לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2006, 13:07
  ליאור וקנין ליאור וקנין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.06
תאכלס אני יגיד לך
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Loozi שמתחילה ב "חבר שלי שהפציץ בגיבוש אמר שהיא קשה אבל הוא ציפה ליותר"

כשאתה יושב בבא"ח עם חברה שעשו את הגיבוש הם מספרים לך כאילו אתה יוצא עכשיו למינימום

מלחמת עולם שלישית....

אבל כשאתה מגיע אתה רואה שזה לא כמו שאנשים אוהבים לנפח

אבל שלא תבינו אותי לא נכון!!

מי שלא בא עם ראש נעול שהוא הולך לסיים את הגיבוש פשוט לא סיים.....

אני סחבתי מתיחת שריר עצבנית בדו ראשי במשך יומיים ועם דמעות המשכתי ולמרות הכל סיימתי

כי פשוט אני לא מכיר את המושג הזה לפרוש

ולעומת זאת היו אנשים שטיפה ירד להם דם מהרפקים וכאבו הידיים והברכיים מהזחילות אז החליטו שזהו!! חרב עליהם עולמם ושהם לא יכולים יותר......

הבנתם בערך מה אני מנסה להגיד פה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-08-2006, 20:11
  ליאור וקנין ליאור וקנין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.06
טוב אז ככה....
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי unqiue שמתחילה ב "ליאור, אולי תכתוב לנו קצת על..."

אני יספר לכם את תמצית הדברים....

ב-4 שעות הראשונות אתם הולכים לחטוף שוק של החיים

כן גם אני התאמנתי ב"אחרי" ובהכנות של לפני הצבא אבל זה לא קרוב לדבר האמיתי (למרות שזה עוזר

מנטלית)

אתם עם תד"ל שבתוכו שק של 10 קילו על הגב ועם הקיטבג שבתוכו את חפירה סק"ש יתדות של האוהל

ובז"נטים (ברזל נטוי) תיזוזים בלי סוף!!!

הוא זורק לך את הסטיקלייט ואתה מקיף אותו ומסתדר בסדרי הגעה....

זחילות..... הרבה זחילות!!! אני אישית מציא למי שמתכוון לצאת לגיבוש יחט"יות להתאמן על הקטע הזה
כי זה מומנט חשוב בגיבוש....

עבודת צוות.... רואים איך אתה מסתדר עם החברים בצוות (בדיונים. במסעות עם אלונקה. בלילה שמקימים את האוהל ובכלל בגיבוש.... הכי הכי חשוב בגיבוש זה הארכה של החברים שלך לצוות עליך
בשאלון סוציומטרי שמקבל כל אחד בסוף הגיבוש ונאלץ לדרג את כל החברים שהיו איתו בצוות. הדבר הכי קשה בעולם כי כולם תורמים אבל אין מה לעשות זה חלק מהגיבוש!!!!)

אל תדברו יותר מידיי..... בעצם אל תדברו בכלל!!! יש שם בוחנים שרושמים הכול מהכול וגם אם נראה
לכם שהם לא שמים לב לדברים הכי קטנים הם רושמים הכול!!!!!!!!!! תתרמו ותעשו את המקסימום אבל
אל תנסו לצעוק ולעשות רעש כאילו אתם עובדים קשה... תעבדו קשה וזהו!!

תבחרו נושא שאתם מעוניינים לדבר עליו ויכולים להרצות עליו בערך 5 דקות... שיהיה נושא מעניין ושיהיה
עינייני.... אני אישית מציע לחברה שלא כל כך טובים בלדבר מול קהל לעבוד עם חבר או חברה ולהרצות
לפניהם.......

החלק האחרון והכי חשוב!!!

הראיון בסוף הגיבוש...... השכלול של התוצאות שלכם מסתכם בערך ככה 40% העבודה הפיזית והארכה
של החברים שלכם לצוות 40% הראיון בסוף הגיבוש ו20% הנתונים שלכם.....

תיהיו עצמכם!!! אל תנסו לשחק אותה יותר מידיי צדיקים ולא שום דבר כי הם ראו כבר הכול והם עושים
את זה כל שנה שלוש פעמים ככה שהם באמת ראו כבר הכול!!! תיהיו ישרים וישירים ותענו על מה ששאלו אותכם בצורה עיניינית ויפה וזהו.....

