לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-08-2006, 16:05
  liricaliving liricaliving אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05
שיטת אימן אלטרנטיבית? (רק אנשים עם ידע בנושא הכושר בבקשה)

אז ככה, אני מתאמן בתקופות (מפסיק, מתחיל, פורש, חוזר) כבר כשנתיים... באיזשהו שלב, כשהבנתי שהצבא קרב, עזבתי את ניפוח המסה בחדר כושר (אני מאוד רזה, מטר 72 ושוקל 55) והצטרפתי לקבוצת כושר על מנת לפתח כושר אירובי (אף פעם לא עבדתי על זה, רק הרמת משקולות).

בקיצור, עלה לי רעיון לחזור לחדר כושר ולעבוד בשיטה אחרת - במקום לעשות 3 - 4 סטים עם מספר חזרות נמוך, חשבתי לקחת משקל די כבד (לא מדי) ופשוט להרים אותו בתנוחה סטטית כמה שאני יכול. לדוגמא, מכשיר כתפיים בו אתה דוחק כלפי מעלה, לדחוק ולהשאיר אותו באוויר ולפשוט להישאר כך סטטית פרק זמן מסויים (דבר שעשוי לעזור לי במסע אלונקה לדוגמא). זאת נראת לי שיטה שיותר מתאימה לחיזוק שרירים בהתאם למטלות הנחוצות בצבא. אולי אני טועה.

האם מישהו יודע מדוע השיטה הזאת יכולה או לא יכולה להועיל? אני מבקש - רק אנשים שיודעים על מה הם מדברים, ולא אנשים שהתאמנו שנה בחדר כושר וחושבים שהם יודעים הכל. תודה. =)

Winston Churchil.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר