעה שהייתה ביום שלישי, היא הלכה לקבל את הספר של חיל הרפואה שממנו היא הייתה צריכה להתחיל ללמוד לקראת המבחנים. היא התחילה ללמוד ולפתע נקראה לחדר ע"י המפקד של החיל שאמר לה כי הוא אינו יכול לגייס אותה בגלל המצב בברך שלה. היא במשך שעה ניסתה לשכנע אותו שהיא מסוגלת ושרק "יתנו לה הזדמנות". הוא אפילו אמר ש"אותי שכנעת, אבל את צריכה לשכנע את הוועדה הרפואית". המסמך היחידי שיש לה היא כבר שלחה ובוא נאמר כי "פעולה פיזית עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך לברך". המפקד סירב לגייס אותה כדי שלא יקרה לה משהו. היא המשיכה וטענה כי הטירונות הרבה יותר קשה מקורס החובשים שאותו היא אמורה להתחיל אבל הוא פשוט לא יכל לעשות כלום.
השאלה שלי היא אליכם חבר'ה: האם היא יכולה לעשות משהו? בעיקרון בשעות הקרובות אמורים לשלוח אותה לבקו"ם להתגייס עם מחזור חדש, להיות פקידה... (פרופיל 45 בגלל הברך).
זה כמובן ישבור אותה מאוד קשה כי היא הסתדרה נפלא עם הבנות במחזור שלה וגם רפואה היה החלום שלה.. היא בכתה לי המון בטלפון ואני מנסה למצוא כרגע כל דרך לעזור לה. אנא, עזרו לי אם אתם יכולים...
תודה רבה מראש.
|