כל שאר החלק הפיזי יש פה מספיק מאמרים שידריכו אותכם....

ועצה שלי....

בתור אחד שהיה הכי לחוץ מהגיבוש הזה בעולם וקרא את כל המאמרים שיש בערך על גיבושי יחטיות....

עזבו אותכם שטויות אין לכם ממה להתרגש!!!

תתנו את הכול ושלא אפילו בטעות תחשבו לפרוש וזהו...... אתם תסיימו את הגיבוש!! וגם אם נפצעתם
לא נורא תסחבו את זה ותנסו להתעלם כי זה רק יומיים שלוש שישפיעו על ה-3 או 4 שנים הקרובות שלכם

יום שני התוצאות....

אני אישית מקווה להתקבל למגלן.... אבל לא אכפת לי להתקבל לכל דבר אחר ואני לא יהיה אפילו מאוכזב
אם אני יהיה בגדודים (בחרתי 101) כי את ההרגשה שיש לי בלב שסיימתי את גיבוש יחטיות צנחנים
אף אחד לא יוכל לקחת... החוויה הזאת תשאר איתי תמיד.......

זהו שבת שלום אחים שלי ושיהיה פה לכולם בהצלחה
ישן 04-08-2006, 21:17
  boozi boozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
גם אני עשיתי וסיימתי את הגיבוש יחטיות של צנחנים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליאור וקנין שמתחילה ב "גיבוש יחט"יות צנחנים....."

היה באמת גיבוש קשה , אבל תכלס כמו שליאור אמר ,הכל בראש .......מי שהמוטיבציה שלו והכוח רצון שלו תופסים תפקיד ,אז הוא יסיים ת'גיבוש למרות כל הכאב.......
ובאמת כמו שיאור אמר , בהתחלה אתה מקבל את השוק של החיים שלך אבל אחרי שאתה כבר "מתשלב" בגיבוש ,מה שעולה לך בראש זה להיות הכי טוב ולסיים ת'גיבוש הזה.
כמו כן ,עוד דבר שאני מסכים עם ליאור ,זה שיותר מדי מנפחים את הגיבושים האלו כאילו זה אלוהים.......קשה ואף קשה מאד ,אבל אפשרי ביותר!!!!

אנחנו התחלנו 36 סיימנו 18 בצוות....

כל מי שניגש במחזורים הבאים , תבוא עם ראש טוב וגישה טובה ואתה תסיימו ת'גיבוש הזה!......."זה כואב,זה ייכאב ,אבל בסוף זה ייגמר" -- זה מה שאמרתי לעצמי כל הזמן שעשיתי את הזחילות......סעמק על חצץץץץץ...

ישן 04-08-2006, 21:18
  boozi boozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
גם אני סיימתי גיבוש יחטיות צנחנים...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליאור וקנין שמתחילה ב "גיבוש יחט"יות צנחנים....."

היה באמת גיבוש קשה , אבל תכלס כמו שליאור אמר ,הכל בראש .......מי שהמוטיבציה שלו והכוח רצון שלו תופסים תפקיד ,אז הוא יסיים ת'גיבוש למרות כל הכאב.......
ובאמת כמו שליאור אמר , בהתחלה אתה מקבל את השוק של החיים שלך אבל אחרי שאתה כבר "משתלב" בגיבוש ,מה שעולה לך בראש זה להיות הכי טוב ולסיים ת'גיבוש הזה.
כמו כן ,עוד דבר שאני מסכים עם ליאור ,זה שיותר מדי מנפחים את הגיבושים האלו כאילו זה אלוהים.......קשה ואף קשה מאד ,אבל אפשרי ביותר!!!!

אנחנו התחלנו 36 סיימנו 18 בצוות....

כל מי שניגש במחזורים הבאים , תבוא עם ראש טוב וגישה טובה ואתה תסיימו ת'גיבוש הזה!......."זה כואב,זה ייכאב ,אבל בסוף זה ייגמר" -- זה מה שאמרתי לעצמי כל הזמן שעשיתי את הזחילות......סעמק על חצץץץץץ...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר