לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2006, 15:43
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בבקשה חברה עזרה דחוףף לגבי גיבוש ש.13 הקרוב...

עכשיו חברה השאלות הללו מכוונים בבקשה אני מתחננן רק לתשובות שבאמת נכונות וחברה שעברו את זה כבר כי אני לא רוצה שיטעו אותי פליזזז זה נורא חשוב לי...

אוקי לשאלות..

1.האם הבאת כרית בשביל הלילה לישון איתו מהבית ייראה בסדר בעייני המפקדים או שזה יחשבו אני איזה מפונק...

2.כיצד עליי לינהוג במסעות האם להיות תמיד צמוד למדריך בהתחלה ולא לזוז ממנו או האם להיות באמצע או האם לעזור מאחור למי שצריך וכ"ו... איך עליי להתנהג במסעות ...

3.בראיון אישי ששואלים אותך על חברה באוהל וכ"ו מה להגיד מה להראות בראיון וכ"ו... ובמיוחד השאלה למה אתה רוצה שייטת 13 מה אני יגיד זה החלום שלי וכ"ו או משהו אחר...

זהו חברה ניגמרו השאלות תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ועזר אוהב אותכם שבת שלום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2006, 17:10
צלמית המשתמש של *Kuizo*
  *Kuizo* *Kuizo* אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.06
שלח הודעה דרך ICQ אל *Kuizo*
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "בבקשה חברה עזרה דחוףף לגבי גיבוש ש.13 הקרוב..."

השאלות שאתה שואל באמת נובעות מלחץ כנראה...זה שאלות שלא אמורות להעסיק אותך..
מה זה באמת משנה אם תביא כרית או לא..? או מה אחרים יחשבו על זה...אם אתה רוצה תביא, אל תעשה חשבון.
בקשר למסעות, תעשה אותם הכי טוב שאתה יכול על הצד הטוב ביותר, תעזור כמה שאתה יכול ואל תחשב לעצמך איפה להיות ומתי, זה כבר יבוא לך לבד...
ובקשר לראיון, תגיד באמת מה שאתה חושב, אל תחרטט כי הם יודעים מתי מחרטטים...זהו..

ועוד עצה..אל תחשוב יותר מדי על הגיבוש ועל מה שיהיה בו, תנסה לחשוב על דברים אחרים, תבוא לגיבוש בלי לחץ ותעשה הכי טוב שאתה יכול, ותהיה עצמך..

שיהיה הרבה בהצלחה!

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.geocities.com/simpsonsrme/el_barto.gif]

ישן 11-08-2006, 19:24
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "בבקשה חברה עזרה דחוףף לגבי גיבוש ש.13 הקרוב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Red_Hot_Chili_Pepper
עכשיו חברה השאלות הללו מכוונים בבקשה אני מתחננן רק לתשובות שבאמת נכונות וחברה שעברו את זה כבר כי אני לא רוצה שיטעו אותי פליזזז זה נורא חשוב לי...

אוקי לשאלות..

1.האם הבאת כרית בשביל הלילה לישון איתו מהבית ייראה בסדר בעייני המפקדים או שזה יחשבו אני איזה מפונק... כרית זאת תוספת מצויינת לגיבוש. אני יודע שאף אחד לא מביא כרית מהבית, ואני דיי בטוח שהמפקדים שלך לא בדיוק יחשבו שהגדלת ראש אם הבאת ... בקיצור- אל תביא.

2.כיצד עליי לינהוג במסעות האם להיות תמיד צמוד למדריך בהתחלה ולא לזוז ממנו או האם להיות באמצע או האם לעזור מאחור למי שצריך וכ"ו... איך עליי להתנהג במסעות ... קודם כל תשרוד את המסעות ותסיים אותם. המפקדים שלך ילחיצו אותך כל הזמן להיצמד למוביל- אם אתה לא בקטע אתה לא בדיוק חייב. כל עוד אתה בקבוצה לא יעיפו אותך. תעזור לאלונקה הפתוחה או הסגורה ואם יש לך כוח תסחוב את החברים שלך.

3.בראיון אישי ששואלים אותך על חברה באוהל וכ"ו מה להגיד מה להראות בראיון וכ"ו... ובמיוחד השאלה למה אתה רוצה שייטת 13 מה אני יגיד זה החלום שלי וכ"ו או משהו אחר... תגיד את האמת. אם מישהו חפשן תגיד הוא חפשן. אם מישהו מתאים תגיד את זה. רוב הסיכויים שהם כבר גיבשו דעה ומעניין אותם מה החברים חושבים עליהם. בקשר ללמה את רוצה ש13, זה כבר כל אחד לעצמו. תבחר משהו שיתאים ומקסימום תאלתר שמה.

זהו חברה ניגמרו השאלות תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ועזר אוהב אותכם שבת שלום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:57

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר