לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-08-2006, 23:08
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
"הפתעה"!!!- מזוז: לא ניתן לשלול אזרחותו של ח"כ טאהא

היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז הודיע היום לשר הפנים רוני בר-און, כי אין לשלול את האזרחות הישראלית מח"כ ואסל טאהא (בל"ד), בעקבות דבריו בזכות חטיפת חיילים ישראלים.

השר בר און ביקש ממזוז לבדוק האם החוק מאפשר לשלול את אזרחותו של ח"כ ואסל טאהא מבל"ד, אחרי שזה אמר כי הוא היה ממליץ לפלסטינים לחטוף חיילים ישראלים ולפגוע בהם.

בר און שוחח בנושא עם היועץ המשפטי בעקבות פנייה של ח"כ גלעד ארדן (ליכוד) אשר אמר, כי "אמנם זהו הליך חריג, אך הוא מתבקש לאור המלחמה בה נמצאת מדינת ישראל והתנהגותם של חברי כנסת שנשבעו אמונים למדינה ומפרים אמון זה על ידי מתן עצות לאויבי המדינה כיצד לפגוע באזרחיה בדרכים נכונות". לדבריו, "צריך לשים קץ לתופעה הבזויה הזו המעודדת אלימות ורצח".

ח"כ טאהא אמר בתגובה לדרישה, כי היא "מגוחכת". לדבריו, האזרחות ניתנה לו בזכות ולא בחסד, ואי אפשר לשלול אותה. טאהא הסביר, כי לא אמר או ייעץ לאף גורם פלסטיני לחטוף חיילים, והוא גם לא מתכוון לומר זאת בעתיד.
http://news.walla.co.il/?w=//953681

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-08-2006, 09:30
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "וחוקי המיסים מקובלים על רב משלמי המיסים-מיד לשנות גם אותם"

אבל אני אחזור על זה לאט וברור יותר: החוק הוא משרתו, משמרו ותמיכתו של הסדר החברתי. הסדר החברתי הוא שמדינת ישראל היא מדינת היהודים ושמי שתומך באלה שחפצים לסיים את קיומה, אינו פועל לטובת הכלל אלא ביחד עם האוייב.

במצב זה החוק המאפשר את חופש הפעולה לאנשי האוייב או לאלה שתומכים בהם/משוועים לנצחונם, אינו רלוונטי עוד והוא בלתי הגיוני בעליל. אם רוצים שאזרחי ישראל ימשיכו להאמין בחוק - שישנו אותו. מבחינתי שלא ישנו ואז הדרך היא לאובדן אמון בחוק ולקיחתו בידיים. מכיוון שבמלחמת אזרחים בעצימות נמוכה אין לי ספק שהערבים הם אלה שיפסידו, אני אישית לא מפחד מאף אחת משתי הברירות. מבחינתי שיגרשו אותו או ישלשלו אותו מהחבל - שתי הברירות מקובלות עלי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר