לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2006, 06:50
  משתמש זכר yakir1111 yakir1111 אינו מחובר  
מנהל פורום מוטוריקה ורכב

חבר מתאריך: 08.02.06
מסך מיתכבה אחרי 5שניות מרגע שמפעילים אותו

שלום
יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה את המסך או מה?

נערך לאחרונה ע"י yakir1111 בתאריך 10-08-2006 בשעה 06:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-08-2006, 09:37
  משתמש זכר yakir1111 yakir1111 אינו מחובר  
מנהל פורום מוטוריקה ורכב

חבר מתאריך: 08.02.06
אניח לא מבין מה לא מובן?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Athlon 64 שמתחילה ב "שלום"

מרגע שלוחצים על הכפתור שמדליקים את המחשב אז יש מסך ראשון שאפשר להיכנס לביוס נכון?(כן)
אז במסך הזה גם יש מספרים רצים שזה סופר את הזיכרון נכון?(כן) אז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון לא מופיע כלום מסך שחור וזהו! אבל הוא דולק לפי המנורה הירוקה שעליו וגם המחשב עצמו דלוק אבל לא רואים כלום עכשיו תישאל למה?(בגלל שאבא שלי השאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהמחשב במצב שהוא תקוע (הכבר לא זז וכלום לא זז ממש המחשב ניתקע) אז אבא שלי לא ידע מה עושים אז הוא פשוט כיבה רק את המסך(כאשר המחשב דולק והוא תקוע)
ויום למחרת(בבוקר) הוא הפעיל את המסך והוא נישאר כמו שהוא היה מהלילה(תקוע) אז הוא רק ידע שצריך לילחות על כפתור RESET כדי לעשות הפעלה מחדש ואחרי שהוא לחץ על הכפתור RESET זה מגיע שוב למסך שאפשר להיכנס לביוס ואחרי 5 שניות המסך מ-י-ת-כ-ב-ה!
עכשיו השאלה היא:
למה המסך מיתכבה? (יכול להיות כי המחשב היה תקוע כל הלילה וזה שרף את הכרטיס מסך וביגלל זה המסך מהר מיתכבה??? )
זאת הבעיה מה לא מובן
אל תיתייחסו ל: (כן) זה ביגלל שאלה שאלות רטוריות ויש כאן אנשים בפורום שיענו עליהם חחחחח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר