לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2006, 21:52
  YossiNew YossiNew אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.05
צריך עזרה בקשר לגיוס

הייתי אמור להתגייס היום בבוקר
לצערי הרב ובכאב כבד בן דוד שלי נהרג אתמול בכפר גלעדי.
נתקלתי באדישות ובחוסר גילוי מובנות אצל המערכת הצבאית, אבל מה שהם עשו לי היום ואתמול זה לא יאומן.
נתחיל בזה שכבר אתמול בערב דיברתי עם קצין העיר שהודיע את ההודעה הקשה לדוד שלי. הוא אמר שהוא יטפל בזה ושאני לא יבוא היום... לא טיפל ולא נעליים... הם אוהבים לסבן בצבא....
בשעה 10 בבוקר התקשרו אליי מקצין העיר והודיעו לי שאני מתגייס. בשיחת טלפון הרגשתי שאני מדבר עם בן אדם מאוד לא רציני. הוא דיבר אליי כאילו אני רצחתי את בן דוד שלי וכאילו לא כואב לי.
הוא לא היה מוכן לשמוע שאני רוצה להתגייס אחרי השבעה, הוא רק הודיע לי שאני אבחר באיזה יום להתגייס - רביעי או חמישי. בלי ברירה ובלי רצון שידחו לי את הגיוס למרץ הגעתי איתם להבנה שיגייסו אותי בחמישי אבל שביקשתי אישור לצאת לאזכרה של השבעה הרגשתי שצחוקים עליי... הרגשתי שהוא אומר שאני יותר מידי צעיר בשביל בונוסים כאלה ושוב הרגשתי שאני מדבר עם בן אדם לא רציני.
לא מספיק זה ולא מספיק הכאב ההורים שלי בוכים גם על האחיין שלהם וגם על זה שאני הולך לשרת בקרבי. הם לא מוכנים לקבל את זה והם רק בוכים כל היום מהמחשבה הזאת. דיברתי עם אותו הקצין על זה והוא אמר לי מצטער אבל אנחנו מתייחסים רק לקרבה ראשונה ובן דוד זה קרבה שניה. כאילו הם לוקחים את זה כמובן מאליו שלבני דודים לא כואב. שאבא שלי שהוא אח של אבא של ההרוג לא מדבר איתו על הפחדים וכל הדברים האלה. פשוט מגוחך שהם מתייחסים רק לקרבה ראשונה.

מה אתם ממליצים לי לעשות?

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 07-08-2006 בשעה 23:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2006, 00:17
  YossiNew YossiNew אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי yoavbitton שמתחילה ב "שמע"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yoavbitton
כמה שהצבא זה דבר חשוב, המצב שלך הוא יותר חשוב.
תנסה להתקשר אליהם שוב ולבקש מישהו בכיר יותר, אם הוא יתן לך את אותה תשובה ולא יוכל להתגמש איתך לעוד כמה ימים עד שהשבעה תגמר, אז פשוט אל תופיע לגיוס.

אין מצב כזה שאני לא מופיע לגיוס.
הדבר האחרון שאני רוצה זה שמשטרה צבאית תבוא תיקח אותי מהבית במצב היום.

עידו, שוב תודה זה דבר ראשון.
דבר שני מפקדים רבים היו היום בהלוויה, גם בגלל שזה הלוויה צבאית וגם בגלל שהאבא של ההרוג הוא סגן אלוף במיל' בחיל הים.
מפקד שייטת13 דיבר איתי (בגלל הבקשה של דוד שלי) ואמר לי שרק אני יגיד כן והוא מצרף אותי לשייטת להמשיך את המסורת המשפחתית, אבל זה עוד יותר גרוע הסברתי לו. הוא אמר שבגלל שאני קרוב לגיוס הוא לא יכול לעזור גם.
אני ממש לא רוצה לנצל את השבעה בשביל לדבר עם אנשים. אבל אני ינסה לעשות את מה שאמרת לי בפרטי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר